If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е то да въртиш бизнес не е като да си дърт комунист на който са му оставили да точи военен завод както прецени за добре.
Направил шато в средата на нищото до ЖП линия без път и комуникаци и после бил фалирал.
Този господин е дърта комунистичека пионка, откраднал милиони поне в стотици ако не и милиарди. Руска подлога. Не е за жалене - това е фиктивен бизнес.
Всъщност като се замисля може би целия "бизнес" е направен с цел да фалира. Интересно към кого е длъжник. Съмняваме, че дори дружеството което притежава шато-то е регистрано на негово име.
Не съм убедена ,че ще мога да продължа да пиша с този профил защото ми пише ,че мейла ми бил невалиден което не е така, разбира се. Сменя ли си името ще ви информирам ,че съм аз както направих и 2012 г
Какво значение има дали си сменяш профила или не? Вече не само не може да се търси в темата, но дори скриха датата и текста на предишните постове на потребител. Може направо да зануляват темите всяка седмица.
Не съм убедена ,че ще мога да продължа да пиша с този профил защото ми пише ,че мейла ми бил невалиден което не е така, разбира се. Сменя ли си името ще ви информирам ,че съм аз както направих и 2012 г
След смяната на новия интерфейс, троловете-повишители(или тролът) нещо спряха да пишат в темата.
Да не са загубили достъп до фалшивите си профили?!
Върнете ми достъпа, искам да пиша!
пп досадно беше да се логвам наново и прочее, но ако това намали множествените регистрации - супер!
ппп да преброим кой не е фалшив профил. засега:
bulgarian lev - повишител
Julius_BG - понижител
nkavrakov1982 - понижител
13ADROL - повишител
bertram - понижител
Frosty - понижител
Аз - повишител
Коментар