IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Е браво - даже не 200 а 200 000 начина, ама ПОСЛЕ, а? Много е лесно за 5 години назад, я дай прогноза кои акции да купим сега и след 5 години да имаме такива ръстове?
    Много добър въпрос.Вие какво мислите колега ?

П.С. Моето очакване е зелените енергии и може би непромишлени ценни метали да го карат поне с инфлацията или по-добре. В Челопеч има някаква фирма добиваща злато, може би нещо такова. Хем няма да съхраняваш , хем има връзка с търсенето на злато. Макар , че не им знам капацитети , себестойност ... нищо.Като поодмине кризата биотехнологиите и хранителната индустрия .... може би. Аз много пъти съм казвал , че питам други хора какво да правя с данъци, инвестиции и т.н. Има си адвайзъри за всичко. Сега и те като гледам не знаят
    Last edited by segato; 31.05.2022, 22:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://www.pariteni.bg/novini/kredi...lihvite-242624

Жестоки лихви наесен !!!
      Какви жестоки лихви бе Каврък. Ще вдигнат лихвите с 25 или 50 пункта. Само МЕСЕЧНАТА инфлация на Кирето е по 1-2% вече. 4 пъти по-голяма по вдигането на лихвата.

Коментар

Цените на жилищата ще паднат.
        Защо ли ?
        Защото никой не очаква това да се случи,и ще се случи точно наобратно на всички очаквания.
        Когато и последния слепец си затвори очите приспан от евтините пари,обрата ще бъде жесток.
        Намиране се точно в точката когато всички овце си мислят,всичко ще си остане както беше вчера.
        Цените на жилищата не само, че няма да паднат, цените на жилищата не могат да падат при нормални обстоятелства.
        За толкова години писане в тази тема би трябвало вече да си го разбрал от опит.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

И аз ти слагам лайк и те поздравявам с добре дошъл разобличителю

Има сигурно 200 по-ефеkтивни начина си вкара парите човек от имоти. Епъл 2017г е беше 30 кинта сега е 150,Гугъл беше 920 сега е 2200, Тесла беше 50 сега е 760 и това са цените сега. До Април акциите си бяха само нагоре , Тесла например беше над 1000. Значи ако някой е продал 2017 и вкарал в Тесла Април щеше да е с 20 пъти възвръшаемост, Ноември 2021 24 пъти , а сега 15. Да Ви го спелна, ако 2017 бяхте продали Люлинската панелка за 50к и вкарал парите в Тесла, дори да изпуснете Ноември 21 и Април 22 сега щеахте да седите на 760к евро а не на 100к . Айде Тесла не е била за всяка уста, имаше хора дето вярваха , че ще фалира ( и можеше да фалира) но Епъл и Гугул са супер сейф бет . 50к от Епъл щяха да са 150к , от Гугъл 120к в момента. Да не говорим , че с акциите човек може примерно да сложи половината на сигурно и с другите да търси висок риск и печалба, с апартамента всичко е на едно място ... Та не ми е много ясно как допускате че щом някой е изтеглил парите си от имотите е загубил. Не са ми ясни и много други неща, как си вярвате на легендите? Левчо, изкарал 1.5 млн евро чисти за 13 години като "гастар" Къде бе ? На Марс ли ? Както какъв ги изкара , като доктор с 70к бруто заплата в Германия ли ? Ми дори да си най-невероятно светило, в момента ще си на 150к заплата и ше те обрулят наполовина с данъци та едва ли ше го добуташ до 80к чисто. Преди 13 години щеше да си наполовина на тия пари. Да не говорим , че за да ти останат 1.5 милки чисти трябва да да си изкарал двойно освен ако не си намерил начин да не ядеш , да не плащаш наем , транспорт, застраховки и т.н. Чувал съм за един такъв, никога не съм го виждал да яде, наема му беше нула и се придвижваше безплатно. Викаха му Карлсон , който живее на покрива.

И преди съм казвал, ние тука сме джентълмени и си вярваме. Ма айде спазвайте поне малко приличие с мечтите.
          Е браво - даже не 200 а 200 000 начина, ама ПОСЛЕ, а? Много е лесно за 5 години назад, я дай прогноза кои акции да купим сега и след 5 години да имаме такива ръстове?

Коментар

• Цените на жилищата ще паднат.
            Защо ли ?
            Защото никой не очаква това да се случи,и ще се случи точно наобратно на всички очаквания.
            Когато и последния слепец си затвори очите приспан от евтините пари,обрата ще бъде жесток.
            Намиране се точно в точката когато всички овце си мислят,всичко ще си остане както беше вчера.

Коментар

• https://www.pariteni.bg/novini/kredi...lihvite-242624

Жестоки лихви наесен !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Хехе, аз съм точно отсреща. Не знаех, че това се води Гео Милев.
                Ти не знаеш къде живееш ,но иначе си експерт в цените

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=82x286&f1=1
                  Междувременно в реалния свят се наблюдават нови рекорди. Стар, амартизиран, явно не му пречи.
                  Хехе, аз съм точно отсреща. Не знаех, че това се води Гео Милев.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Има сигурно 200 по-ефеkтивни начина си вкара парите човек от имоти. Епъл 2017г е беше 30 кинта сега е 150,Гугъл беше 920 сега е 2200, Тесла беше 50 сега е 760 и това са цените сега. До Април акциите си бяха само нагоре , Тесла например беше над 1000. Значи ако някой е продал 2017 и вкарал в Тесла Април щеше да е с 20 пъти възвръшаемост, Ноември 2021 24 пъти , а сега 15. Да Ви го спелна, ако 2017 бяхте продали Люлинската панелка за 50к и вкарал парите в Тесла, дори да изпуснете Ноември 21 и Април 22 сега щеахте да седите на 760к евро а не на 100к . Айде Тесла не е била за всяка уста, имаше хора дето вярваха , че ще фалира ( и можеше да фалира) но Епъл и Гугул са супер сейф бет . 50к от Епъл щяха да са 150к , от Гугъл 120к в момента. Да не говорим , че с акциите човек може примерно да сложи половината на сигурно и с другите да търси висок риск и печалба, с апартамента всичко е на едно място ... Та не ми е много ясно как допускате че щом някой е изтеглил парите си от имотите е загубил. Не са ми ясни и много други неща, как си вярвате на легендите? Левчо, изкарал 1.5 млн евро чисти за 13 години като "гастар" Къде бе ? На Марс ли ? Както какъв ги изкара , като доктор с 70к бруто заплата в Германия ли ? Ми дори да си най-невероятно светило, в момента ще си на 150к заплата и ше те обрулят наполовина с данъци та едва ли ше го добуташ до 80к чисто. Преди 13 години щеше да си наполовина на тия пари. Да не говорим , че за да ти останат 1.5 милки чисти трябва да да си изкарал двойно освен ако не си намерил начин да не ядеш , да не плащаш наем , транспорт, застраховки и т.н. Чувал съм за един такъв, никога не съм го виждал да яде, наема му беше нула и се придвижваше безплатно. Викаха му Карлсон , който живее на покрива.

И преди съм казвал, ние тука сме джентълмени и си вярваме. Ма айде спазвайте поне малко приличие с мечтите.
                    Oh, boy...

Коментар

Кавръков, продължаваш да не разбираш. Купуването на имот тип апартамент като инвестиция в момента е безумна идиотия. В същото време обаче цените на имотите много трудно ще слязат, независимо от огромното количество празни. Имаме асболютно китайска ситуация. Тука в Слатина, Гео Милев и Редута има цели 5-6 етажни блокове, в които се обитават по 5-6 апартамента. А данъците по същество няма да се пипат, защото всичкото тарикат на отговорна позиция е награбил по двайсет и повече имота.

Имаше един пост на лед осветлението, където ти се обяснява защо натам отиват парите откраднати чрез плоския данък. Потърси го или той да ти го репостне.

... а и Кавръков, лихвите няма да ги вдигат. Забрави.
                      Лихвите ще ги вдигат.
                      Запомни добре това .

Коментар

Кавръков, продължаваш да не разбираш. Купуването на имот тип апартамент като инвестиция в момента е безумна идиотия. В същото време обаче цените на имотите много трудно ще слязат, независимо от огромното количество празни. Имаме асболютно китайска ситуация. Тука в Слатина, Гео Милев и Редута има цели 5-6 етажни блокове, в които се обитават по 5-6 апартамента. А данъците по същество няма да се пипат, защото всичкото тарикат на отговорна позиция е награбил по двайсет и повече имота.

Имаше един пост на лед осветлението, където ти се обяснява защо натам отиват парите откраднати чрез плоския данък. Потърси го или той да ти го репостне.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=82x286&f1=1
                        Междувременно в реалния свят се наблюдават нови рекорди. Стар, амартизиран, явно не му пречи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

ма ти в каква драма си се вкарал бе, младеж, не театър, твоето е пълнометражен филм..
                          толкова ли нямаш с какво да се занимавашщ през работно и свободно време...

между другото, тези, които сте пяли същата песен като сега 2015, 2016, 2017, говорейки за кочини и коптори и сте повлияли някой да не купи,
                          а това е било шанса му да има жилище, заслужавате да ви начупи някой камбаните.
                          Не ме обвинявай за собствените си грешки! През тези години нищо не съм коментирал, приказката ми е за днес, тук и сега. Всички сте се вторачили в миналото, ето защо няма как да видите в бъдещето!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

слагам ти лайк и те поздравявам с добре дошъл, спасителю
                            ще трябва обаче малко да те разочаровам.
                            тук отдавна си имаме действащ спасител на приятели, познати и случайни минувачи.
                            и той, като теб, продаде на връх 2017. зазида кеша и дебне да купи в ниското. по възможност на акт 14, макс 15
                            и е спасил маса народ да не купи на набалончените цени от 2016, 2017, ...та до сега още ги спасява.

като и да е, обединявайте усилия, че има много народ жаден да бъде спасен

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Laconic,

Ти си отскоро тук, затова нека малко да ти обясня каква е играта. Не помня кой точно, но един потребител доста добре ги беше разконспирирал, ама му изтриха мнението! Част от хората тук наистина наподобяват група брокери (които е възможно дори да са в един офис и да излизат през едно айпи, съмнявам се някои от тях да знаят какво е впн, но това само модератор може да го види) и са си разпределили ролите според възрастта и темперамента, като си лайкват моментално мненията един на друг!

Единият го дава лекар на достолепна възраст, пазаруващ имоти на всяко четно число в месеца, а земеделска земя - на всяко нечетно (преди беше казал, че 1-вия му апарт е 2005, сега гледам е паднал на 2004), другия не знам какво си, третия и той... а последния - свръх-активния холерик, който редовно обираше банове с всяка своя регистрация (кара коьло, режеп иведик, седларов и прочее) и сега пак се е активизирал, но през чужд профил - че иначе пак бан!...

Та в общи линии цялата групичка силно наподобява офис-брокерчета, които "ЖИВЕЯТ" живота на техните клиенти! Тоест, като казват "Днес изповядахме сделка" - те имат предвид, че са били заедно при нотариуса с техния клиент, което технически не е невярно, само дето /най-вероятно/ не са купували с техни пари и за тяхна сметка. Иначе като ги четеш - ми то половината им ден минава в някоя нотариална кантора, другата половина тук - във форума.

Айде, наздраве и да ни благодарят за снизходителността, че си затваряме очите, чукаме си лаф-моабета и им побутваме от време на време темата нагоре. То това им е единствената печалба - щото така подскача заглавието за "повишение", макар да става вече неактуално, затова съвсем скоро се прехвърляме в другата тема...
                              Хаха , страхотно чувство за хумор отново :-)
                              Познавам и извън форума някои от посочените никове. И да спор няма по имотната тема имаме сходни виждания разбира се с нюанси така че нормално да има лайкове на постовете ни. По същият начин всички които не могат да купят по някаква причина харесват постовете на Кавръка :-) - надеждата крепи човека.....:-)

ПП а изказването ти за Левчо е срамна работа. В темата сигурно е обърнал внимание по медицински въпроси на поне 100 човека... ей така..... Винаги е много обран в прилагателните дори и когато е провокиран сериозно....Айде разбирам мен да нападнеш като просто селско келнерче или Купата с клавиатурната тояга за мамини синчета разбирам ама Левчо..... Слабо Юлка седни си двойка :-)

Коментар

https://fakti.bg/imoti/683483-pet-op...mi-imoti-u-nas
                                Пет опасности пред пазара на недвижими имоти у нас

...

„Много хора са купили имот с надеждата, че парите са им запазени, но има случаи, в които това не е точно така“, заключава Язов.

Коментар

Working...
                                X