Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеИнтересно ми беше да видя, колко са ми взели по ипотечния кредит и гледам тази сутрин, че вноската е пак същата до стотинка. Поне в ПИБ е така, явно техния СЛП продължава да си стои на същото ниво.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти нали беше за прогресивни данъци? Или само когато са за Вуте, когато трябва ти да платиш нещо се скътаваш май, а?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е кво да я оставям? Цените в магазина са най-малко 50% нагоре за последните 2 год. и това яде от малките депозити, а големите (които могат да купуват туули) са само 7%. Пари под дюшека пък са бели пари за черни дни, отделно с тях имот не можеш да купиш. Къде виждаш ниска задлъжнялост, като кредите вече надминават 82 млрд лв. а 25% от тях са меду 100 000 - 250 000 лв. Бамките вече казаха, че ще ги вдигат лихвите, Бнб също каза, че ще "помогне". Само 2% ако ги вдигнат, това значи допълнителни 1,6 млрд лв от гърбината на робите опс. кредитополучателите и смятай кво следва.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеха ха
Над един милион собственици на недвижими имоти и АЗ тази година няма да плащат данък, съобщават от гръцката агенция по приходите. Облекченията са и да български граждани с имоти в Гърция, съобщи БНР.
Причината са промени в данъчното облагане. Без задължения върху имота са граждани с годишен доход под 15 хиляди евро, безработни, пенсионери, многодетни семейства. За останалите ставките са силно намалени.
Средното понижаване на данъка върху имотите за страната е 31%.
Ще взема да ги заобичам маляките
- 1 like
Коментар
-
Аве те прииждат ама все сиромаси, дет търсят тънкаж. Новото е 2000 евра/кв + 500-600 евра средна ръка ремонт, а те тръгнали да търсят на 250-300 евра под наем. Абсурдно е.препоръка е
Коментар
-
150 лв за гараж са малко. 100 евра ми дават за паркомястото на Ливади, но не го давам., даже му турих скоба, че май някой го е ползвал на аванта.
търсих преди време да купя гаражчета там, но баха само буклучавипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти се радвай, че прииждат. Има капацитет от големи градове, като Добрич, Русе и Шумен, докато в клетия Бургас, от Сливен и Ямбол единствено от областните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тия неща трябва да бъдат преследвани с цялата безмислена жестокост на закона и пагона,
но явно полаксчо и бетерчо опускат фронта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, остави я покупателната способност, а виж на фона на какво мижаво население що натрупана пара има. И това са официални данни, без да включват пари под дюшека + инвестиционни инструменти и злато. Като вземеш предвид и факта, че има ниска задлъжнялост и голям процент на собственост се получава наистина голям капитал. Щото едно е да ти виси дълг, да си под наем и да имаш някъв кеш. Съвсем друго е всичко да е твое, че и за капак да имаш бели пари за черни дни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В гърция нямам и 1 лев доход
пак ще го окъсат с буджетапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе не съм сигурен, че попадат в категорията и българи с по 2 апартамента в атина и със заплата 3-4 пъти по-голяма от на местния кмет.
иначе знаем колко си алергичен към данъцитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Над един милион собственици на недвижими имоти и АЗ тази година няма да плащат данък, съобщават от гръцката агенция по приходите. Облекченията са и да български граждани с имоти в Гърция, съобщи БНР.
Причината са промени в данъчното облагане. Без задължения върху имота са граждани с годишен доход под 15 хиляди евро, безработни, пенсионери, многодетни семейства. За останалите ставките са силно намалени.
Коментар
-
иначе знаем колко си алергичен към данъцитепрепоръка е
Коментар
Коментар