Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Каква е историята на кавръков, имал е пари за нещо и докато чака голямото намаление цените са изхвърчали?
Него донякъде го разбирам, че много му се иска да не е сглупил, а всъщност е сглупил, и сега рути имоти и вдига лихви ежедневно.
Другите ентусиасти са в подобна позиция, или просто са глупави?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТука се лее ебаси злобата... спокойно първо е гняв после отчаяние.. .
Специалисте от къв зор да си водя бележки от калин христов? Не ми е небходим, може да е небходим на неуките...мисля и на теб не ти е необходим. Чудя се колко ли години БНБ определя собствен ОЛП. Че този Калин христов да е такова гуро... Чудя се също БНБ с какви точно хора е пълна като имаш КТБ, ПИБ, Инвестбанк и т.н и т.н. Чудя се просто дали БНБ не е една изпразнена от съдържание институция, без реални функции които да упражнява и пълна с безсмислени хрантутници на прекомерни заплати.Аз го написах на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
дотук с безплатната консултация! Отговора на този въпрос струва пари. Готов ли си да платиш?
Коментар
-
дотук с безплатната консултация! Отговора на този въпрос струва пари. Готов ли си да платиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А цените как ше вървят във времето?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение40-60 и много навалица на перона, квартиранти и живеещи в стаите си 40+ годишни деца, мечтаещи за добра пенсия която да покрива разходите за наем.
Коментар
-
А каква е цялата прогноза ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениехахаха, какво лошо има, нали сриФ ви е предрекъл, сега какво пак не ви харесва?
Коментар
-
Тия 8700 през 2029 вездесъщият Купа ли ги е предрекъл?хахаха, какво лошо има, нали сриФ ви е предрекъл, сега какво пак не ви харесва?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеТия 8700 през 2029 вездесъщият Купа ли ги е предрекъл?
Симптомите им са като за температура над 40 градуса!
Вече са във фазата на Делюзията...
Следи им мненията, по тях ще дефинираш точно коя фаза е.
Коментар
-
Иде, иде... През 2029-та СПАД-от ще се усети осезателно, цените ще рухнат от 8700 на 5300. Ще настане яка евтинийка
пп. в момента читави предложения в София за по-малко от 4000/м2 няма.Last edited by keep_calm; 01.06.2022, 10:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.mediapool.bg/top-ikonomi...ews336134.html
ТОП ИКОНОМИСТИ!
ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ !
ИДЕ КРИЗА !!!
Спад в цените на жилищата !!!Кой купил, купил, който е спал сега ще спи в стаята където е отраснал или наел.
пп. в момента читави предложения в София за по-малко от 4000/м2 няма. (няма и да има)Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 10:36.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеПридържайте се към темата : Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Временно отрицателно, после пак нагоре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеХаха , страхотно чувство за хумор отново :-)
Познавам и извън форума някои от посочените никове. И да спор няма по имотната тема имаме сходни виждания разбира се с нюанси така че нормално да има лайкове на постовете ни. По същият начин всички които не могат да купят по някаква причина харесват постовете на Кавръка :-) - надеждата крепи човека.....:-)
ПП а изказването ти за Левчо е срамна работа. В темата сигурно е обърнал внимание по медицински въпроси на поне 100 човека... ей така..... Винаги е много обран в прилагателните дори и когато е провокиран сериозно....Айде разбирам мен да нападнеш като просто селско келнерче или Купата с клавиатурната тояга за мамини синчета разбирам ама Левчо..... Слабо Юлка седни си двойка :-)
Понеже никъде не съм написал, че СТЕ!
Почини си малко, върни се пак и го прочети още 2-3 пъти и може и да схванеш.
Писах, че СИЛНО НАПОДОБЯВАТЕ!
Може би не сте! - Не знам?
Но определено се държите точно като описаните!
- 1 like
Коментар
Коментар