Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМного глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
Никой не коментира курниците ръстът ли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМного глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
Никой не коментира курниците ръстът ли.
https://offnews.bg/ikonomika/pazarat...40-773418.html
После защо джонито ще бега.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
ВМуер каква фирма са? Талибанска? Не че има значение, виж мненията в BGrabotodatel и ще ти стане ясно що за стока са. Американци, ама в Булгаристан. Тоест и за тях като за всички други, законите са като врата в полето.
Мнението на приятелите ми е че са ок. Например като им бяха паднали акциите преди няколко години им дадоха двойно на обещаното .... Иначе сигурно има и недоволни, а може би и масовката въобще ги няма тези бонуси....
Иначе си прав за едно нещо - Западняците като дойдат у нас за НЯКОЛКО месеца стават Българи и по-зле. Като развързани са....
А пък ние като отидем на Запад сме по-ниски от тревата.... Странни работи.
ЗА ГО мисля е ясно написано. Не помня дали съм написал десетки пъти, но разликата е от 5 до 10 пъти в зависимост от покритието. Иначе позволи ми да бъркам и аз понякога....все пак човек съм и е възможно.... макар и рядко :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
След Германия или Чехия като се върна и не мога да пия бира по 4 месеца! И всичко ми изглежда грозно. Добре, че дойде пандемията и спрях да пътувам. Сега и бира си пия и НИ тук ми изглеждат красиви.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
След Германия или Чехия като се върна и не мога да пия бира по 4 месеца! И всичко ми изглежда грозно. Добре, че дойде пандемията и спрях да пътувам. Сега и бира си пия и НИ тук ми изглеждат красиви.
- 1 like
Коментар
-
ВМуер каква фирма са? Талибанска? Не че има значение, виж мненията в BGrabotodatel и ще ти стане ясно що за стока са. Американци, ама в Булгаристан. Тоест и за тях като за всички други, законите са като врата в полето.
- 1 like
Коментар
-
Я вижте какво става в Щатите след като ги почнаха с лихвите
https://www.investor.bg/po-sveta/453...tekite-349184/
Платежен шок очаква американските купувачи с ръста на лихвите по ипотеките
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Така е Джони.прав си.В България е безбожно скъпо.Купуваш си Старопрамен произведен в България и се чудиш тва бира ли е или друга някаква напитка.Отиваш в Чехия купуваш си Старопрамен и пиеш елексир...Тук всичко е менте и хората станаха ментета лъжат крадат търсят само изгода и келепир.Станахме агресивни непочтени и зли.Всеки търси далавера не иска да работи иска да е тарикат.
- 1 like
Коментар
-
За гражданската той твърдеше, че там е ДЕСЕТКИ пъти по-висока. За такситата също.
Оказа се обаче, че средно са само 2-3 пъти, като там покритията са далеч по-високи, а такситата са Е-Класи, не смрадливи баничарки.
Хората не случайно са избрали Биг Мак-а за сравнение на цените - уж се приема,че качеството му е еднакво навсякъде по-света. Той ми сравнява ново строителство в Гоцето (сграда опасна за обитаване, набита между панелки, с купища кал и боклуци наоколо) с ново в Мюних (сграда с отстояния, зелени площи и строена с най-съвременни технологии, издадена с италиаска кухня, уреди Миеле и дъбов паркет вместо на шпакловка и замазка, с 50% повече реални квадрати).
България е все още евтина, но е евтина, защото с парите купуваш БОКЛУК. Ако вземеш съотношението цена-качество на каквото и да било, България е безбожно скъпа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз съм ти казвал много пъти че съм реалист и здраво стъпил на Земята..Обичам да се говори открито и честно а не разни изхвърляции и фантазии..В сферата в която работя мога да съдя за цялата икономика по потреблението на тока.От години съм говорел че докато цената не я докарат до 40 стотинки киловата няма да мирасят...Лошото Кавръче предстои.Задават се много фалити на хоризонта.Енергетиката никога не е работила при такъв ценови конфорт никога.Всичко работи до откат колко може пазар бол.Април е показателен месец щото е месец с едно от най ниското потребление в целият регион.Ако износът продължи в максимален обем ще бъде много добре...България ще има златна кокошка...Ако идиотите бяха спасили малките блокове сега щяхме да сме тузари и баровци...Дано Бог е милостив към нас че сме толко прости и злобни та няма накъде...Дано България преодолее и това преоятствие но иде тежко време.Не се ли разберат атовете ние магаретата отиваме у киреча.
Дано кризата мине по-леко през нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
То всеки разправя, че неговите хора са топ 10%, някои даже твърдят че са топ 1%
Само че в действителност вие работите за германци, а всички знаят какви са циции. Големите пари се изкарват най-вече в американски фирми и не в САП и ВМуер. САП, ВМуер масовката са като вас, средна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Всичко е много хубаво... само че продажбите винаги са многофакторен резултат и не зависят само от търговския представител.
Търговците носят парите във фирмата ,да може да имаш прекрасен продукт или услуга,силен маркетинг и реклама НО ако нямаш добри търговци нямаш нищо.
Търговеца влиза във фирмата ,той договаря,преговаря,убеждава и не се отказва дори и 100 пъти да му кажат не ,ще изчака и след месец два ще затвори сделката .
Той е човека който убеждава и продава стойността на другата страна .
Добрите търговци с опит са скъпи и ако искаш да имаш такива трябва да им плащаш добре ,да можеш и да си намериш неопитни и да ги обучиш до те няма да могат да ти задържат клиентите и да ги върнат ако нещо стане защото нямат жиитейски опит и усещане което хората с опит в търговията имат като нюх и усещане .
Имал съм примери когато търговците сме взимали повече и от регионалния мениджър или сме стигали нива на доходи близки до тези на заплатите на някои директори ,говоря бонуси и заплати .
Зависи от компанията .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бай Пешо е един от хората предсказал настоящата криза с храните и стоките .
Ина остър език но казва нещата едно към едно.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар