Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В Балчик са 130, в област Добрич 100, област Силистра 85, Шумен 57. Бегай да ментиш пред кептан кук.
За да не си тровиш здравето, само ще те открехна, че отдавам на бостанджии.Last edited by better; 25.09.2022, 16:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бонке къде живееш ти? Рентите са към 150 лв в Добруджа ( на мен толкоз ми платиха за мин год) в община Балчик са 200 лв. Свери си часовника.
П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съвсем се омота. 150-200 лева рента, къде туй чудо. Освен това арендаторите плащат а не взимат
П.с в землището където ми е земята е 30к дка, поне 20к от тях са на собственици. Сметни кви пари получават собствениците само от ренти.Last edited by better; 25.09.2022, 14:22.
Коментар
-
Къде съм казал, че най-едрите са в Добруджа? Казах, че най-много обработваема има в Добруджа и вероятно половината е на собственици. Само 200 дка от тази земя в момента струва 1 млн лв. и носи всяка год на собствениците и по 30~40к лв, без да се притесняват от амортизация, данъци, кражби и т.н. 1 млн не са чак толкова мн пари.
Коментар
-
Различно, на хора, на фондове, на едри и дребни земевладелци. Всъщност най-едрите земевладелци не са в Добруджа и ако наистина беше в тези среди щеше да знаеш.Last edited by better; 25.09.2022, 14:00.
Коментар
-
Само в Добруджа има 3,5 млн дка обработваема земя. На кого според теб е тази земя?
- 1 like
Коментар
-
Само в Добруджа има 3,5 млн дка обработваема земя. На кого според теб е тази земя?
Коментар
-
90-95% нямат собствена земя за милиони. Ти явно познаваш само най-богатите зърнари, само собственици на софтуерни фирми (които отдавна не програмират) и т.н. Е, аз живея в реалния свят.
Коментар
-
И като познаваш, колко от тях НЯМАТ собственна земя? За програмистите, защо си мислиш, че вечно всички са на заплата?
П.С завистта вреди на здравето.
Коментар
-
Познавам повече арендатори от теб, знам точно колко и кои земи обработват, на какво правно основание. Повече програмисти също познавам. С моряците явно ти си специалист. МЕлЕонери и 30+ санта, налЕ?
П.С завистта вреди на здравето.
Коментар
-
Уффф бе Бонке, колко арендатора познаваш? Аз познавам доста (вкл и най-големите в североизточна Бг) и всички притежават и собственна земя. Даже смело мога да потвърдя, че арендатор без собствена земя - няма. Преди 20 тина год земята беше 100/дка, фонд Земеделие отпускаше безлихвени кредити за закупуване на земя, познай кой намаза. За моряци, програмисти и т.н не си струва да навлизам в спорове, мисли квото си искаш, не ми пречиш.Last edited by BONI; 25.09.2022, 11:09.
Коментар
-
Да ти кажа арендаторите не са собственици на земята. Както и наемателите не са собственици на апартаментите, моряците не са собственици на корабите, програмистите не са собственици на фирмите. Я кажи коя варненска фирма е платила по 1 млн чисто на повечето си програмисти и за какъв период е станало това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://m.imot.bg/details/1c165329690275586
Кеф Ви локация, кеф Ви старо обзавеждане (не тъпата ИКЕА!), кеф Ви гръцка колона в хола, осветление, абе с една дума ке(не)ф!
Много кич има в центъра, но този е претендент за първите три.
ИКЕА даже да ми подарят мебелите и да ми доплатят, няма да взема нищо от тях - ПДЧ боклуци за какво са ми?
Коментар
Коментар