Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Море отнесе го Мосю Жак от Франс с жена си от Мароко, ми и щерката отвреме навреме идвала че учела нещо в София. 1600 може да е средната но само семейство санитари с един трудов договор вземат двамата 1800. Нещо се изкривяват тези данни, и то умишлено мисля.
74 ма реални квадрати. Спалнята е като караулно голема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да ама в САЩ мое си фалираш законно без проблем .И след това не дължиш нищо.Някой са го правили по 6-7 пъти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Не го смятах 5к квадрата, затова. Така вече нещата отиват към 2000 лв месечно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Хубаво е, ако в такива райони не се продава на кого да е. Но не знаех, че са стигнали 5к квадрата на Докторската. Все си мислех 4к, 4к и нещо. Абе щом вади хубав наем, не е за продаване. Ако решиш да направиш и таванското, можеш да го дадеш да ти го менажират фирма за краткосрочно и средно на месец да изкарваш по 800-900 лв от него.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тоест ниска доходност. Това искам да кажа. Отнесено към цената на имота днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s
Тоя лаф за вдовицата беше вървежен преди 10-тина годиниъпдейтни си речника ,щото се излагаш
Доколкото знам, не си и врачка и не знаеш нито кой съм,нито къде живея ,нито какво правя,пък правиш някакви малоумни заключения
И разбира се да даваш "умни" съвети.А четейки психично болните ти словоизлияния в темата за жените,мазохист е жена ти ,че те търпи,това мога да ти кажаСигурно и я биеш,така ли е г-н псевдоевропеецо ?
И изобщо какво правиш ти в икономически форум? Ходи в бгмамаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
От 0-14г какви са ,пенсионери ?
При преброяването има данни за децата от 0 до 19 години ,че са 1,2 милиона, от тях 93 хиляди цигани. Това прави 7.7 процента. Не 25.Last edited by mirodes; 08.06.2023, 18:26.
Коментар
-
Оставил съм си там лични вещи и работен кабинет. Докторска за по-малко от 5К€ квадрата не искам и да отделям секунда внимание на някой питач за закупуване.
А понеже имам и гараж със статут на магазин ако продавам заедно цената отиде на 7К€ квадрата. За заможни дами и господа.
Има си традиция. Отсяваш плебса и ромейско-навлешка жилка. С цената поддържаш статута на района. Не се допускат кавалджии.
Коментар
-
Аве я иди изтегли кредит в САЩ. Човек, ти филми от 80-те ли гледаш. Изритват те като куче ако задлъжнееш в САЩ. аве кви хора сте вие бре, къде се информирате? Демокрация? Къде бре? В САЩ ли? За пред телевизора май. Не се излагай. Канада да беше казал да те поздравя, ти САЩ ще ми рекламираш.
- 1 like
Коментар
-
Надай се .1600 лв е средна заплата.Кой средно сттиситически гражданин ще си даде целата заплата за наем на 70кв.м. Това даже за семсйство с деца е тесничко.
Коментар
-
Надай се .1600 лв е средна заплата.Кой средно сттиситически гражданиб ще си даде целата заплата за наем на 70кв.м. Това даже за семсйство с деца е тесничко.
74 ма реални квадрати. Спалнята е като караулно голема.Last edited by bulgarian lev; 08.06.2023, 18:18.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
По-скоро наемчето ще се покачи. Кво са днес 800€. И в Ботсвана са малко даже тези пари.1600 лв е средна заплата.Кой средно сттиситически гражданин ще си даде целата заплата за наем на 70кв.м. Това даже за семсйство с деца е тесничко.
Коментар
-
Гледам че коментират и хора, които гледат предимно Дора Изследователката. Ето един интересен канал - да се информирате за реалности в САЩ
...пфу, то и сайта Инвестор е вече като за детски канал, помня преди години слагаше заглавие и превю на ютуб видеата - сега кво праим
I Went To Every Single Homeless Camp In Los Angeles
Nick Johnson
https://youtu.be/-vc6CHRrtH8
- 1 like
Коментар
Коментар