Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ако си намеря еквивалентна работа, като тукашната ще избягам с 200, ама да се бях сетил за това преди 10г., вече е късно за мен.
По-добре пръв на село от колкото последен в града...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, как да няма повече.
разпродаваш тук, каквото е на твое име и право там.
айде, лек път.
По-добре пръв на село от колкото последен в града...
Коментар
-
В командировъчното пишеше 2 нощувки!
И да искам няма как повече...
Идеята на това, което написах е как така в Брюксел е по-гъсто населен град от София и няма такова мащабно ново строителство, като София и хората си живеят и то никак не зле при наличния жил. фонд?
разпродаваш тук, каквото е на твое име и право там.
айде, лек път.препоръка е
Коментар
-
В командировъчното пишеше 2 нощувки!
Идеята на това, което написах е как така в Брюксел е по-гъсто населен град от София и няма такова мащабно ново строителство, като София и хората си живеят и то никак не зле при наличния жил. фонд?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Защо се върна? Оставай там
Идеята на това, което написах е как така в Брюксел е по-гъсто населен град от София и няма такова мащабно ново строителство, като София и хората си живеят и то никак не зле при наличния жил. фонд?Last edited by Traicho_80; 04.06.2023, 19:14.
- 1 like
Коментар
-
Няма лошо човек да си мечтае, но чак пък токова...
В петък се върнах от Брюксел (с парите на бг данъкоплатеца, така ми е най-сладко).
Много пъти съм бил там по работа, но все зимата и града ми се е струвал леко сив... Сега имах време за разходки и доста пообиколих с кола извън туристическата част на центъра. Направи ми силно впечатление, че почти не видях кранове и такова мащабно строителство както е в Сф. Къде ли живеят тези хора, като няма толкова много строителство? Добрите им квартали (еквивалентните на Бели брези, Стрелбище, Гоце Делчев) са просто прекрасни и потънали в зеленина...
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Traicho_80;n4072277]Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бъркаш се, не вещая срив защото така ми се иска, а защото така виждам ситуацията. Както искам да купуват, така и за в бъдеще ще искам и да продавам, така че съм 50:50.
Реално ако се случат нещата както ги предвиждам, няма да ми е по-добре лично на мен, така че предпочитам сегашната ситуация да ми е все пълен джоба и имотите да са скъпи...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще излязат на пазара за наемите, трайчо
а мераклии няма да липсват
виж, за покупки е рано оше
2039 може да започнат да се появяват някои оферти от закъсали ипотекари в бухово
с цени в диапазона 6300-6700е,
но ще трябват връзки, здрави лакти и прясно сменен памтерс за успешна сдекла
В петък се върнах от Брюксел (с парите на бг данъкоплатеца, така ми е най-сладко).
Много пъти съм бил там по работа, но все зимата и града ми се е струвал леко сив... Сега имах време за разходки и доста пообиколих с кола извън туристическата част на центъра. Направи ми силно впечатление, че почти не видях кранове и такова мащабно строителство както е в Сф. Къде ли живеят тези хора, като няма толкова много строителство? Добрите им квартали (еквивалентните на Бели брези, Стрелбище, Гоце Делчев) са просто прекрасни и потънали в зеленина...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това да не ти е точна наука? Важна е посоката, по която са тръгнали НИ, а тя не е нагоре...
- 1 like
Коментар
-
Това, че има много ново строителство за мен значи само, че ще има много нови жилищни единици, които рано или късно ще излезнат на пазара... А колко ще са мераклиите за покупка не е ясно.
а мераклии няма да липсват
виж, за покупки е рано оше
2039 може да започнат да се появяват някои оферти от закъсали ипотекари в бухово
с цени в диапазона 6300-6700е,
но ще трябват връзки, здрави лакти и прясно сменен памтерс за успешна сдеклапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И аз се чудя защо някои понижители си въобразяват, че у нас цените ще паднат, щото банките ще вдигнат лихвите на 20% купувач. Строители продължават да се надпреварват търсене на парцели.
На моето ел. табло пред къщата ми в София има такава обява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеАлекса не може да смогне. Ярък знак, че темата става все по-актуална за дърпащите бързи кредити и кожички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПонижителии, стига сте разводнявали темата, ами кажете защо двамата шамани laconic и petrg5s не познаха спада с цяла година, а продължават нахално да досаждат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеКредитното финансиране е крайно непопулярно сред купувачите на имоти у нас. Едва 22.30% от продажбите (2023.Q1) се осъществяват с ипотека.
На моето ел. табло пред къщата ми в София има такава обява.
- 1 like
Коментар
Коментар