If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, говориш за гастроезофагеалния рефлукс. И аз имам понякога. А микробиома е изключително важен. Без него или с изменен такъв имунната система се оказва неподготвена. Това е само началото обаче. Затова се вземат пробиотици.
Да-диетата също заема много важно място в здравето.И именно от червата зависи здравето на човек. И най-вече от това какво яде.
Абе ще намерим общ език.Личи си,че си в час.
А рефлукса се преодолява само за няколко дни ако се правят упражнения за стягане на мускулите на ДЕС.
Всяка година е така. Даже някои години не успяваха да вдигннат дълга навреме и спираха плашания на държавни служители. Ако допуснат някакъв катаклизъм обаче ше стане голям проблем за демократите защото дадоха много пари на Украйна и хората не се кефят. Та сигурно ше го гласуват навреме
Segato как е при теб? Тук умряхме от студ и дъжд, от 2 месеца я има 10 дена без валежи я не, за студа да не говорим! Днес по Тракията 8 градуса, дъжд, мъгла, сякаш е Ноември баси. Днес гледам даже в Маскава е 17 градуса.
И при нас е 17, но това се ядва. По добре 5 надолу отколкото 5 нагоре. Миналата седмица беше цялата 27-28 и се скъсах да поливам. Макар че тая година ни заля и се напълниха язовирите, оше са в сила мерки за пестене на вода та поливам само в краен случай, ма нямаше начин
Segato как е при теб? Тук умряхме от студ и дъжд, от 2 месеца я има 10 дена без валежи я не, за студа да не говорим! Днес по Тракията 8 градуса, дъжд, мъгла, сякаш е Ноември баси. Днес гледам даже в Маскава е 17 градуса.
Ти беше свързан с медицината. Мисля че спомена нещо тук. Именно с мен май си свързан. Бих ти казал, но не смятам че е редно тук точно. А личните някой каза че не работят. Не съм ги и проверявал. . Е, знаеш как се поставя диагноза. Не като преди 15 години.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не. Но ако можеш сподели. Не мога да ти кажа нищо без да знам за какви експерименти става дума. Съжалявам за майка ти, искрено, но моята работа е друга. Аз мога да съм полезен на КОЦ и моето остава черно на бяло. Не се занимавам с глупости и експерименти.
Коментар