IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Не, ти беше писал че дори гражданската /у франкфурт ли, де беше/ била В ПЪТИ по-голяма, ама нещо те опровергаха!

И - не, няма аз да търся.

ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.

Иначе олекваш. Като перце си в момента...
    И как ме опровергаха ? Една стара статия, но дава представа
    https://automedia.investor.bg/a/0-na...ka-otgovornost

Когато е трябвало съм търсил....и знам какво пиша. Ама специално за теб ето. По 2 на София
    https://www.statista.com/statistics/...space-by-city/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

София в 1 снимка - кран, строеж, коне, кръпки, колите на туртоара

Въй къдя а тоя престиж

Коментар

Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!

p.s.
        Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
        Бе ти и за другите ще си признаеш ама като му дойде времето.Аз не разбирам защо е това изхвърляне и писане на небивалици.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи колко пъти да ти повтарям да не ми пишеш за една баба Пенка дето е на правилното място и взема два милиона.Говорим за средната брутна заплата на програмистите...Намапете наркотиците че сринахте Силиконовата долина вече.Най великите програмисти на света на къра из папурите с огромни кредити и в един хол бокл 25 квадрата и две спални по 10-11 квадрата...И ебати престижните локации Стрелбище Лозенец и Иван Вазов.Само иди на пазара там и виж ква мизерия е..и като заприказвате за оня боатак Южния парк се едно сте в Сентръл парк...София е едно смрадливо и отвратително място спрете да си кривите душите и да преиначавате реалността.Един квадратен метър в тоя град няма дето да е престижно.Мизерия и цигания кал разпадащисе фасади кучета каруци вонящи кофи за боклук дори подлеза на НДК е опикан.Витошка прилича на селска баня.Графа е отврат сле ремонта...На базата на какво са претенциите...
          София в 1 снимка - кран, строеж, коне, кръпки, колите на туртоара

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Добре де, стани шеф преди почти две десетилетия направи данъка десятък. Наистина ли има толкова алчни хора, които и десятък не плащат?
            Иначе си прав - много са андрешковците. И са много изнервени и озлобени. Ако се вгледат първо в себе си и си подредат нещата сами, ще станат спокойни и щастливи.
            По една или друга причина поглеждам отчети, срам, срам, срам. Според мен над 90% крият данъци. Иначе по-интересното е, че чуждестранните си ги плащат. После държавата им виновна... гнаьовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бай Пеше , съжалявам че дъщеря ти или няма опита, или уменията или не е попаднала на правилното място / една от двете фирми.... търсят постоянно хора да се пробва/. Знам идеално какво пиша - единият е най-добрият ми приятел от 10 годишна възраст насам ....,
              Я питай Радев да ти каже. Сигурен съм че той има представа за едната :-)
              Не разбра ли че съм фен на Гоцето, а не на Стрелбище и не се оплаквам от изкупуването, ама тва е само щото ме изгониха от Меито след първият семестър :-))))) , ако не беха още да съм си в Радомир :-)
              Песи колко пъти да ти повтарям да не ми пишеш за една баба Пенка дето е на правилното място и взема два милиона.Говорим за средната брутна заплата на програмистите...Намапете наркотиците че сринахте Силиконовата долина вече.Най великите програмисти на света на къра из папурите с огромни кредити и в един хол бокл 25 квадрата и две спални по 10-11 квадрата...И ебати престижните локации Стрелбище Лозенец и Иван Вазов.Само иди на пазара там и виж ква мизерия е..и като заприказвате за оня боатак Южния парк се едно сте в Сентръл парк...София е едно смрадливо и отвратително място спрете да си кривите душите и да преиначавате реалността.Един квадратен метър в тоя град няма дето да е престижно.Мизерия и цигания кал разпадащисе фасади кучета каруци вонящи кофи за боклук дори подлеза на НДК е опикан.Витошка прилича на селска баня.Графа е отврат сле ремонта...На базата на какво са претенциите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти си един от тези, които се кълнат в пазарните принципи. Пазарът достига равновесие въпреки временните аномалии. Самият факт, че има евтини офиси, говори че има твърде много от последните и твърде малко желаещи да ги наемат. Което пък противоречи на теорията ти, че България е топ-световната дестинация. Ако беше така, цените нямаше да са такива. Изобщо всичко в София е тотално сбъркано. Строи се това, от което няма нужда, с цел кражби и пране на пари.
                Няма как да сме топ световна сила в каквото и да е поради куп причини, но в твоят сектор можем да сме добре като за Европа. Това ще помогне да се издърпат и другите сектори бавно.
                Самият факт че има вече няколко наши компании оценени на милиард е показателен че се случват нещата. Вече не е ишлеме....

Коментар

Услуги за правене на бизнес....за другите услуги неам идея :-)Всички разходи за всичко свързани с бизнеса - например, нет, ток, вода , топло, охрана, застраховки, , юристи, счетоводство, всичко.... Потърси си сам като не вярваш....:-)
                  Не, ти беше писал че дори гражданската /у франкфурт ли, де беше/ била В ПЪТИ по-голяма, ама нещо те опровергаха!

И - не, няма аз да търся.

ТИ си този, който твърди неверни неща. Топката е в твоето поле да го докажеш.

Иначе олекваш. Като перце си в момента...

Коментар

Що се потите - тоя сектор от години е 'бял':

СРЕДНА БРУТНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА НАЕТИТЕ ЛИЦА ПО ТРУДОВО И СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА*

Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; далекосъобщения

Мес. XII - 4 038 лв.

https://www.nsi.bg/bg/content/3928/%...B8%D0%B2%D0%BE

p.s.
                    При условие, че в кюпа влизат и мениджъри /те дърпат средната нагоре/ - смятайте колко е на ниските нива!

Явно не сте чували оня виц от соца - дето се събрали на банкет у фабриката!? Шефовете яли свинско, работниците - зеле, а официозът на другия ден излязъл и казал, че у завода се яде само "свинско със зеле"!
                    Да, но това е средно за цяла България и включва кабелджиите на интернет, както и телефонистките. Има ли смисъл да извадя средното за България за финансистите или за счетоводителите. Родопска община ще сравняваме с най-големите световни фирми. Хора, които 10 живота не могат да купят НИ с хора, които за година - две си купуват НИ без заем.

Коментар

Е, е, е, е ..........

Един път пишеш: "ВСИЧКИ РАЗХОДИ за всичко"

Втори път - САМО за БИЗНЕС.

Ти вече 'ептен за баламурници ни взе, а!

p.s.
                      Дори и така да е - дай конкректни примери за офиси, наеми...

Ти и за услугите в чужбина дето уж бяха В ПЪТИ по-скъпи - пак не даде пример!
                      Услуги за правене на бизнес....за другите услуги неам идея :-)Всички разходи за всичко свързани с бизнеса - например, нет, ток, вода , топло, охрана, застраховки, , юристи, счетоводство, всичко.... Потърси си сам като не вярваш....:-)

Коментар

В твоят сектор сега е сложно защото кадрите са малко, но те са кът навсякъде по света.Иначе си прав при нас не могат да се бълват по 100К програмисти на година. Ако сме умни в правителството можем да започнем да привличаме масово програмисти от цял свят.... тва сериозно....
                        И пак докато има плосък данък и МНОГО бетон ние ще сме ок. Никъде по света няма такъв висок клас офиси на такива наемни нива. Това проверявал ли си го ?
                        Ти си един от тези, които се кълнат в пазарните принципи. Пазарът достига равновесие въпреки временните аномалии. Самият факт, че има евтини офиси, говори че има твърде много от последните и твърде малко желаещи да ги наемат. Което пък противоречи на теорията ти, че България е топ-световната дестинация. Ако беше така, цените нямаше да са такива. Изобщо всичко в София е тотално сбъркано. Строи се това, от което няма нужда, с цел кражби и пране на пари.

Коментар

Песи айде запри наркотиците и спри да се изхвърляш.Тука сте се сбрали се велики програмисти милионери акционери търговци а в реалността кой ви знае кви сте.Оня ден на колега детето започна 1800 бруто тва е.Вярно е че младеже няма опит на колегата ли да вярвам на дъщеря си или на глупостите ви тука.И не ми пиши че баба Пена от радомир бачка в Гугъл и зема два милиона...Като чета форума май само Жонката ще излезе нормален.Ти изкупи миризливото стрелбище Замаушката Московска...За смях станахте и всички се гъбаркат с вас.Намалете фантазиите и затворете фабриката за илюзии.Ти 7000 кинта накуп не си виждал ама тука се репчиш.Омръзна ви да ви чета глупостите че си пиете кафето с шефовете на Гугъл и Майкрософт а Бил Гейтс едва ли не ти е комшия у Стрелбище..
                          Бай Пеше , съжалявам че дъщеря ти или няма опита, или уменията или не е попаднала на правилното място / една от двете фирми.... търсят постоянно хора да се пробва/. Знам идеално какво пиша - единият е най-добрият ми приятел от 10 годишна възраст насам ....,
                          Я питай Радев да ти каже. Сигурен съм че той има представа за едната :-)
                          Не разбра ли че съм фен на Гоцето, а не на Стрелбище и не се оплаквам от изкупуването, ама тва е само щото ме изгониха от Меито след първият семестър :-))))) , ако не беха още да съм си в Радомир :-)

Коментар

Що се потите - тоя сектор от години е 'бял':

СРЕДНА БРУТНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА НА НАЕТИТЕ ЛИЦА ПО ТРУДОВО И СЛУЖЕБНО ПРАВООТНОШЕНИЕ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА*

Създаване и разпространение на информация и творчески продукти; далекосъобщения

Мес. XII - 4 038 лв.

https://www.nsi.bg/bg/content/3928/%...B8%D0%B2%D0%BE

p.s.
                            При условие, че в кюпа влизат и мениджъри /те дърпат средната нагоре/ - смятайте колко е на ниските нива!

Явно не сте чували оня виц от соца - дето се събрали на банкет у фабриката!? Шефовете яли свинско, работниците - зеле, а официозът на другия ден излязъл и казал, че у завода се яде само "свинско със зеле"!
                            Юлка бе тия нашите са от мениджър нагоре къде ше се мерим с тях.като се напушат и нямат спиране.Само си представям некой дъртак на 45 какъв голям програмист е...Е го Песи келнер у кръчмата на програмистите,Се на милионери сервира изкупи Стрелбището

Коментар

Песи айде запри наркотиците и спри да се изхвърляш.Тука сте се сбрали се велики програмисти милионери акционери търговци а в реалността кой ви знае кви сте.Оня ден на колега детето започна 1800 бруто тва е.Вярно е че младеже няма опит на колегата ли да вярвам на дъщеря си или на глупостите ви тука.И не ми пиши че баба Пена от радомир бачка в Гугъл и зема два милиона...Като чета форума май само Жонката ще излезе нормален.Ти изкупи миризливото стрелбище Замаушката Московска...За смях станахте и всички се гъбаркат с вас.Намалете фантазиите и затворете фабриката за илюзии.Ти 7000 кинта накуп не си виждал ама тука се репчиш.Омръзна ви да ви чета глупостите че си пиете кафето с шефовете на Гугъл и Майкрософт а Бил Гейтс едва ли не ти е комшия у Стрелбище..

Т'ва ше доди първия ти пост дето съм на 100% съгласен!

p.s.
                              Ама бачо Били одъртя - не пише читав код вече! Гледа си пандемията - и т'ва е!
                              Last edited by Julius_BG; 23.03.2023, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Тука сме все стари кучета, няма нужда да ни преразказваш впечатленията на младшите.
                                Тука сте все милионери акционери се големци...Боби ти през живота си виждал ли си 7000 лева накуп?По телевизора не се признава...Незнам какво пушите и пиете ама много ви отдалечава от реалността...

Коментар

Working...
                                X