Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи що го ма'ана? Омръзна ли ти?
Дай ше ти подарим едно ново? Кво ше кажеш за собствена плака? - Сам ше си печаташ доларчетата... сам ше си прайш инфлацийка... вечно ше рипат цените на имотчетата...
https://www.yourwdwstore.net/assets/...0/77751-3s.jpg
и дори съм решил пак да си го сложа, като почнат да се случват нещата от балончетопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Допълнителните милиарди, които в края на годината се вливаха в строителните фирми, сега ги няма! Шока е голям!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ПП Бони - това е също съществено https://www.minfin.bg/bg/news/12096 даже повече ни касае бих казал, че е в сегашно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеШок! Неочаквано голям ръст на приходите в бюджета за 22 година, с 23% повече от предишната!
Дефицитът е само 0.8% , въпреки огромните разходи за компенсации, пенсии, редукция на ДДС и т.н.
Приходите от ДДС и акциз изостават много от разчетите (инфографики)
Допълнителните милиарди, които в края на годината се вливаха в строителните фирми, сега ги няма! Шока е голям!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, тая снимка ми е със старото аватарче
Дай ше ти подарим едно ново? Кво ше кажеш за собствена плака? - Сам ше си печаташ доларчетата... сам ше си прайш инфлацийка... вечно ше рипат цените на имотчетата...
https://www.yourwdwstore.net/assets/...0/77751-3s.jpgLast edited by Julius_BG; 31.01.2023, 21:35.
Коментар
-
Държавата може да се разполага спрямо приходите (данъци и мижави концесии), а ако не и стига да добавя със заеми, които поколенията след нас ще плащат. В този ред на мисли при раздут държавен апарат... няма много мегдан за индексация на доходи и пенсии освен ако не се прибегне до теглене на заеми. За съжаление натам се отива и се харчат пари, които още не са изкарани. То това си е проблем на всички държави в момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знам, че не ти 'аресва, ама и правителство и синдикати са настроени да вдигат доходи, докато оправят потребителската кошница спрямо инфлационните цени, а не да редуцират цените, както си мечтаете някои консервативни икономисти. При този сценарий, който е кътал на влогче кото баба мравка, пак ще е най-прее*ан
Упс, и аз от вчера съм влогар в TBI.
ПП Бони - това е също съществено https://www.minfin.bg/bg/news/12096 даже повече ни касае бих казал, че е в сегашно време.
Last edited by bertram; 31.01.2023, 21:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Дефицит 0.8%... Да не гледаш данни за някоя друга държава?
Приходи 64.8 милиарда, разходи 66.1, БВП 160Last edited by BONI; 31.01.2023, 21:12.
- 1 like
Коментар
-
важното е борда да стои, че да не правят глупости много много управляващите (под глупости визирам печатане на пари и да дават на хората 'да имат')
Упс, и аз от вчера съм влогар в TBI.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И аз това писах вчера, че дефицита се свива много под заложения, но Берто много му се иска държавата веднага да тегли заем при висока лихва.
Да не говорим, че доста ново се прехвърли, а там се плаща много сериозно ДДС. В София както значителна част е с ипотека... няма мегдан за хън-мън и се плаща.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеШок! Неочаквано голям ръст на приходите в бюджета за 22 година, с 23% повече от предишната!
Дефицитът е само 0.8% , въпреки огромните разходи за компенсации, пенсии, редукция на ДДС и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
"Мастит бизнесмен" приема инвестиционни съвети от чиновник на средна възраст, който живее при майка си.
Форумът копае нови дъна..
сега и той щеше да пише ожесточено от някоя децка стаяпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
"Мастит бизнесмен" приема инвестиционни съвети от чиновник на средна възраст, който живее при майка си.
Форумът копае нови дъна..
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар