If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И кво? Прочетох две лоши новини: темпът на поскъпването ще се запази и че на морето се избиват с лакти да купуват имоти и има невероятен ръст.
Ако бях без имот чакайки да не се прецакам и да чакам Годо слушайки съветите на един гастар с бунгало в Гречко за 8К€ купено с кредитче (правилна сделка направена преди да оглупее съвсем) щях да се гръмна досега. А аз от 2014 купих 6 имота в два града от които 4 в Сф. И изпуснах поне 3 за които ме е яд. И за една къща на морето не успях да изчистя сделката.
Прав беше и Купата, и Песимиста...така правят много хора - с по няколко имота бият и не се шегуват и ето ти съотношението след няколко години 60/40 наематели към собственици.
Задаваш въпрос който на всичкото отгоре не е по темата, но и сам си отговаряш. Един мой познат gastarbeiter така сам се разпитваше и си разговаряше след като беше прокуден от БГ.
Защо да не е по темата? Питам те колко имота имаш и какви. Точно по темата си е. Когато почнах да пиша тук тръбеше как си имал няколко имота, после се оказа само с гараж (ако изобщо ти е останал и той). Подиграваше се постоянно, че съм живял временно в наследствения апартамент на майка ми, а ти самият живееш при майка си. Наричаш хората нулеваци, а самият ти си най-големият нулевак на света. А фактът, че крадеш на хората никовете и създаваш нови и нови такива е наглост безгранична.
Жилищният пазар в България тази година ще продължи да се развива с темповете от 2021 г. със запазване на темпа на растеж на цените на жилищата и увеличаване на броя на сделките през първото полугодие с 10-15% на годишна база
Колкото до 200000 лв. от наеми ,аз ги взимам за по-малко от 6 месеца хахаха
Браво , адмирации .
Как прекрасно е човек да чете такива фентъзита . Не ви ли търсиха братя (сестри ) Уашовски за съвместен проект ?
А пътя на цената на вашите имоти е еднопосочен , и той е обявен от мен безкомпромисно и недвусмислено .
Нито ти имот. Мисля, че хора, които не са се справили добре и нямат нито една сделка зад гърба си, е хубаво да не заблуждават с незнанието си и други хора, имали неблагоразумието да четат настоящата темичка и от нея да черпят съвети, недай боже...
Чета темата от доста време и виждам, че "най-умните" притежават 0бр. имоти. Доколкото си спомням накавраков1982 даже си призна, че е сбъркал, че не е купил имот когато е трябвало и когато Купата и Дюри са му давали линкове и съвети да купи. Изглежда, че не си е научил урока и пак продължава да се заяжда с тях вместо да им се извини и да послуша съветите им. Странна работа са това нулеваците.
Кой колко пари има и за какво ги има ти трудно ще знаеш,но пък от друга страна всички знаят че Митето паре нема .
Нито ти имот. Мисля, че хора, които не са се справили добре и нямат нито една сделка зад гърба си, е хубаво да не заблуждават с незнанието си и други хора, имали неблагоразумието да четат настоящата темичка и от нея да черпят съвети, недай боже...
Здравейте! Чета форума от известно време и реших да се включа. Първо искам да кажа, че начинът, по който се хвалят някои хора тук е направо невероятен. Не знам дали на живо така говорите за постиженията си, но инвеститорите, които познавам аз никога не биха изброили своите "активи" и постижения по този начин.
По темата за имотния пазар не мога да не спомена ситуацията в Китай - спукването на балона там вече е факт.
Продажбите на жилища в САЩ също забавят скоростта си. На места вече има и понижение на цените.
В Англия мой приятел ми сподели, че през Февруари и Юни са направили съкращения във фирмата му - общо 30% служителите са били съкратени.
Рецесията е факт, но защо тук никой не говори за нея?
Защото Бг е остров на стабилност. Тук всичко само се качва а лихвите падат. Цял свят мечате да си купи панелка в Обеля и Люлин 1.
Здравейте! Чета форума от известно време и реших да се включа. Първо искам да кажа, че начинът, по който се хвалят някои хора тук е направо невероятен. Не знам дали на живо така говорите за постиженията си, но инвеститорите, които познавам аз никога не биха изброили своите "активи" и постижения по този начин.
По темата за имотния пазар не мога да не спомена ситуацията в Китай - спукването на балона там вече е факт.
Продажбите на жилища в САЩ също забавят скоростта си. На места вече има и понижение на цените.
В Англия мой приятел ми сподели, че през Февруари и Юни са направили съкращения във фирмата му - общо 30% служителите са били съкратени.
Рецесията е факт, но защо тук никой не говори за нея?
За заблуда говори човек, който преди няколко години е имал пари за апартамент, но понеже е много наясно с нещата, както и останалите корифеи тук, сега има пари за гараж, евентуално. Смешно малко.
Кой колко пари има и за какво ги има ти трудно ще знаеш,но пък от друга страна всички знаят че Митето паре нема .
Вълчо Мечков ,нов профил с дата на присъединяване Август 2022 година.
Коментари в посока колко ,било скъпо във Своге,аналогични примери с обяви ,едно към едно комуникацията в стил Митето от Банско.
Мите ,дали ще менкаш Своге,Варна,Банско или каквото и д е ,старта ти е винаги твърде елементарен л плосък за да заблудиш който и да е .
нкавраков1982, спомням си, че преди около седмица пуснахте линк към обява за къща в Бистрица, която после се оказа етаж от къща. Обявата е свалена, а етажа вероятно е продаден. Така се продава етаж от къща (за има няма 2 седмици, замина), а не като в дълбоката провинция, където алчните продавачи на етаж от къща искат същите пари.
Амчи как 3000 евра парЕ ли са бря и то на Обеля? Според мен реалната цена е, като в Манхатън. Ако имаш, изчакай! Не продавай на тез мизерни 2000 евра! Едни баби на пазара си шушукаха, че Мъск щял да купува на Обеля.
Коментар