If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахах, ужас.. верую на форумния понижител- трагедии дебнат отвсякъде. Чума, морбили, ковид, война, инфлация, срив, смърт. Един безимотен паляк даже заключи, че всички на 60 ще омрем, нямаме нужда от имоти...
Да да знам България е остров на стабилност, ако тръгне война нас ще ни заобиколят, понеже тук е център на вселената. Баба Ванга го е казала.
Момче ти така си н*срал, че по-добре продавай всичко вкаравай в биткойни и заминавай за някъде. То само като те чете човек почва да се стресира, не знам как спиш и ядеш, като наплашен заек си.
А за криптото си правиш сметката без кръчмар, a какво точно имам предвид, ще те оставя да помислиш - ще ти цитирам мнението когато стане, но няма да е тази година.
Кога ще падат цените? Че кеша почна да става повече от нужното и се чудя дали да не взема нещо или да чакам, но като гледам кои във форума очакват спад (в това число и аз), по-скоро ще се случи обратното.
Не се стресирай, набий всичко в имоти и....чакай....чакай да станат по-скъпи от тези в Манхатан.
Момче ти така си н*срал, че по-добре продавай всичко вкаравай в биткойни и заминавай за някъде. То само като те чете човек почва да се стресира, не знам как спиш и ядеш, като наплашен заек си.
Хахах, ужас.. верую на форумния понижител- трагедии дебнат отвсякъде. Чума, морбили, ковид, война, инфлация, срив, смърт. Един безимотен паляк даже заключи, че всички на 60 ще омрем, нямаме нужда от имоти...
Служил съм преди 20 тина год. и не ми се мре ей тай за нищо, а и с това съветско оръжие от 60 те год, нищо не можеш да направиш - видяхме го колко струва! Вероятно ще възираме предварително! Едва ли на някого му се умира за хотелите, фабриките, банките и фирмите на ДС! Аз не съм черноглед! Ти допускаше ли че, 2019 почти целия свят ще бъде блокиран от пандемия? А 2020 една ядренна държава ше нападне друга ядренна държава и ще бомбардира Аец, молове, жилищни блокове, влакове и гари с пътници в сърцето на Европа?
Прави ми впечатление, че сривльовците масово са готови разтворят бузки дори при най-малък намек за защита на отечеството. Като ти се привиждат таквиз страхотии, продавай спешно имотите и се запасявай с памперси и тоалетна хартия.
Глупости! В корейската война се бият сащ и ссср, да не би да се е превърнала в ядренна. Решат ли големите ще ни хвърлят в огъня! Къде видя турско население? Всичко се изнесе в чужбина, останаха сами циганите. Отделно турция има дългогодишни проблеми с кюрдите и с 4 млн сирийци дет ги хранят от 5 год.
А за криптото си правиш сметката без кръчмар, a какво точно имам предвид, ще те оставя да помислиш - ще ти цитирам мнението когато стане, но няма да е тази година.
Кога ще падат цените? Че кеша почна да става повече от нужното и се чудя дали да не взема нещо или да чакам, но като гледам кои във форума очакват спад (в това число и аз), по-скоро ще се случи обратното.
Скъпият долар: Лош за бизнеса, добър за инвеститорите Поскъпването на щатската валута е компенсирало инфлацията за българските инвеститори в доларови активи
Защо се опитваш да обясниш нещо на човек, който няма деца? Няма да те разбере. Една от бедите на тази държава са калпавите мъже, неспособни да създадат семейства. За това ще ни претопят другите етноси.
Да ,да и пак да ! Няма Мъже , има едни чувствителни и пресметливи, егоцентрични примадони ,джендъри ли , нов пол ли , идея нямам !
За теб специално ще има гоУеми промоции от закъсали ипотекари....ииии тате ми каза, че ще ми купи колОло, ама....
Когато тогава. Ако наемите в софия започваха от 1500лв, щях да купя на тези цени.
Но ако съотношението наем/цена на жилище е била х/у през 2019, а сега е х/у.2, дали си заслужава да вземеш?
Къде е тази производителност на труда, която да качи нетната печала на потребителя, за да може да си позволи по-висок наем.
Има 50 ит-та и 2,000, 000 жилища. Как ще се вдигне наема двойно през следващите 10 години, при текущата макро обстановка?
Въпроси, въпроси?
Да сме живи и здрави до 2029 да можем пак да го води този спор
Айде по-сериозно. Русия няма как да нападне България освен ако не е започнала вече война НАТО-Русия. А такава няма как да се случи защото ще бъде ядрена / конвенционално Русия ще бъде пометена за няколко месеца и затва ще ползва атома/.
Няма да ни нападне и защото все още болшинството хора у нас имат позитивно отношение към нея.... Да си изтрепят малкото симпатизанти в Европа би било върховна тъпотия....
Виж за Турция не съм сигурен дали няма да ни нападне в даден момент. Те вече го направиха със Сирия и Ирак. В даден момент може и наш ред да дойде и без това всички нетурци от смесените райони бягат през глава. Там няма живот за тях.... и скоро ще станат 90% турско население, което ще започне да има желания....
Глупости! В корейската война се бият сащ и ссср, да не би да се е превърнала в ядренна. Решат ли големите ще ни хвърлят в огъня! Къде видя турско население? Всичко се изнесе в чужбина, останаха сами циганите. Отделно турция има дългогодишни проблеми с кюрдите и с 4 млн сирийци дет ги хранят от 5 год.
виж какво стана в Украйна - ако опре ножът до кокала няма дърт до 55, че и до 60
плюй в пазва
Айде по-сериозно. Русия няма как да нападне България освен ако не е започнала вече война НАТО-Русия. А такава няма как да се случи защото ще бъде ядрена / конвенционално Русия ще бъде пометена за няколко месеца и затва ще ползва атома/.
Няма да ни нападне и защото все още болшинството хора у нас имат позитивно отношение към нея.... Да си изтрепят малкото симпатизанти в Европа би било върховна тъпотия....
Виж за Турция не съм сигурен дали няма да ни нападне в даден момент. Те вече го направиха със Сирия и Ирак. В даден момент може и наш ред да дойде и без това всички нетурци от смесените райони бягат през глава. Там няма живот за тях.... и скоро ще станат 90% турско население, което ще започне да има желания....
Коментар