Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАаа, на мене лично ми е писал последната формула у ексела.
Поръчкова е!
Смята само, ко'то ми изнася!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Еми ето, примерът ти е перфектен - пергиш без никакъв опит на 1800 бруто, това прави към 25 бона чиста загуба за фирмата първата година. Всъщност по-голяма, защото не просто не може да свърши почти нищо смислено, но и трябва да губи времето на някой, чието време струва 5 повече на фирмата за да го обучи. Това ако не ти изяснява картинката какво е търсенето и предлагането, не знам какво друго.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеБачо Били не пише код от 40 години, а не е CEO от 20+, отскоро дори няма никакъв пост в Майкрософт. Интересите му са други, далеч не са само ваксинациите.
Поръчкова е!
Смята само, ко'то ми изнася!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И как ме опровергаха ? Една стара статия, но дава представа
https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost
Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/
(ясно ли е каква база са взели и какво точно са смятали?)
По-добре отвори някой калкулатор и ще видиш, че не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!
p.s.
Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи айде запри наркотиците и спри да се изхвърляш.Тука сте се сбрали се велики програмисти милионери акционери търговци а в реалността кой ви знае кви сте.Оня ден на колега детето започна 1800 бруто тва е.Вярно е че младеже няма опит на колегата ли да вярвам на дъщеря си или на глупостите ви тука.И не ми пиши че баба Пена от радомир бачка в Гугъл и зема два милиона...Като чета форума май само Жонката ще излезе нормален.Ти изкупи миризливото стрелбище Замаушката Московска...За смях станахте и всички се гъбаркат с вас.Намалете фантазиите и затворете фабриката за илюзии.Ти 7000 кинта накуп не си виждал ама тука се репчиш.Омръзна ви да ви чета глупостите че си пиете кафето с шефовете на Гугъл и Майкрософт а Бил Гейтс едва ли не ти е комшия у Стрелбище..
- 1 like
Коментар
-
Въй къдя а тоя престиж
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тука сте все милионери акционери се големци...Боби ти през живота си виждал ли си 7000 лева накуп?По телевизора не се признава...Незнам какво пушите и пиете ама много ви отдалечава от реалността...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въй къдя а тоя престижНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знам много по-добре от теб, защото всичко това съм го минал.Ти си брокерският трол, аз съм този, който работи от дълги години в бранша. Така че разправяй небивалиците си на баба си Пенка, не на мен.
ПС: В Софийския ни офис средната брутна е около 7к по последни спомени.Нямам точни данни, защото не отговарям вече за тях. Там обаче са все хора, които са в топ 10% като умения и опит. Масовата картинка е коренно различна. И не всеки работи в САП и ВМВАРЕ.
Само че в действителност вие работите за германци, а всички знаят какви са циции. Големите пари се изкарват най-вече в американски фирми и не в САП и ВМуер. САП, ВМуер масовката са като вас, средна работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Няма как да сме топ световна сила в каквото и да е поради куп причини, но в твоят сектор можем да сме добре като за Европа. Това ще помогне да се издърпат и другите сектори бавно.
Самият факт че има вече няколко наши компании оценени на милиард е показателен че се случват нещата. Вече не е ишлеме....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе, ти беше писал че дори гражданската /у франкфурт ли, де беше/ била В ПЪТИ по-голяма, ама нещо те опровергаха!
И - не, няма аз да търся.
ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.
Иначе олекваш. Като перце си в момента...
https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost
Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
София в 1 снимка - кран, строеж, коне, кръпки, колите на туртоара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!
p.s.
Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
Коментар
Коментар