IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Еврото е отрова от дългове,това е дългово робство облечено в лъскава опаковка
    има и плюсове, но изместваме темата
    единият е много по-добра защита за депозитите до 100К евро... виж ако го намалят на 25К както се говореше по едно време .. тогава отпада
    вторият е удобство за туризма и инвестициите, но там имаме други проблеми..

важното е борда да стои, че да не правят глупости много много управляващите (под глупости визирам печатане на пари и да дават на хората 'да имат')
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Кавръков, да не би да ни трябва днешният номинал, защото ние лев, отдавна нямаме Нали знаеш кога ни промениха BGL с BGN ?
      Еврото е отрова от дългове,това е дългово робство облечено в лъскава опаковка

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Ся го слушах министърчето, ама не вярвам, че догодина ше сме вече на евра.
        Иска ми се, ама ми се чини, че засега ще караме само на левчета.

То кат' минем на евраци Монетния двор сигур' ша спре да сече левчета?
        Юбилейки с Ботев, Паисий и прочее... ептен ше изчезнат от пазара?!
        Юлка какво толкоз се пенявЯт всички с тва евро? Нали сме в борд, имали някакво значие дали ще му викаме лев или евро? Не е ли същата понци схема?

Коментар

Евро не ни трябва.
          Зарежи.
          Кавръков, да не би да ни трябва днешният номинал, защото ние лев, отдавна нямаме Нали знаеш кога ни промениха BGL с BGN ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не вярвах, че някой би се съобразил с прогнозите на накавръка...
            А с твоите ли да се съобразим и да гледаме отстрани?
            П.С Това е при цена от 374 $
            Click image for larger version

Name:	image_22942.jpg
Views:	4
Size:	46.3 КБ
ID:	4019129

Last edited by better; 31.01.2023, 19:08.

Коментар

Евро не ни трябва.
              Зарежи.
              Напротив!
              Ако зависеше от мен - отдавна да сме разкарали лева!
              Има смисъл ако сам можеш да си управляваш валутата.
              Като е вързана в борд - е все тая, даже е по-скоро спънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Ся го слушах министърчето, ама не вярвам, че догодина ше сме вече на евра.

Евро не ни трябва.
                Зарежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не е късно
                  даже може и лост да използваш като изплющиш един хубав кредит на хубава лихва (бони каза, че няма да ги пипат и с кредитите е мед и масло) - имаш имоти ще заложиш. 10г бичи цикъл какво е... нищо работа ...поне още 10 ще изкара ... нали така

2029-та ще продадеш богато
                  Ха ха Някой помни ли прогнозите на Бони за кредитите колко били сладки,изгодни с ниски лихви и че лихвите щели да са ниски?

Коментар

• Ся го слушах министърчето, ама не вярвам, че догодина ше сме вече на евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Ха ха ха ха ха ха ха

Къде сии Раткоо ?

https://fakti.bg/imoti/751286-spad-o...o-stroitelstvo

Спад от 75% на интереса към ново строителство прага-бърно-цени
                      Данните за Прага и Бърно са близки до тези от кризата през 2008 година

Абе май наистина се оказах пак прав...
                      Антииндикатира си ти не аз ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бетерчо, не бързай да благодариш преди да си видял как ще се развият нещата. Щото и Кавръка така от години сипе благодарности.
                        абе нека сега да му благодари, че после не се знае
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Честно казано, другите прогнози не съм ги следял, но за имотите доста от прогнозите се сбъднаха. Благодарение най-вече на теб, "пропуснах възможността" да се набутам на върха.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Честно казано, другите прогнози не съм ги следял, но за имотите доста от прогнозите се сбъднаха. Благодарение най-вече на теб, "пропуснах възможността" да се набутам на върха.
                            не е късно
                            даже може и лост да използваш като изплющиш един хубав кредит на хубава лихва (бони каза, че няма да ги пипат и с кредитите е мед и масло) - имаш имоти ще заложиш. 10г бичи цикъл какво е... нищо работа ...поне още 10 ще изкара ... нали така

2029-та ще продадеш богато
                            Last edited by bertram; 31.01.2023, 18:58.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                              Тук е заровено кучето. Поне до юли 2023.

Брутните необслужвани кредити и аванси в края на декември 2022 г. възлизат на 4.45 млрд. лв. (при 4.74 млрд. лв. в края на септември), а делът им в общата сума на брутните кредити и аванси е 4.63% (при 5.09% в края на септември).

https://bnb.bg/bnbweb/groups/public/...2212_a7_bg.pdf
                              Не знам дали делът не е паднал и заради цесии. Банките обижават да разпродват лоши дългове и да обясняват колко страхотни са портфейлите им. Поне докато има на кого да цедират, защото и това ще е до време.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                                [ATTACH=CONFIG]n4019059[/ATTACH]

Защо България ще се бори да приеме еврото до 2024 г

Analysis by Slav Okov and Alexander Weber | Bloomberg

https://www.washingtonpost.com/busin...39c_story.html
                                Защо България ще има трудности с приемането на еврото до 2024 г

PS: гугъл транслейт може да е подвеждащо грешен, съветвам те да не го ползваш.

Коментар

Working...
                                X