Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеЩе дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
най-добре да си натискаш парцалите в родината
и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеЩе дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Знаемза 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
а кажи, как се представя твоя портфейл,
окъса ли се пост ковида или успя да загладиш косъмапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
на кьор софра ръка не може да хванеш от тяхпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
По-добре пръв на село от колкото последен в града...
и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕто каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:
https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/
Коментар
-
Ето каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:
https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Знаемза 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.
Last edited by Bailor; 04.06.2023, 21:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZLOSTER Разгледай мнениеОчаквам поскъването да расте най-малко с ръста на инфлацията и ръста в поскъпването на работната ръка и към него като се прибави повишеното търсене и не до там адекватното предлагане ръст от 25% само за тази година е съвсем реален
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти как го разбра това? С НИ откога се занимаваш, аз активно от 25 години.за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
Като се прибера на село съм първенец, черпя наред в хоремага...
Иначе чиновниците работещи в ЕК в Брюксел са си повече от царе, ама там не се влиза никак лесно, особено за калинки като мен.Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 20:43.
Коментар
Коментар