IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

В гърция нямам и 1 лев доход
    няма справедливост на тоя свят.

пак ще го окъсат с буджета
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абе не съм сигурен, че попадат в категорията и българи с по 2 апартамента в атина и със заплата 3-4 пъти по-голяма от на местния кмет.
      иначе знаем колко си алергичен към данъците
      В гърция нямам и 1 лев доход
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ха ха
        Над един милион собственици на недвижими имоти и АЗ тази година няма да плащат данък, съобщават от гръцката агенция по приходите. Облекченията са и да български граждани с имоти в Гърция, съобщи БНР.

Причината са промени в данъчното облагане. Без задължения върху имота са граждани с годишен доход под 15 хиляди евро, безработни, пенсионери, многодетни семейства. За останалите ставките са силно намалени.
        Средното понижаване на данъка върху имотите за страната е 31%.

Ще взема да ги заобичам маляките
        Евала, а само преди няколко години куп хейтъри-понижители фалираха южната ни съседка, къде са сега тези полуидиоти?

Коментар

ха ха
          Над един милион собственици на недвижими имоти и АЗ тази година няма да плащат данък, съобщават от гръцката агенция по приходите. Облекченията са и да български граждани с имоти в Гърция, съобщи БНР.

Причината са промени в данъчното облагане. Без задължения върху имота са граждани с годишен доход под 15 хиляди евро, безработни, пенсионери, многодетни семейства. За останалите ставките са силно намалени.

абе не съм сигурен, че попадат в категорията и българи с по 2 апартамента в атина и със заплата 3-4 пъти по-голяма от на местния кмет.
          иначе знаем колко си алергичен към данъците
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

По морето: 4 кръгчета калмари - 25 кинта, филенце Лаврак 35 кинта. Следващия път ще снимам. Някви групи немци, гледат менюта, цъкат с език и кръгом..
            Евтино.....? Беше!
            https://www.lorenzodemediciristorant...u/#primidimare
            Secondi di Pesce

Impepata di cozze

12 €

Gamberoni alla griglia

16 €

Trancio di pesce spada alla griglia

14 €

Frittura di pesce con patate fritte

13 €

Trancio di salmone alla griglia

15 €

Tagliata di tonno

20 €

Branzino alla griglia. - лаврак на грил

18 €

Grigliata mista di pesce

20 €

La PADELLACCIA di LORENZO

25 €

Last edited by Chio; 17.05.2023, 21:47.

Коментар

• ха ха

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

за това пък съм любимец на квартирантити

моето са предимно студия по 30-40 квадратя
                Те, тия, доказано са най-ликвидни. В моите 20м2 в Овча Купел, търсиха за живеене, представяш ли си??

Коментар

И аз нз. Като се нанеса на новото, ще му мисля. Исках под наем ама като гледам кви сиромаси прииждат насам, не съм много обнадежден.
                  Ти се радвай, че прииждат. Има капацитет от големи градове, като Добрич, Русе и Шумен, докато в клетия Бургас, от Сливен и Ямбол единствено от областните.

Коментар

Мн малко бре. Оня ден комшии казаха, че дават 2 стаен за 700 кинта на Ливади.
                    за това пък съм любимец на квартирантити

моето са предимно студия по 30-40 квадратя
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И в Редута отдадени гаражи под 150лв. са престъпления от общ характер
                      тия неща трябва да бъдат преследвани с цялата безмислена жестокост на закона и пагона,
                      но явно полаксчо и бетерчо опускат фронта
                      препоръка е

Коментар

При тази тревожна прогноза, какво правим с твоят варненски имот? Щях да напиша обор, но не желая да принизявам жилищата на хората, както практикува хейтъра петрогъз.
                        И аз нз. Като се нанеса на новото, ще му мисля. Исках под наем ама като гледам кви сиромаси прииждат насам, не съм много обнадежден.

Коментар

не знам как е по варна, но тук маломерка по младостите без гараж е около 550лв
                          гаража е 150лв.
                          дано да намерят нещо подходящо.
                          Мн малко бре. Оня ден комшии казаха, че дават 2 стаен за 700 кинта на Ливади.

Коментар

Ами нз, толко дават. Постоянно ми излизат подобни обяви и виждам за кво иде реч. Пазара е залят, апредстоят да излязат още хиляди нови.
                            При тази тревожна прогноза, какво правим с твоят варненски имот? Щях да напиша обор, но не желая да принизявам жилищата на хората, както практикува хейтъра петрогъз.

Коментар

То па голЯмити депозити. Верно 120 млрд, ама с покупателна способност на 60 млрд преди ковида. Отделно само 7% са над 200 к. А борчовете са 82 млрд. и предстои да се плащат.
                              Бетерчо, остави я покупателната способност, а виж на фона на какво мижаво население що натрупана пара има. И това са официални данни, без да включват пари под дюшека + инвестиционни инструменти и злато. Като вземеш предвид и факта, че има ниска задлъжнялост и голям процент на собственост се получава наистина голям капитал. Щото едно е да ти виси дълг, да си под наем и да имаш някъв кеш. Съвсем друго е всичко да е твое, че и за капак да имаш бели пари за черни дни.

Коментар

И в какво се изразяват новите дъна? В мокрите мечти на едно четиричленно семейство от Русе.
                                Най-смешно е, че за 4 допълнителни екстри, щедро дават 100лв. отгоре, хаха дано си намерят извън Максуда. Шнтересно, що не се харесва и Аспарухово??? От моста ли ги е страх или от свлачищата?
                                Ами нз, толко дават. Постоянно ми излизат подобни обяви и виждам за кво иде реч. Пазара е залят, а предстоят да излязат още хиляди нови.
                                Аспарухово има много племена.
                                Last edited by better; 17.05.2023, 21:20.

Коментар

Working...
                                X