If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
После още от същото.
При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
От 2 месеца търся такъв имот и почти загубих надежда..
Ти на това позитивно ли му викаш? В UK дори и плато нямаше, само изкачването беше по-плавно.
Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
После още от същото.
При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
3-4 километра си е в града ,какви къщи в радиус 3-4 км ,не знам ?
С тия къщи -един воденичен камък и към дъното
Надявам се това да не се случи и в България, че цените и сега са доста надути.
Седларов, стига си тормозил изстрадалите чакащи.
После още от същото.
Ще погледна и този производител. Италианска или френска дамаска е по-добро от масовата турска, например, но цената също е много различна. Масива - харесва ми, но се бият със стила и не ми се занимава да се задълбавам как и какво да си поискам.
То не знам дали има ПДЧ без смоли и летливи вещества. Фурнира е най-харесваното от мен, ще видим, последния път цената, която ми предложиха беше по 3 спрямо готовия лакиран МДФ и минах на него. Имам пречистватели на въздуха с активен въглен, отделно централна вентилация, най-вероятно няма да се отровя. Ще си купя няколко монитора за летливи вещества, CO2 и запрашеност. За леглото масив и кожа ще го имам предвид, но жената не обича умрели животни до себе си.
А не ѝ ли е жал на жена ти за умрелите дръвчета на които ще спи?
Не разбирам каква е тази дискриминация спрямо гористите видове.
Важно е да сравняваш 100% идентични продукти, разликата в качеството/материалите варира драстичнo. Ако са си турски производителите - със сигурност там ще ти е по-евтино. Но ако говорим за немски/италиански неща, едва ли. Винаги питай производителя.
За турски спални защо не погледнеш тези? Чувал съм добри отзиви. Цените май са ОК.
Щом е за лично позлване, аз съм за 100% масив независимо от цената, защото това ти е най-трайната и вечна инвестиция (и най-здравословна) в жилището, но много тук ме нападнаха. Бягай от ПДЧ-то с 200, това са отрови които се изпаряват и ги дишаш. Особено турското ПДЧ и китайското (Виденов), където 100% ползват формалдехидни смоли, в ЕС май има някакви норми но извън ЕС забрави. Поне гледай да е МДФ+естествен фурнир.
Това легло например и е 100% ест. кожа +масив. За 3500 лева си струва - напълно естествени материали, иначе даваш 2000 за боклук и като се скапе си на минус.
Ще погледна и този производител. Италианска или френска дамаска е по-добро от масовата турска, например, но цената също е много различна. Масива - харесва ми, но се бият със стила и не ми се занимава да се задълбавам как и какво да си поискам.
То не знам дали има ПДЧ без смоли и летливи вещества. Фурнира е най-харесваното от мен, ще видим, последния път цената, която ми предложиха беше по 3 спрямо готовия лакиран МДФ и минах на него. Имам пречистватели на въздуха с активен въглен, отделно централна вентилация, най-вероятно няма да се отровя. Ще си купя няколко монитора за летливи вещества, CO2 и запрашеност. За леглото масив и кожа ще го имам предвид, но жената не обича умрели животни до себе си.
Ако, тези медии, не са прави, защо не са ни вдигнали лихвите по кредитите с години? Ето, днес колежка, също се похвали с 4,42% ГПР на нов кредит на мъжа й.
А,не бе те са си прави Блъсков ще застроява Мусагеница и там вече ще ти трябва не кола ами хеликоптер или летяща кола за да се движиш,така че прави са хората защо да не наливат до откат пропагандни статии в стил Третия Райх..все пак после тия продажби с какво ще се греят?
Иначе виж сега ,сега сме Май месец и говорим за вече над 4%,а официалните лица казват ние ще продължим след лятото забележи и после после тепърва имаш още доста време в което лихви няма да се свалят ти сам си направи сметката нашите банки за каква жътва се готвят или нима мислим че те са благотворител и дружества ?А?
В цял свят всички върнат вече стабилно а у нас ?
У нас банките са един вид УНИЦЕФ??
Не го виждам аз така
Естествено, знам поне 3 магазина, които продават мебели от масив, които не са изобщо скъпи, но ще надживеят 3-4 поколения. Не знам защо Електроджон ги фали толкова, след като той е само едно поколение и с това и ще си приключи.
Коментар