Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Най евтино е на парно,с ТЕЦ,НО е важно какво ще ти е жилището.
Среден апартамент с изложение изток,или частично една част запад,може и юг или югозапад,ти гарантира сметки до 200 лева за ток,парно,и топла вода .Такива сметки няма как да имаш никъде.Говоря обаче за панел или ЕПК,новото не струва в това отношение за ТЕЦ,а
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как 200 лв? Аз преди 12 год плащах 300 лв за 70 кв панелка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Среден апартамент с изложение изток,или частично една част запад,може и юг или югозапад,ти гарантира сметки до 200 лева за ток,парно,и топла вода .Такива сметки няма как да имаш никъде.Говоря обаче за панел или ЕПК,новото не струва в това отношение за ТЕЦ,а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
Лятото 100 и малко, зимата 200 и малко. Всичко на ток, климатик, болер. Общо взето преди това под наем за по-малък апартамент ми се е случвало а плащам 700 лв изравнителна сметка. На ток нямам такив пробеми!
При добро изложение слънцето върши много работа
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
И какъв е проблема с климатиците? Аз вече повече от 10 години се топля така и си поддържам без проблеми 25 градуса зимата :-) 100 квадрата апартамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСъвсем сериозно питане имам. Тука хора с възможности говорите каалк се топлите с климатици и ме карате да немея. Толкова ли не можете да прежалите някоя хилядарка, за да си осигурите комфорт през зимните месеци. Едни конвектори по стените са благодат в сравнение с климатик. За парно (електрическо, газово, централно) да не говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСъвсем сериозно питане имам. Тука хора с възможности говорите каалк се топлите с климатици и ме карате да немея. Толкова ли не можете да прежалите някоя хилядарка, за да си осигурите комфорт през зимните месеци. Едни конвектори по стените са благодат в сравнение с климатик. За парно (електрическо, газово, централно) да не говорим.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Аз климатици не съм слагал (бяха сложени) но е то ориентироъчни цени на мултиспит на дайкин!
http://www.klimatget.com/20044_Daikin_Podov_FVXS-F.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не лъжи! Каза, че в момента довършваш някъв 80 годишен имот, дет нямало да мръдне още толкоз. Кой инвестирал в биткон преди 2 год няма как да не е спечелил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не е вярно - https://daricclima.bg/art/termopompa...aa-ersc-vm2d-1
Това е от най-добрите на пазара, ако не е и най-доброто, останалите ширпотреба се намират пак за 7-9к за 8-11кв, и да естествено че е без монтажа.
Коментар
Коментар