IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Късметче, всички мои двустайки са в Младост 4. Не, че ме брига, защото аз не продавам.
    Значи, и двамата с Ратко, трябва да почерпите. За теб съм запомнил, че си цар на хубавите мансарди на високи етажи със спиращи дъха гледки, които добавят стойност на цената на наема.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Поредните глупости на търкалета
      Изобщо не си наясно с материята.От крипто нямаш никаква идея ,а и ГРАМ ПРАКТИКА и вече го демонстрира по перфектен начин
      Чел си нещо,видял си биткойни и айде.
      Я кажи къде правят такава иновативна доставка?
      Кога в БГ е имало подобна иновативна организация?
      И на последно място,човека е доживот,докато създателите на тази схема благодариха на БТВ за рекламата
      Схващаш ли малката разлика?
      Не съм длъжен да те ограмотявам.
      Никаква "иновация" не е това и даже начинаещите квартални дилъри го правеха още преди десетина години.
      Last edited by X_Y; 18.05.2023, 19:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Има и такива, в които поскъпванията са в рамките на 2-5%. В „Младост” например в рамките на 2 години, един нов двустаен апартамент преди струваше 100 000- 120 000 евро, в момента за 150 000 евро трудно може да се намери подобно жилище.

https://www.dunavmost.com/novini/kak...izhimite-imoti
        Ратко да почерпи
        Късметче, всички мои двустайки са в Младост 4. Не, че ме брига, защото аз не продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
          Голяма иновация голямо чудо. Нищо по-различно в същността си какво е направил Рос Улбрихт.
          Никакви нововъведения, което е българската дума на иновации.
          Поредните глупости на търкалета
          Изобщо не си наясно с материята.От крипто нямаш никаква идея ,а и ГРАМ ПРАКТИКА и вече го демонстрира по перфектен начин
          Чел си нещо,видял си биткойни и айде.
          Я кажи къде правят такава иновативна доставка?
          Кога в БГ е имало подобна иновативна организация?
          И на последно място,човека е доживот,докато създателите на тази схема благодариха на БТВ за рекламата
          Схващаш ли малката разлика?
          Last edited by petrg5s; 18.05.2023, 19:36.

Коментар

• Има и такива, в които поскъпванията са в рамките на 2-5%. В „Младост” например в рамките на 2 години, един нов двустаен апартамент преди струваше 100 000- 120 000 евро, в момента за 150 000 евро трудно може да се намери подобно жилище.

https://www.dunavmost.com/novini/kak...izhimite-imoti
            Ратко да почерпи

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Добри сме,но в наркоразпространението.
              Гледай за каква организация става въпрос,има и видео

https://trafficnews.bg/plovdiv/glas-...otitsi-278441/

Поръчват през телеграм ,плащат с крипто и дилъри я доставят до клиента без контакт с него
              Организация на световно ниво,като вкарват и доста иновации !!

МВР пълен разграден двор.Чадъри от най-високо ниво за семерджиев.Друг пък ,полиция го ескортира пиян за 200лв ,оня трепе чужденец
              И няма как да е иначе,като шеф на МВР бе най-богатия следовател в Европа ,а негов заместник сега е г-н "Бях точен с парите"

Прокуратурата.Там заместник главния прокурор съди главния и твърди, че оня искал да го поръчва
              Парламент.Пълен хаос

Общо взето една държава на пародии и абсурди.Да се чудиш да се смееш или да ревеш
              Държавата дефакто я няма !
              Но иначе ще задминаваме цяла Европа,после и Америка,вече за Китай не съм сигурен много.
              Голяма иновация голямо чудо. Нищо по-различно в същността си какво е направил Рос Улбрихт.
              Никакви нововъведения, което е българската дума на иновации.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ако направиш една калкулация за цифрите които си дал, излиза, че при медиана от 200 000лв. Кредитите са 102,500. Това са 5% от реалното население на София. Което население е натоварено с ипотека за 30г. с колосалната вноска от 800лв/месец. Или по твойта система на смятане - 2.5 колички в Лидл. Направо ще им секнем оборота на германците с едно вдигане на лихвите.
                Бетера, ако въобще го накараш да смята, всичко при него е като кръчмарска сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Чак пъти? При ФЗ се оказа, че са с около 10% по-високи.
                  10%, ама друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                    Броят на обявите за свободни работни позиции продължава да расте (премината е границата от 45000):
                    Дата: Обяви:
                    2023.04.18 40266
                    2023.05.18 45288
                    Аве расте, ама се търсят само аргати на 1200 лв за сезона.

Коментар

• Броят на обявите за свободни работни позиции продължава да расте (премината е границата от 45000):
                      Дата: Обяви:
                      2023.04.18 40266
                      2023.05.18 45288

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ако направиш една калкулация за цифрите които си дал, излиза, че при медиана от 200 000лв. Кредитите са 102,500. Това са 5% от реалното население на София. Което население е натоварено с ипотека за 30г. с колосалната вноска от 800лв/месец. Или по твойта система на смятане - 2.5 колички в Лидл. Направо ще им секнем оборота на германците с едно вдигане на лихвите.
                        2009 - 2013 та пак такива сметки се правеха, ама друго се получи.

Коментар

• Поскъпване няма да има близките 5г поне.Няма смисъл от безмислени дискусии.
                          Last edited by RUBLA; 18.05.2023, 13:51. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение

Това е интересно решение, по тази логика Гърция ще се откаже от имотните данъци на англичани, германци, руснаци, пък даже и българи с къщи там. Може би маляките се опитват да се реваншират на другите европейски граждани за милиардите дето загробиха. Похвално, имат прогрес. Сега остава и жидовете да върнат окупираните територии...
                            Не съм говорил още со счетито дето ми оправя работите из гърция. Август някъде ще съм по наясно и от 1-ва ръка ще мога да дам инфо. Нали сме си мнителни Българите и все търсим под вола теле .
                            Иначе и миналата година имаше намаление на данъците - къде 20% и ми станаха под 100€ на имот
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Е как да ми гледат доходите в чужда държава - аз нали там си плащам данъците? Гърция кво общо има?
                              Имотни данъци си плащам - тази година явно НЕ - там се плащат септември данъците, ама може да ти искат после със задна дата 3 години назад. Така че ако го отменят и ще ги вземат наведнъж маляките ... Способни са и се е случвало
                              Това е интересно решение, по тази логика Гърция ще се откаже от имотните данъци на англичани, германци, руснаци, пък даже и българи с къщи там. Може би маляките се опитват да се реваншират на другите европейски граждани за милиардите дето загробиха. Похвално, имат прогрес. Сега остава и жидовете да върнат окупираните територии...

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-спокойно го давай.
                                Щом имаш имот там, ще плащаш много ясно. Гърците би трябвало да ти гледат глобалните доходи, не само тези в Гърция. Поне така е редно.

Абе напълни се с имотни бедняци. Всички софийски пенсии са с по 1-2 апартамента, общо средно по половин милион на калпак. А пискат от инфлация и как не се живеело с 500 лева. После държавата тегли заеми, за да им даде по 50 лева надбавки да си купят агнешко.
                                Да продава кофтора и да ходи на село, щом не му стигат парите, никой не му е длъжен.

ПС: Впрочем Бота ти за мен си взел най-правилното решение в случая с тази къща и разкараните апартаменти. Не ги слушай брокерките какво ти приказват.
                                Е как да ми гледат доходите в чужда държава - аз нали там си плащам данъците? Гърция кво общо има?
                                Имотни данъци си плащам - тази година явно НЕ - там се плащат септември данъците, ама може да ти искат после със задна дата 3 години назад. Така че ако го отменят и ще ги вземат наведнъж маляките ... Способни са и се е случвало
                                От София ми трябват само и единствено ЛЕКАРИТЕ и болниците.
                                Ни шафрантии ми трябват, ни барове, кръчми, ни денонощни аптеки, магазини (дет само боклуци продават), още по малко гмежта. Мръсния въздух пък ми е противопоказен, застрашаващ здравето и го усещам като зло куче прът
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

X