IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.macrobusiness.com.au/202...ominos-tumble/

Домино на пазара на имоти в Австралия .
    Броят на строителите които фалират се увеличава.

Коментар

• Как вървят наемите на обзаведени гарсониери и двустайни в Младост 3 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Да, говориш за гастроезофагеалния рефлукс. И аз имам понякога. А микробиома е изключително важен. Без него или с изменен такъв имунната система се оказва неподготвена. Това е само началото обаче. Затова се вземат пробиотици.
        Да-диетата също заема много важно място в здравето.И именно от червата зависи здравето на човек. И най-вече от това какво яде.
        Абе ще намерим общ език.Личи си,че си в час.
        А рефлукса се преодолява само за няколко дни ако се правят упражнения за стягане на мускулите на ДЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Според мен още няма да фалират, ама знае ли се.
          САЩ може да фалира на 1 юни, ето какъв е пътят пред криптовалутите

Страната може да обяви неплатежоспособност по държавния си дълг, ако Конгресът не повиши лимита на дълга

https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...WzZH8xdMjCdDw8
          Всяка година е така. Даже някои години не успяваха да вдигннат дълга навреме и спираха плашания на държавни служители. Ако допуснат някакъв катаклизъм обаче ше стане голям проблем за демократите защото дадоха много пари на Украйна и хората не се кефят. Та сигурно ше го гласуват навреме

Коментар

• Според мен още няма да фалират, ама знае ли се.
            САЩ може да фалира на 1 юни, ето какъв е пътят пред криптовалутите

Страната може да обяви неплатежоспособност по държавния си дълг, ако Конгресът не повиши лимита на дълга

https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...WzZH8xdMjCdDw8

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Конанчо е в Сибир,заточен
              Как бе, онзи ден бяхме на плажа с него.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Е, чак половината?
                Продаваш тоя на докторска и си вземаш няква вила с 2 тайландки, сутрин масаж, следобед - "езда"

П.С забравих да кажа, укрите имат криптаци, почти всеки ден са на битомата (не е съвет да налазваш в тия води, само информативно)
                Само ездата с тайки ми стига.

Коментар

Segato как е при теб? Тук умряхме от студ и дъжд, от 2 месеца я има 10 дена без валежи я не, за студа да не говорим! Днес по Тракията 8 градуса, дъжд, мъгла, сякаш е Ноември баси. Днес гледам даже в Маскава е 17 градуса.
                  И при нас е 17, но това се ядва. По добре 5 надолу отколкото 5 нагоре. Миналата седмица беше цялата 27-28 и се скъсах да поливам. Макар че тая година ни заля и се напълниха язовирите, оше са в сила мерки за пестене на вода та поливам само в краен случай, ма нямаше начин

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Стигне ли се дотам нищо ми не трябва. Добре, убеди ме. До две години разпродавам половината и бия калпака с един имот във Френска Полинезия.
                    Е, чак половината?
                    Продаваш тоя на докторска и си вземаш няква вила с 2 тайландки, сутрин масаж, следобед - "езда"

П.С забравих да кажа, укрите имат криптаци, почти всеки ден са на битомата (не е съвет да налазваш в тия води, само информативно)
                    Last edited by better; 10.05.2023, 00:43.

Коментар

• Segato как е при теб? Тук умряхме от студ и дъжд, от 2 месеца я има 10 дена без валежи я не, за студа да не говорим! Днес по Тракията 8 градуса, дъжд, мъгла, сякаш е Ноември баси. Днес гледам даже в Маскава е 17 градуса.

Коментар

Само в имоти е рисковано, имам няколко комшии укри във Вн, оставили са огромни къщи с дворове, басейни и т.н в Запорожието.
                        Стигне ли се дотам нищо ми не трябва. Добре, убеди ме. До две години разпродавам половината и бия калпака с един имот във Френска Полинезия.

Коментар

Няма други опции. В крипто валути изключено. Мое мнение.
                          Само в имоти е рисковано, имам няколко комшии укри във Вн, оставили са огромни къщи с дворове, басейни и т.н в Запорожието.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В каква специалност си лекар ако не е тайна?
                            Ти беше свързан с медицината. Мисля че спомена нещо тук. Именно с мен май си свързан. Бих ти казал, но не смятам че е редно тук точно. А личните някой каза че не работят. Не съм ги и проверявал. . Е, знаеш как се поставя диагноза. Не като преди 15 години.

Коментар

Не. Но ако можеш сподели. Не мога да ти кажа нищо без да знам за какви експерименти става дума. Съжалявам за майка ти, искрено, но моята работа е друга. Аз мога да съм полезен на КОЦ и моето остава черно на бяло. Не се занимавам с глупости и експерименти.
                              В каква специалност си лекар ако не е тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

консултирай конанчо тогава
                                аз свободен каш немам
                                още преди да се е генерирал го набивам в чертежи
                                Конанчо е в Сибир,заточен

Коментар

Working...
                                X