IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

най-добре да си натискаш парцалите в родината
    и да не злословиш а да се опиташ сам да промениш нещо
    И защо реши, че злословя? Това, че не харесвам много неща в бг и не мога да се примиря с тях не означава, че плюя по родината. По същия начин се отнасям и с детето ми, в смисъл, че не му спестявам критика за да се поучи от грешките си, а не да си мисли, че най-велик и безгрешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"
      Пазара на НИ се крепи на ниските лихви по ипотеките и на влизащите европейски милиарди евро в Бг, за което и аз съм косвен виновник. Дано за второто да няма промяна, че иначе язък ви за имотите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
        Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.
        Напълно съм съгласен, но това няма да е в близките 10-20г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Ми той се опитва. Почти цяла година бори цените, засега безуспешно....през август е на път и на него да облечем жълта тениска, като на други прогностици, които още миналото лято се кълняха в Годо, че спада почва точно в "този момент"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
            Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.
            мани валутата, кажи в колко унции ще се мери
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
              радев, нема се закачаш с креаторът на повечето имотни теми тук
              а кажи, как се представя твоя портфейл,
              окъса ли се пост ковида или успя да загладиш косъма
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
                не е точно така
                на кьор софра ръка не може да хванеш от тях
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
                  По-добре пръв на село от колкото последен в града...
                  препоръка е

Коментар

Ето каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:

https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/
                    Случай за Жоро Игнатов.

Коментар

• Ето каква е съдбата на понижителите чакащи някой да им дари общинско жилище:

https://trafficnews.bg/bulgaria-obsh...hte-da-280303/

Коментар

• Ще дойде време m2 ще се измерва в стотици хиляди във валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаем за 25 години си купил будка за цигари на топ локйшън в Овча купел.И една гарсониера в Бургас със "изгоден" потебителски кредит.
                          Хахаха, както и къща, която стъпва на половин милка, а заема за Бургас беше 40% от цената...а и будката за цигари е 20м2. Участвал съм в два търга и покупка на гараж за близък. Това пак е занимаване с имоти. През всичките тия години съм получавал и текущ доход от имоти, а ти не си получил 1ст.
                          Last edited by Bailor; 04.06.2023, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ZLOSTER Разгледай мнение
                            Очаквам поскъването да расте най-малко с ръста на инфлацията и ръста в поскъпването на работната ръка и към него като се прибави повишеното търсене и не до там адекватното предлагане ръст от 25% само за тази година е съвсем реален
                            Ето една истински вярна прогноза от януари 22-ра. Човека рядко пише, но е уцелил 10-ката за разлика от куп лаладжии-понижители

Коментар

Ти как го разбра това? С НИ откога се занимаваш, аз активно от 25 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ще те разочаровам, но чиновниците никъде не са първи
                                Колега заяждаш се на дребно...
                                Като се прибера на село съм първенец, черпя наред в хоремага...

Иначе чиновниците работещи в ЕК в Брюксел са си повече от царе, ама там не се влиза никак лесно, особено за калинки като мен.
                                Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 20:43.

Коментар

Working...
                                X