IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://m.dir.bg/business/banki-i-fi...-2-77-ot-1-may

БНБ повишава основния лихвен процент на 2,77% от 1 май Кредитите ще поскъпнат, прогнозират експерти

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Охо, прохода Стелвио ! Обичам ,Алпите
      Не е там скъпа. По близо е до моята махала. Път над облаците – Трансфъгърашко шосе, Румъния (andrey-andreev.com)

на 21ви ще има концерт на Lord of the Dance тук във Варна. Да купя ли билет и за теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Какво сравняваш Испания с България , като няма статистика за България? Вземи млъкни и престани да хвърляш произволни цифри насам натам. Преди време беше говорил за средната заплата и беше изтърсил някакви цифри за GDP в България и Европа, които нямаха нишо общо с реалността и като ти поисках сорса смени ника. Сега пак ... Корупцията била по горните етажи ? Откъде го видя това, от областния град ли ? Оня кретен семерджиев , си имал частна полиция и намериха 40 човека дето са го крили и ескортирали, какви горни етажи ? Най-ниски данъци ... хах-ха, колко данъци си платил бе човек ? Аз още сетвам нещата, но и от самолет се вижда , че данъците ми ше бъдат поне 20% надолу от тези в България, познай защо. И става дума за държава от района. За бизнес средата ... аз съм сигурно най-мизерната компания която можеш да си представиш в нормалния свят , практически без персонал ( изключвам счетоводителя), наложи се да се разкарам , но за да затворя пуснах декларации и всичко и след 3 седмици се появил някакъв чичка при счетоводителя и поискал да "купи" фирмата ... за 1/3 от печалбата и за предишната година. Сигурно са се забавили да стигнат до счетоводителя защото са се пробвали по адреса в регистрацията а там никой не живее. Съответните препоръки да не мисли много , зашото "знаеш как е" и "по-добре малко отколкото проблеми". Толкова много неща са абсурд в тази ситуация , че е трудно да ги изредя. Първо цените на софтуерните компании не се определят като на фабриките и в нормална ситуация се въртят около 5-7 пъти печалбата, При криза като сегашната се гледа и какъв е спада а при мен печалбата расте и трябва да се наеме оценител, но цената ше е по-висока от 7 пъти печалбата. Та човека се опитва да "купи" поне 20 пъти под реалната цена. Второ българската фирмичка беше дистрибутор, без интелектуална собственост и няма никакава сметка да я купиш извивайки ръце , защото като си загуби договора за дистрибуция, няма никакава стойност в нея. Единственото , което може да свърши работа е, че е някаква реална фирма, продавала на големи европейски компании (а това не може да се фалшифицира ) и вероятно може да участва по някакви европейски програми и да събере едни пари и да изчезне. Трето , да ходиш да плашиш счетоводителя с данъчна проверка ако не продаде няма смисъл защото той не притежава нищо. И четвърто, фирмната е затворееееена бе, какво да ти продам ? Да не навлизам и защо беше затворена, зашото това съшо е свързано с бизнес средата, но вероятно Ви и продъних ушите с причинатъа. Та продължавай да ми говориш за бизнес и данъци. Тия, който контролират бизнеса, червени фамилии ли са , мутри ли са, са толкова зле че даже не могат да работят с чужди бизнеси. Какви данъци очакваш от тях? За останалите изглежда остава да се снишават и да се надяват , че някак ше ги пропуснат.
        Трябват им фирми с безупречна история, за да участват в общестенни поръчки. Преди време и на мен ми предлагаха да участвам в такава към една община. Всичко било уредено и нагласено, щяха да ми дадат некви пари, казах им че аз за държавни пари не искам да чувам, мин год даже държавната помощ за горивата не съм ползвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Вече съм на майната си. Ето гледай къде съм:

[ATTACH=CONFIG]n4057774[/ATTACH]
          Охо, прохода Стелвио ! Обичам ,Алпите

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4057774[/ATTACH]
            и 16 мнения във форума само за днес до обяд?!?
            'гАси' форума и се радвай на природата и пътя

да караш през Стелвио и да пишеш на телефончето не е най-благоразумното нещо, което може да направиш
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В днешния хубав ден ,единственото хубаво нещо което може да направиш е да ходиш на майната си

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-24 170159.jpg
Views:	1
Size:	73.6 КБ
ID:	4057774

Коментар

Лъжат ,нали си признаха че има спад в сделките ,борели се 4,5 купувача това е трагедия пълна.
                Явно имат кой да им се връзва..поне засега.

В интервюто с шефчето от ОББ има много по-съществена информация.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

кольо, моля те дай съвет какво да сторя,

През 2017та мислех, че цените са в балон и не купих, сега балонът се наду двойно от тогавашните цени. Ако сега цените паднат на нивото на 2017та и ако купя, то пак ще купя на набалончени цени, само дето ще съм ял жабетата сурови, а не вярвам цените да паднат на нивата на 2013та.
                  Та ако цените не паднат под нивата на 2017та се питам: Да се обеся ли или да застрелям някой гражданин на Ереван?
                  Какво би ме посъветвал?
                  В днешния хубав ден ,единственото хубаво нещо което може да направиш е да ходиш на майната си

Коментар

Лъжат ,нали си признаха че има спад в сделките ,борели се 4,5 купувача това е трагедия пълна.
                    кольо, моля те дай съвет какво да сторя,

През 2017та мислех, че цените са в балон и не купих, сега балонът се наду двойно от тогавашните цени. Ако сега цените паднат на нивото на 2017та и ако купя, то пак ще купя на набалончени цени, само дето ще съм ял жабетата сурови, а не вярвам цените да паднат на нивата на 2013та.
                    Та ако цените не паднат под нивата на 2017та се питам: Да се обеся ли или да застрелям някой гражданин на Ереван?
                    Какво би ме посъветвал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                      Брокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-banka-1652153

Не се очаква спад на цените на имотите, каза пред БНР Венцислав Златков - експерт в един от водещите сайтове за обяви за продажба на имоти.

Охххх, до кога такаааа?

====2039====

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        Брокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка

Ужас!

Цитат: "Цените на жилищата и имотите са нараснали близо два пъти за период от 7 години. Къщите и апартаментите в София са поскъпнали с 97%, спрямо 2015 г., показват данните на НСИ.Не се очаква спад на цените на имотите"

===2039===

Амааа... КАК ТАКА?! ДО КОГА?! Защо слушах аз берджо, ЗАЩО?
                        Last edited by Конан-Варварина; 01.05.2023, 12:53.

Коментар

• Брокер: За един имот се борят 4-5 купувачи. Инвестиция в жилище е по-печеливша, отколкото депозит в банка

Не се очаква спад на цените на имотите, каза пред БНР Венцислав Златков - експерт в един от водещите сайтове за обяви за продажба на имоти.

Охххх, до кога такаааа?

====2039====
                          Last edited by Bailor; 01.05.2023, 12:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Поредният наглец, печелещ на гърба на бедния български народ. А БНБ източиха резерва и го подариха на такива като него. Евроатлантически ценности.
                            жонка захлупвай Продава КЪЩА в област Благоевград, гр. Банско - 465 кв.м / 550000 EUR :: imot.bg Обява

ела да си караме ски и да скитаме из планината

Коментар

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/14348803

Питър Рубен: Ако днес си кредитополучател, си щастлив от ниските лихви, ако имаш депозит - не толкова. Но това скоро ще се промени

Гледаме се един друг и чакаме. В един момент някоя банка ще стигне до позицията да плаща за депозити и тогава всички ще се присъединим към състезанието. Надявам се да няма екстремни разлики, казва главният изпълнителен директор на ОББ
                              Поредният наглец, печелещ на гърба на бедния български народ. А БНБ източиха резерва и го подариха на такива като него. Евроатлантически ценности.

Коментар

https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews951081.html

Нова финансова секира от БНБ, от днес лихвите скачат с... Неведнъж от институцията предупреждават, че кредитната експанзия у нас може да влоши портфейла в системата
                                кольо, на твое място бих го захлупил това: Продава 3-СТАЕН в град София, Захарна фабрика - 84 кв.м / 170000 EUR :: imot.bg Обява

ЕПК, 2ри етаж, 3стаен, широк център, близо до кр. Поляна, готов за нанасяне

Не чакай, че утре ще е над 200К, По-добре сега, отколкото още 16 години в споделеното жилище. Ще вземеш ипотечка и от банката (нищо, че лихвите отиват в небесата) и ще си уредиш живота.

===2039===

Алтернативата е: Продава ГАРАЖ в град София, Борово - 30 кв.м / 50000 EUR :: imot.bg Обява
                                Last edited by Конан-Варварина; 01.05.2023, 11:32.

Коментар

Working...
                                X