IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Има доставки директно от Чехия на 15-20 вида бира, аз си поръчвам периодично няколко каси, по 1.70 е бутилката някъде, после ги връщаш на следваща доставка.
    Ще пробвам, но малко ме е шубе. Последният път си купих 4 кашона Коронита, че ми беше мъчно за Америка и като я отворих вкъщи гледам, че срокът и изтича след дни… Много измамници има тук. И при строителите на НИ е пълно с измекяри. Последния, който купих вече няма здрава плочка в общите части, а е на 3 години сградата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
      Много глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
      Никой не коментира курниците ръстът ли.
      То се подразбира тва и без да се пише....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Много глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
        Не растат а се взривяват:

https://offnews.bg/ikonomika/pazarat...40-773418.html

После защо джонито ще бега.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

ВМуер каква фирма са? Талибанска? Не че има значение, виж мненията в BGrabotodatel и ще ти стане ясно що за стока са. Американци, ама в Булгаристан. Тоест и за тях като за всички други, законите са като врата в полето.
          Собственост на Дел от няколко години. Боби ме изненада че не знае , но не исках да го репликирам :-)
          Мнението на приятелите ми е че са ок. Например като им бяха паднали акциите преди няколко години им дадоха двойно на обещаното .... Иначе сигурно има и недоволни, а може би и масовката въобще ги няма тези бонуси....
          Иначе си прав за едно нещо - Западняците като дойдат у нас за НЯКОЛКО месеца стават Българи и по-зле. Като развързани са....
          А пък ние като отидем на Запад сме по-ниски от тревата.... Странни работи.

ЗА ГО мисля е ясно написано. Не помня дали съм написал десетки пъти, но разликата е от 5 до 10 пъти в зависимост от покритието. Иначе позволи ми да бъркам и аз понякога....все пак човек съм и е възможно.... макар и рядко :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

След Германия или Чехия като се върна и не мога да пия бира по 4 месеца! И всичко ми изглежда грозно. Добре, че дойде пандемията и спрях да пътувам. Сега и бира си пия и НИ тук ми изглеждат красиви.
            Има доставки директно от Чехия на 15-20 вида бира, аз си поръчвам периодично няколко каси, по 1.70 е бутилката някъде, после ги връщаш на следваща доставка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

След Германия или Чехия като се върна и не мога да пия бира по 4 месеца! И всичко ми изглежда грозно. Добре, че дойде пандемията и спрях да пътувам. Сега и бира си пия и НИ тук ми изглеждат красиви.
              Аз вече рядко пия бира но внимавам какво пия.Идеш в Прага и ти стане кеф на душата колено и биричка.Леле каква тъмна бира пих в Крушовице мани мани ама не внасят тука.В София няма и един квадратен метър да прилича на Прага..за манталитета изобщо да не говорим..

Коментар

ВМуер каква фирма са? Талибанска? Не че има значение, виж мненията в BGrabotodatel и ще ти стане ясно що за стока са. Американци, ама в Булгаристан. Тоест и за тях като за всички други, законите са като врата в полето.
                БГработодател??? Айде малко по-сериозно.

Коментар

• Много глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.

Коментар

• Я вижте какво става в Щатите след като ги почнаха с лихвите

https://www.investor.bg/po-sveta/453...tekite-349184/
                    Платежен шок очаква американските купувачи с ръста на лихвите по ипотеките

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Така е Джони.прав си.В България е безбожно скъпо.Купуваш си Старопрамен произведен в България и се чудиш тва бира ли е или друга някаква напитка.Отиваш в Чехия купуваш си Старопрамен и пиеш елексир...Тук всичко е менте и хората станаха ментета лъжат крадат търсят само изгода и келепир.Станахме агресивни непочтени и зли.Всеки търси далавера не иска да работи иска да е тарикат.

Коментар

За гражданската той твърдеше, че там е ДЕСЕТКИ пъти по-висока. За такситата също.
                        Оказа се обаче, че средно са само 2-3 пъти, като там покритията са далеч по-високи, а такситата са Е-Класи, не смрадливи баничарки.

Хората не случайно са избрали Биг Мак-а за сравнение на цените - уж се приема,че качеството му е еднакво навсякъде по-света. Той ми сравнява ново строителство в Гоцето (сграда опасна за обитаване, набита между панелки, с купища кал и боклуци наоколо) с ново в Мюних (сграда с отстояния, зелени площи и строена с най-съвременни технологии, издадена с италиаска кухня, уреди Миеле и дъбов паркет вместо на шпакловка и замазка, с 50% повече реални квадрати).

България е все още евтина, но е евтина, защото с парите купуваш БОКЛУК. Ако вземеш съотношението цена-качество на каквото и да било, България е безбожно скъпа.
                        Така е Джони.прав си.В България е безбожно скъпо.Купуваш си Старопрамен произведен в България и се чудиш тва бира ли е или друга някаква напитка.Отиваш в Чехия купуваш си Старопрамен и пиеш елексир...Тук всичко е менте и хората станаха ментета лъжат крадат търсят само изгода и келепир.Станахме агресивни непочтени и зли.Всеки търси далавера не иска да работи иска да е тарикат.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз съм ти казвал много пъти че съм реалист и здраво стъпил на Земята..Обичам да се говори открито и честно а не разни изхвърляции и фантазии..В сферата в която работя мога да съдя за цялата икономика по потреблението на тока.От години съм говорел че докато цената не я докарат до 40 стотинки киловата няма да мирасят...Лошото Кавръче предстои.Задават се много фалити на хоризонта.Енергетиката никога не е работила при такъв ценови конфорт никога.Всичко работи до откат колко може пазар бол.Април е показателен месец щото е месец с едно от най ниското потребление в целият регион.Ако износът продължи в максимален обем ще бъде много добре...България ще има златна кокошка...Ако идиотите бяха спасили малките блокове сега щяхме да сме тузари и баровци...Дано Бог е милостив към нас че сме толко прости и злобни та няма накъде...Дано България преодолее и това преоятствие но иде тежко време.Не се ли разберат атовете ние магаретата отиваме у киреча.
                          Така е ,всичко което каза е истина .
                          Дано кризата мине по-леко през нас

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

То всеки разправя, че неговите хора са топ 10%, някои даже твърдят че са топ 1%
                            Само че в действителност вие работите за германци, а всички знаят какви са циции. Големите пари се изкарват най-вече в американски фирми и не в САП и ВМуер. САП, ВМуер масовката са като вас, средна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Всичко е много хубаво... само че продажбите винаги са многофакторен резултат и не зависят само от търговския представител.
                              Търговците са нещо като голмайсторите във футбола.
                              Търговците носят парите във фирмата ,да може да имаш прекрасен продукт или услуга,силен маркетинг и реклама НО ако нямаш добри търговци нямаш нищо.
                              Търговеца влиза във фирмата ,той договаря,преговаря,убеждава и не се отказва дори и 100 пъти да му кажат не ,ще изчака и след месец два ще затвори сделката .
                              Той е човека който убеждава и продава стойността на другата страна .
                              Добрите търговци с опит са скъпи и ако искаш да имаш такива трябва да им плащаш добре ,да можеш и да си намериш неопитни и да ги обучиш до те няма да могат да ти задържат клиентите и да ги върнат ако нещо стане защото нямат жиитейски опит и усещане което хората с опит в търговията имат като нюх и усещане .
                              Имал съм примери когато търговците сме взимали повече и от регионалния мениджър или сме стигали нива на доходи близки до тези на заплатите на някои директори ,говоря бонуси и заплати .
                              Зависи от компанията .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Бай Пешо е един от хората предсказал настоящата криза с храните и стоките .
                                Ина остър език но казва нещата едно към едно.
                                Аз съм ти казвал много пъти че съм реалист и здраво стъпил на Земята..Обичам да се говори открито и честно а не разни изхвърляции и фантазии..В сферата в която работя мога да съдя за цялата икономика по потреблението на тока.От години съм говорел че докато цената не я докарат до 40 стотинки киловата няма да мирасят...Лошото Кавръче предстои.Задават се много фалити на хоризонта.Енергетиката никога не е работила при такъв ценови конфорт никога.Всичко работи до откат колко може пазар бол.Април е показателен месец щото е месец с едно от най ниското потребление в целият регион.Ако износът продължи в максимален обем ще бъде много добре...България ще има златна кокошка...Ако идиотите бяха спасили малките блокове сега щяхме да сме тузари и баровци...Дано Бог е милостив към нас че сме толко прости и злобни та няма накъде...Дано България преодолее и това преоятствие но иде тежко време.Не се ли разберат атовете ние магаретата отиваме у киреча.

Коментар

Working...
                                X