IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тръгнали са за Папура по Ляпчев :-)
    Песи да не са застроили вече и плавателнио канал между Павлово и Папура.Че навремето един закъснел оти чакал параходо у Павлово

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Ааа, на мене лично ми е писал последната формула у ексела.

Поръчкова е!

Смята само, ко'то ми изнася!
      Той че не ти е искал пари е ясно ама барем една ракия почерпи ли го

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Еми ето, примерът ти е перфектен - пергиш без никакъв опит на 1800 бруто, това прави към 25 бона чиста загуба за фирмата първата година. Всъщност по-голяма, защото не просто не може да свърши почти нищо смислено, но и трябва да губи времето на някой, чието време струва 5 повече на фирмата за да го обучи. Това ако не ти изяснява картинката какво е търсенето и предлагането, не знам какво друго.
        Боби не харесвам лъжата и изхвърлянията.Аз пиша само реални неща и не фантазирам.В нашата фирма обучението е шест месеца.После изпит ако го вземеш следва дублиране с опитен колега като по време на дублирането дублиращият няма право да издава разпореждания и чак след това сам.Търсенето навсякъде е такова.Хора няма вече за нищо.Един плочкаджия прави пет шест бона ако е добър.Едно комшииче оня ден ми разправя почнал в една фирма за дограма ходи слага дограма щори 1500 чисто му дават..и вече не иска да ходи във Франция прибра се.Пишете реално от лъжи и изхвърляния няма нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Бачо Били не пише код от 40 години, а не е CEO от 20+, отскоро дори няма никакъв пост в Майкрософт. Интересите му са други, далеч не са само ваксинациите.
          Ааа, на мене лично ми е писал последната формула у ексела.

Поръчкова е!

Смята само, ко'то ми изнася!

Коментар

И как ме опровергаха ? Една стара статия, но дава представа
            https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost

Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
            https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/
            Това е несериозно - да разчиташ на неграмотни журналисти!

(ясно ли е каква база са взели и какво точно са смятали?)

По-добре отвори някой калкулатор и ще видиш, че не е така.

Коментар

Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!

p.s.
              Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
              Бачо Били не пише код от 40 години, а не е CEO от 20+, отскоро дори няма никакъв пост в Майкрософт. Интересите му са други, далеч не са само ваксинациите.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи айде запри наркотиците и спри да се изхвърляш.Тука сте се сбрали се велики програмисти милионери акционери търговци а в реалността кой ви знае кви сте.Оня ден на колега детето започна 1800 бруто тва е.Вярно е че младеже няма опит на колегата ли да вярвам на дъщеря си или на глупостите ви тука.И не ми пиши че баба Пена от радомир бачка в Гугъл и зема два милиона...Като чета форума май само Жонката ще излезе нормален.Ти изкупи миризливото стрелбище Замаушката Московска...За смях станахте и всички се гъбаркат с вас.Намалете фантазиите и затворете фабриката за илюзии.Ти 7000 кинта накуп не си виждал ама тука се репчиш.Омръзна ви да ви чета глупостите че си пиете кафето с шефовете на Гугъл и Майкрософт а Бил Гейтс едва ли не ти е комшия у Стрелбище..
                Еми ето, примерът ти е перфектен - пергиш без никакъв опит на 1800 бруто, това прави към 25 бона чиста загуба за фирмата първата година. Всъщност по-голяма, защото не просто не може да свърши почти нищо смислено, но и трябва да губи времето на някой, чието време струва 5 повече на фирмата за да го обучи. Това ако не ти изяснява картинката какво е търсенето и предлагането, не знам какво друго.

Коментар

Въй къдя а тоя престиж
                  Тръгнали са за Папура по Ляпчев :-)

Коментар

Тука сте все милионери акционери се големци...Боби ти през живота си виждал ли си 7000 лева накуп?По телевизора не се признава...Незнам какво пушите и пиете ама много ви отдалечава от реалността...
                    Всеки месец. Всъщност повече.

Коментар

Въй къдя а тоя престиж
                      Ляпчев, дървеница - на сън да ме бутнеш жа гу позная. Кочинка си е нашата родина
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Знам много по-добре от теб, защото всичко това съм го минал.Ти си брокерският трол, аз съм този, който работи от дълги години в бранша. Така че разправяй небивалиците си на баба си Пенка, не на мен.

ПС: В Софийския ни офис средната брутна е около 7к по последни спомени.Нямам точни данни, защото не отговарям вече за тях. Там обаче са все хора, които са в топ 10% като умения и опит. Масовата картинка е коренно различна. И не всеки работи в САП и ВМВАРЕ.
                        То всеки разправя, че неговите хора са топ 10%, някои даже твърдят че са топ 1%
                        Само че в действителност вие работите за германци, а всички знаят какви са циции. Големите пари се изкарват най-вече в американски фирми и не в САП и ВМуер. САП, ВМуер масовката са като вас, средна работа.

Коментар

Няма как да сме топ световна сила в каквото и да е поради куп причини, но в твоят сектор можем да сме добре като за Европа. Това ще помогне да се издърпат и другите сектори бавно.
                          Самият факт че има вече няколко наши компании оценени на милиард е показателен че се случват нещата. Вече не е ишлеме....
                          Ми като няма как да сме налягайте си задниците и се укротете...

Коментар

Не, ти беше писал че дори гражданската /у франкфурт ли, де беше/ била В ПЪТИ по-голяма, ама нещо те опровергаха!

И - не, няма аз да търся.

ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.

Иначе олекваш. Като перце си в момента...
                            И как ме опровергаха ? Една стара статия, но дава представа
                            https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost

Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
                            https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

София в 1 снимка - кран, строеж, коне, кръпки, колите на туртоара

Въй къдя а тоя престиж

Коментар

Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!

p.s.
                                Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
                                Бе ти и за другите ще си признаеш ама като му дойде времето.Аз не разбирам защо е това изхвърляне и писане на небивалици.

Коментар

Working...
                                X