If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оставил съм си там лични вещи и работен кабинет. Докторска за по-малко от 5К€ квадрата не искам и да отделям секунда внимание на някой питач за закупуване.
Мартинчо Митев вече рекламира болницата в "Дневник" -изтърва гювеча нещо там ти
Чаак от Истанбул имали референции да видиш
Бързите кредити са за пишещите от под моста в темата. За тях ще стават все по-актуални, защото банките няма да им дадат и стижка.
Виж кои са така наречените „най-богати държави”. Те са най-големите длъжници, защото живеят на кредит за сметка на останалия свят, и могат да си го позволят, понеже са на върха на пирамидата в дълговата хранителна верига.
Виж и най-заможните хора на планетата. Толкова ли са тъпи, че всичко им е на кредит?
Когато се мине определено състояние ти позволява да вземеш кредит като изпозлваш инвестициите си като обезпечение, след това изхарчваш този заем, няма данъци върху кредитите,
и инфлационната валтуа / дълговите пари губят стойност докато обезпечението ти върви нагоре, така всеки път като рефинансираш прези няколко години живееш без данъци като играеш късо и shortваш по
най-добрия начин техните инфлационни „пари”. Това го наричам с техните камъни по тяхната глава.
Абсолютно точно. В десятката. Точно така е. Просто, но да се сетиш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не ти е зле 1600 лв наема. Повече взимаш отколкото аз от 140кв апартамент с три спални със средно обзавеждане. С малката разлика, че ако го продаваш сега, ще вземеш едни 250 000-290 000 евро, а аз моя може и за под 250 000 евро да го продам. А защо не си разработил тавана?
Тоест ниска доходност. Това искам да кажа. Отнесено към цената на имота днес.
Българите масово бягаХА. От няколко години не е така, даже все повече се ВРЪЩАТ. Там остават предимно маргинали на соЦиал, чистачи, миячи, болногледачи и други неграмотници.
Точно затова ставаме все по-бяла държава, схващаш ли логиката?
Това е така,но те няма да стоят там вечно.Стандартите малко или много се доближават и както казах от циганин емигрант НЕ СТАВА .В голямото си мнозинство ще се върнат.Идващата криза(Германия вече е в рецесия и няма да излезе скоро) ще им намали и социали и всичко.По някое време може да им е по изгодно да се върнат,отколкто да стоят там
А в БГ и с тях и без тях има огромен проблем с демографията.Българите все повече ще намаляват,докато циганите ще се увеличават като % от населението.
Разбираш ли ти сега,защо няма да сме бяла държава.
Питай Бонка защо нейното маргиналче го е пратила на социал в ТУ-то в Мюних да харчи парите на немския данъкоплатец. Толкова ли няма шуменски университет например - там все щяха да го вземат?
Ами ТУМ не приемат по ДС заслуги и куфарчета, затова си се набутал в хохшвуле. Я разкажи пак какво е туй чудо корпоративно ДЦК?
Първоначално изпратено от ejonny2376 05.06.2023 11:27Разгледай мнение
Изобщо не ти трябва имот в този мизерен град София. Имаш къде да живееш - това е и основната цел на жилището и при теб е изпълнена. Добре си си вложил парите, не слушай разни алчни брокери и не се поддавай. Абсолютна глупост е да се купува в момента (а и изобщо за обезлюдяваща се държава като България с предимно циганско население и мизерни средни заплати). Правителството (на което евроатлантическите идиоти толкова се радват) е изпратено да закопае България, ще се краде като за световно - мутрата Боко в комбина с ДПС и шпионите от Козяк - смъртоносна комбинация. България е изцяло абдикирала държава с много кратко бъдеще и народ, обречен на заличаване и мизерия.
Внимавай с корпоративните ДЦК, дефолтват най-често точно на падежа.
Не ти е зле 1600 лв наема. Повече взимаш отколкото аз от 140кв апартамент с три спални със средно обзавеждане. С малката разлика, че ако го продаваш сега, ще вземеш едни 250 000-290 000 евро, а аз моя може и за под 250 000 евро да го продам. А защо не си разработил тавана?
Оставил съм си там лични вещи и работен кабинет. Докторска за по-малко от 5К€ квадрата не искам и да отделям секунда внимание на някой питач за закупуване.
А понеже имам и гараж със статут на магазин ако продавам заедно цената отиде на 7К€ квадрата. За заможни дами и господа.
Има си традиция. Отсяваш плебса и ромейско-навлешка жилка. С цената поддържаш статута на района. Не се допускат кавалджии.
Защо тогава сме минус 27% за само 33г ? нещо не се вързва
Нали ти показваха статистика вече .Тея 20к нищо не са
От 89 първата вълна и после до 2000 де що имаше читаво в БГ,инженери,лекари,учени избяга.
После бягаха млади хора и семейства горе долу читав матрял.Тук остана най-големия боклук
Де що имаше бачкатори и диви селяни се преместиха в СФ,ПЛД,Варна и Бургас и там стана цигания до шия и масово презастрояване.
Връщат се мангали за лятото да построят някои обор със спестеното
Българин живял 5г в в чужбина няма как да се върне.Говорим за мнозинстовото,все ще се намери някъв заблуден
Той като иде да си оправя някакви документи и му дигнат нервите и после с 200
Питай Бонка защо нейното маргиналче го е пратила на социал в ТУ-то в Мюних да харчи парите на немския данъкоплатец. Толкова ли няма шуменски университет например - там все щяха да го вземат?
Българите масово бягаХА. От няколко години не е така, даже все повече се ВРЪЩАТ. Там остават предимно маргинали на соЦиал, чистачи, миячи, болногледачи и други неграмотници.
Защо тогава сме минус 27% за само 33г ? нещо не се вързва
Нали ти показваха статистика вече .Тея 20к нищо не са
От 89 първата вълна и после до 2000 де що имаше читаво в БГ,инженери,лекари,учени избяга.
После бягаха млади хора и семейства горе долу читав матрял.Тук остана най-големия боклук
Де що имаше бачкатори и диви селяни се преместиха в СФ,ПЛД,Варна и Бургас и там стана цигания до шия и масово презастрояване.
Връщат се мангали за лятото да построят някои обор със спестеното
Българин живял 5г в в чужбина няма как да се върне.Говорим за мнозинстовото,все ще се намери някъв заблуден
Той като иде да си оправя някакви документи и му дигнат нервите и после с 200
Те са измислили,проектирали и менажират тая схема,няма как да ги биеш в техните игри.
Ами правя го, но не е за всеки и се иска акъл, смелост, постоянство и целенасоченост, а се стремя да се уча от най-добрите. Почва се от малко и се увеличава като снежна топка. Става натрупване.
След като имам достатъчно, така мога да купя неща, които все още не мога да си позволя, но ще мога в бъдеще, ако ми следиш мисълта.
Това е доста голяма смешка И доказателство е,че сме минус 27% за само 33г Те ромите бягат ти за бяла държава ми говориш
Точно затова ставаме все по-бяла държава, схващаш ли логиката?
74 кв метра без тавана, него не съм отдал към апарта. Лукс обзавеждане. Тоест една спалня. Баня с тоалетна и отделно тоалетна.
Левчо, 2/3 от населението е икономически неактивно, защото:
- или е от ромски произход
- или е пенсионер
- или е неграмотен селяк, който освен да крадне, друго не умее
Ти какво очакваш?
Знаеш ли колко са малко като процент хората като теб и купата (да не го обидя, слагам го и него в "елита")? Това са в по-широки граници едни 10% от хората. Останалото - леш.
Ами Джони с тези цифри се запознавам сега, но то затова имотите поскъпват в големите градове. И някои от средно големите - местни специфики, туризъм, повече млади хора учещи като Търново например. Магистрали, пътни възли също...Благоевград...че даже и Враца, където се изненадах по вашите статистики че бие Пловдив по средна работна заплата. https://www.pariteni.bg/novini/pari/...zaplati-246109
Коментар