Първоначално изпратено от Pringles
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Колкото по-богат, толкова по-пестелив? Това да не е изкривено разбиране за фругалност? Нещо не се разбира, обяснете.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нъц. Пробвал съм, обаче се натъкнах на парадокс. Оттам излиза по-скъпо отколкото от Икеа. Джони тука е абсолютно прав. Оказионната търговия в България не върви, защото хората искат егати парите за боклуците си.
... иначе за старите мебели от масив... вярно са хубави, вярно са вечни, обаче тия барокови елементи ме убиват. Отделно не можеш ги мръдна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
шси признаеш накрая че обзавеждаш от ОЛХ
... иначе за старите мебели от масив... вярно са хубави, вярно са вечни, обаче тия барокови елементи ме убиват. Отделно не можеш ги мръдна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
шси признаеш накрая че обзавеждаш от ОЛХ
Тези с ПДЧ боклуците са ми тотлкова смешни, че не знам. При търсене и желание човек може да намери толкова много качествени неща за без пари...Поне в Германия де. За БГ ми е ясна картинката - всекигледа на теб като на портмоне, а насреща получаваш само боклук. Важи в най-голяма степен за имотите, но и за всичко останало.Last edited by ejonny2376; 06.08.2022, 01:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Не е ×3. Около 2к на година без да се пести, 25-26 градуса, което някои намират за неприятно дори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Всеки разход трябва да бъде минимизиран,независимо от дохода.Правилото е при силно увеличение на доходите да имаш и силна редукция на разходите .Не да се лишаваш,но с всякакви средства на минимизираш разходите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ez-pandemiyata
Ха ха ,разбрахте ли сега ..поредната голяма лъжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как 300 лв? Живях в такъв 2010, сметката ми беше някъде толкоз! Сега с тези повишения най-вероятно цената ще е х3.
Коментар
-
Как 15к? То толкоз струват само хубави интериорни врати с дръжки (850 лв бр.)
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...ez-pandemiyata
Ха ха ,разбрахте ли сега ..поредната голяма лъжа
- 1 like
Коментар
-
Как 200 лв? Аз преди 12 год плащах 300 лв за 70 кв панелка!
Зимата най високата за всичко беше 150 лева ток,вода,парно и топла вода.
Мои познати плащат двойно и тройно,викам си тия хора явно имат излишни пари и плащат.
Според мен хората не се замислят над разходите си и не търсят варианти да ги оптимизират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Плащаш защото не си тарикат. Кавръков не плаща за домати, явно и за парно също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ммм дааа... при хоризонтална инсталация няма как да краднеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Най евтино е на парно,с ТЕЦ,НО е важно какво ще ти е жилището.
Среден апартамент с изложение изток,или частично една част запад,може и юг или югозапад,ти гарантира сметки до 200 лева за ток,парно,и топла вода .Такива сметки няма как да имаш никъде.Говоря обаче за панел или ЕПК,новото не струва в това отношение за ТЕЦ,а
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар