Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПродавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
https://prnt.sc/-XgH2sDj9R5hОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
2376, ти къде живееш?
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Добре де, обясни ми най-после в този Плевен какво има освен 45 градуса жега, само цигански села наоколо, ни море, ни планина, ни нищо. И един от най-скоростните темпове на обезлюдяване.
Това е вероятно едно от най-гадните места за живот изобщо в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ако поне малко можеше да мислиш щях да ти отговоря, но ти толкова лаишки се изказваш че няма смисъл. Понякога имаш наченки, но в 90% от случаите си суперповърхностен, щото си вероятно неинформиран как се случват нещата. Не се сърди, заради наивността ти те ценя донякъде. В смисъл донякъде точно тя ме кара да вземам мнението ти. За много неща те бива, но по-глобалистичен бъди ако можеш.
Това е вероятно едно от най-гадните места за живот изобщо в България.
- 1 like
Коментар
-
В Пуевен на първо време - Своге е поне близо до София, Пуевен умря отдавна. Направо се чудя толкова много добри медици какво правите още там. Кого лекувате - шведите от околните села ли?Last edited by bulgarian lev; 23.09.2022, 21:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Да, вместо рецесия, направо супер рецесия. Защото чакате имоти на промоция? Ще има, но не във Вазов и Мюнхен, както се надявате, а във Волуяк и Мадан.
когато хората залитнат да си бутат спестяванията в НИ ... е така да стои и да им носи капиталова...рано или късно тези спестявания им трябват и по закона на мърфи е в момент, когато купувачите нямат много пари...
не чакай лордчето или дури да ти бутната пазара, но пропускаш, че на пазара има хора, който смело купват и спекулират с НИ - там е зарито умрялото куче + строителите стискащи определени имоти, за по-висока реализация.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
И в Своге евентуално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Все някога ще има период на поевтиняване. Въпросът е дали ще се върнат цените от 2017-а? Не. А от 2019-а? Не. А от 2021-а? Не. Дори цените от началото на тази година няма да се върнат, просто защото вече е невъзможно да се построи на тези цени.
Помниш ли моята прогноза:
за мен е силно любопитна политиката, която ЦБ поехва в последните 6 месеца и си мисля, че е рано да отписваме и долара и еврото.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Да, вместо рецесия, направо супер рецесия. Защото чакате имоти на промоция? Ще има, но не във Вазов и Мюнхен, както се надявате, а във Волуяк и Мадан.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Палачинката се обръща бързо. В някой петък точно преди затватяне на банките. Имал съм швейцарци - разкарах ги на 1,89 лв. Сега на 4 Октомври имам падеж, разкарвам и капитализирам и доларите. Това е моя форекс. Дъна и върхове, нито къси спекулации не правя, щото може много да запари.
Коментар
-
Да, вместо рецесия, направо супер рецесия. Защото чакате имоти на промоция? Ще има, но не във Вазов и Мюнхен, както се надявате, а във Волуяк и Мадан.
На Вазов не знам кое му е толкова ценното - малко по-приличен квартал в столицата на най-мизерната държава в Европа, с БВП колкото оборота на Сименс. Корекция минимум 50% ви очаква, да се научите къде ви е мястото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако беше набил всичко в швейцарски франкове, щеше да си още по-доволен. Швейцарският франк е световната валута, не е доларът. Банката за Международни Разплащания е в Базел, световният клиринг е там. А в графиките се вижда най-добре как франкът се носи и над еврото, и над долара. А още по-добре щеше да си, ако беше набил всичко в злато - наполеонът беше 100 лева преди 20 години, сега е 700 лева. Имаш седемкратно увеличение, което не би постигнал дори, ако беше 12 години министър-председател.
Коментарът е и към Кавръка най-вече, да не съжалява че не бил набил всичко в долари. При всеки цикъл тестват нови нива. Сега ще тестват и курса при появата на еврото, по спомен е бил 0,89 евро за долар - по-евтино от долара е било.Last edited by bulgarian lev; 23.09.2022, 20:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПродавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
https://prnt.sc/-XgH2sDj9R5h
Коментар
-
Неадекватно от гледна точка на гражданите на ЕС. Какви са им истинските намерения само бог знае.
В момента са длъжни да направят едно извънредно заседание и моментално да вдигнат лихвите, да прекратят изкупуването на ДЦК и да освободят част от валутните резерви, изкупувайки обратно Евро - както направиха японците. Както виждаш обаче не правят нищо и фактически унищожават цялото имущество и благосъстояние на европееца (вкл. имотите).
Коментар
Коментар