Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Помним прогнозите на Бони, че цените при ковид ще рипнат. Ти се смееше и с останалите мислители вещаехте 70 процента надолу. Сещашлисепослекостана?
факт е,че рипнаха, а дали скока е бил, за да формираме blow-off top,без който трудно приключва дълъг бичи цикъл - ще разберем до лятото или най-късно до есента на тази година.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Другия месец ще ни бъде забавно да прочетеш писмото от банката с новите (по-високи лихви). Обещавам да се посмея на глас.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Добре изкривяваш инфото. Дано се чустваш рахат от това. Според мен ти горчи дъвката в устата от пропуснали възможности. За това си хипер активен в темата, няма друго обяснение, освен психо проблеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ха ха Някой помни ли прогнозите на Бони за кредитите колко били сладки,изгодни с ниски лихви и че лихвите щели да са ниски?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре изкривяваш инфото. Дано се чустваш рахат от това. Според мен ти горчи дъвката в устата от пропуснали възможности. За това си хипер активен в темата, няма друго обяснение, освен психо проблеми.Last edited by better; 31.01.2023, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз ще прочета с умиление още веднъж благодарственото слово на бетерчо към накавръка, юлката, джонката и унимуни - ипотекодателя зука.
мисля, че пропуска друг един активен участник от не български етнос, но щом така е преценил
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеOcтaвaт oпaceниятa, чe "гopeщият" пaзap нa тpyдa и пoвишaвaщитe ce възнaгpaждeния мoжe дa пoпpeчaт нa Фeд дa пpeдпaзи aмepиĸaнcĸaтa иĸoнoмиĸa oт пpeгpявaнe.
Ето аз за какво пиша.
https://fakti.bg/biznes/751495-centp...g-lixveni-niva
Безработицата трябва да скочи РЯЗКО, за да се спре ФЕД, но дойде ли този момент - пазарите ще са поляти с леден душ и акции и имоти и суровини (временно даже и ЦМ)
Главните 2 неща, които ФЕД следи са пазарът на труда и инфацията. Горещ пазар на труда + гореща инфлация = 'земи тази лихва...Last edited by bertram; 31.01.2023, 22:20.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Хахаха, да с какъв патос този "мастит" бизнесмен брагодари на Кавръка, Берти, Юлката и то забележи за какво, да НЕ КУПИ имот на ВЪРХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
ХАХАХАХАХА, смял съм се 2 минути. Толко много истини в едно изречение. Ще си пусна видео на безимотния дедо от фейсбук, белким си вдигна доходността от наеми.
мисля, че пропуска друг един активен участник от не български етнос, но щом така е преценилпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеOcтaвaт oпaceниятa, чe "гopeщият" пaзap нa тpyдa и пoвишaвaщитe ce възнaгpaждeния мoжe дa пoпpeчaт нa Фeд дa пpeдпaзи aмepиĸaнcĸaтa иĸoнoмиĸa oт пpeгpявaнe.
Ето аз за какво пиша.
https://fakti.bg/biznes/751495-centp...g-lixveni-niva
Прочети какво прави Волкър когато идва на власт като централен банкер при подобна среда.
И понеже веднага ще каже някой...Ама това е в миналото...Шефа на ФЕД,преди месец,скоро беше каза официално че ще приеме неговия курс.
За фактите пак припомням легендата Волкър стига до там че земеделците излизат с тракторите пред централата на банката но той остава непоколебим,с цената на рецесия САЩ излиза по силен след кризата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Дефицитът за 2022 г., оценен по методологията на Европейската система от национални и регионални сметки (ЕСС 2010), се очаква да бъде в размер на около 2,9 % от БВПтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
https://www.economic.bg/bg/a/view/pr...-ot-razchetite
Приходите от ДДС и акциз изостават много от разчетите (инфографики)
Допълнителните милиарди, които в края на годината се вливаха в строителните фирми, сега ги няма! Шока е голям!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеШок! Неочаквано голям ръст на приходите в бюджета за 22 година, с 23% повече от предишната!
Дефицитът е само 0.8% , въпреки огромните разходи за компенсации, пенсии, редукция на ДДС и т.н.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар