Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Да не си свързан с КОЦ-а? Там не знам дали имат нужда им наливат знания с фуния или да ги наредят за разстрел заради експериментите които си правят с хора за пари. Умориха много хора и им докараха невероятни мъки в допълнение на болестите, в това число и майка ми.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не съм луд.Наготово получаваш информация за милиони на цената,на жълти стотинки.
https://www.businessinsider.com/hous...herdson-2023-5
Иначе прогнозите ми...за жалост се сбъдват...
Още крашове за имотите...лоша работа
аз свободен каш немам
още преди да се е генерирал го набивам в чертежи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да си луд!
аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
... и знам какво да не правя
https://www.businessinsider.com/hous...herdson-2023-5
Иначе прогнозите ми...за жалост се сбъдват...
Още крашове за имотите...лоша работа
Коментар
-
Ратко дай да се видим дай ми 50 лева и ще ти кажа кое ,как и така понеже се излагаш
аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
... и знам какво да не правя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПраща и сега, но вече аз временно отивам в Пловдив.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес пак ми звънкат от Пощенска, викат:
- "Искаме да ви предложим нов продукт"
- Викам ок, давайте - "0,5% лихва по депозит за 1 година"
-Аз втрещен "ама тя инфлацията е 17%, преди 5 месеца ми предложихте 4%, но аз отказах, защо сега да ви давам на 0,5% ?"
- Банкстера "ами това е положението, тази оферта вече не е валидна, банковата система е свръхликвидна и можем да предложим 0,5%".
- Аз "ми тогава що ми звъните да искате пари"?
-Той "ами очакваме да не е вече така (смее се )
- Аз " И аз"
- Аз "Като решите да дадете 17%, обадете ми се, ще помисля" .
Затворих.
и буай сичко у коньеве
Коментар
-
Да беше купил Румънците на 6%.Чиста работа 6%,гарантирани ти от Румънската държава.За имотите както си вършиш сам работата и за всичко така.А не да даваш хляб на банките във фондове.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не можеш без някакви инфекции и измислени такси и падежи и идиотщини да си изтеглиш кинтите. Ето, затова набивам и последния цент в имоти. Квото изкарам от тях мое си е. Да се ев...т бамки и вся остаьная сволач.
Коментар
-
Мани,мани само перачи на пари,а във Враца какво ще правят ,айде да не разправям че накрая ще ме свитнат някъде без време.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Как пиша на кило? Казах ти, че конкретния случай работи по-скоро за тезата на повишителите. Айде дай пример за човек на който му остават 30 години по кредита и му качат лихвата и няма да пиша. Сигурен съм , че има такива, но ти от торбата с .... абе примера който си дал е безмислен. Сумата по кредита се качва с 2500 евро, че той даже си го платил предварително и дори с тази сума няма да се качи. Ма живее в собствен апартамент нали ? Айде пък ти почни да четеш какво постваш и мисли малко дали работи за тезата ти.
В България кредитите са на плаващи лихви това е най голямата тесла особено в момента ,печелившите са само тези които имат фиксирана лихва за целия период на кредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенакавръков, за колко години погреба кеша в бондове на 3%?
да беше послушал бъртрам, да купиш ливада, "рентичка да капе"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Странно сравнение между най-ликвидната форма на спестяване и възможно най-неликвидната - имотите са на второ място по липса на ликвидност след съпругата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
С болницата която е втората след Плевенската с тези мащаби постепенно ще се наберат кадри. Изсмукват Варненци, Софиянци, Старозагорци и постепенно ще получат размах. Но постепенно, защото трябва да създадат онкология, сърдечно-съдова, белодробна (вече имат) и пр. Тези неща се развиват постепенно. Дева Мария е новия онкоцентър, но е на арабин - дано спазва линия, да развива и да пита за know how хора които са добри лекари и мениджъри. Има какво да гони и развива Бургас. Цяла година на мен ми пращаше колежката всички по-трудни случаи (разбирай 80%) за прецизнен подход и диагностика. Праща и сега, но вече аз временно отивам в Пловдив. Лесно е защото сме едно звено и имаме обща информационна система за двете болници. С един клик и цялата информация за пациента е пред мен. Пращаше само семпълите за прецизна диагностика с маркери и молекулярен анализ при нужда. И мен да ме сложат там и аз ще пращам, сам без необходимите неща не мога. Сам с необходимите неща мога. Не става дума за хвалби и нескромност, а за сериозен поглед с какво се захващаш. И докъде можеш.
Коментар
-
Не можеш без някакви инфекции и измислени такси и падежи и идиотщини да си изтеглиш кинтите. Ето, затова набивам и последния цент в имоти. Квото изкарам от тях мое си е. Да се ев...т бамки и вся остаьная сволач.
Коментар
Коментар