IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982
    Браво за БОНИ ,направете и перманентен БАН!
    Голяма работа.
    Утре ще се появи, като NIBO.
    ​​​Като няма огледи, какво да прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

И счетоводителите с какво ще ги заменят?
      ИИ, най-лесно ще ви отнеме работата завинаги. Предполагам, че това е имал предвид Бетера. Там е и най-лесно, щото никаква аналитична мисъл не тече. Само числа и формули.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Масови? Това нищо не е! До 2-3 год очаквам, пълни, пак казвам пълни съкращения т.е повече от 99% съкратени в банковия сектор, заради ИИ и CBDC.
        Следващите ще са счетоводителите! В държавните структури - също. Милиони ще останат без работа.
        И счетоводителите с какво ще ги заменят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

ОК, преценил си силите, ама идва рецесия, капиталовата ще се срути, голямото производство на нови апартаменти ще намали и цените на наемите, имотите ще станат непродаваеми обори, демографията ще настани роми във всички апартаменти, тези "истински" доводи на твоите съмишленици и приятели, не те ли смущават поне леко, по отношение на тези твои инвестиции?
          Да не пиша за "опасните" лихви, които предстоят, казват твоите приятели под мостовете и в кашоните
          Аз като фен на Киосаки гледам дългосрочно на нещата, инвестициите ми се ограничават само до снп 500, няколко дивидентни акции и имоти на кредит в София, освен това съм в ниския сегмент на наемите- след мен наемателите се връщат по родните места. Дългосрочно всички активи са нагоре, въпросът е човек да си прецени силите за да може да премине успешно през " бурите", които се случват от време на време

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

С четири панелки съм се "нашил", но в четвъртата живея. Не се страхувам, защото съм си преценил силите. Догодина ако има промоции и ако ми се доверят банките може да взема още една
            ОК, преценил си силите, ама идва рецесия, капиталовата ще се срути, голямото производство на нови апартаменти ще намали и цените на наемите, имотите ще станат непродаваеми обори, демографията ще настани роми във всички апартаменти, тези "истински" доводи на твоите съмишленици и приятели, не те ли смущават поне леко, по отношение на тези твои инвестиции?
            Да не пиша за "опасните" лихви, които предстоят, казват твоите приятели под мостовете и в кашоните
            Last edited by Bailor; 01.07.2023, 21:51.

Коментар

Не ми нарушаваш дори движението на левия тестис кой крачол ще си избере. Кавръка ще си реши кога от 41 до 95 годишна възраст ще си купи имот, ти нали си се "нашил" с три панелки, не се ли страхуваш от мненията на твоите колеги-спихвачи?
              С четири панелки съм се "нашил", но в четвъртата живея. Не се страхувам, защото съм си преценил силите. Догодина ако има промоции и ако ми се доверят банките може да взема още една

Коментар

Следващите ще са счетоводителите
                Не думай , nradev 111, изяде дръвцето

Коментар

Не искам да ти нарушавам
                  " портфолиото". Знам че всички сте безкористни и това дали Кавръков е купил имот или не ви е една от главните грижи в живота, както и кой от непознатите от форума е "изпуснал влака" и кой живее в детската
                  Не ми нарушаваш дори движението на левия тестис кой крачол ще си избере. Кавръка ще си реши кога от 41 до 95 годишна възраст ще си купи имот, ти нали си се "нашил" с три панелки, не се ли страхуваш от мненията на твоите колеги-спихвачи?

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                    Трите кръга на Ада: Идат масови съкращения на банкери, търговци и помощен персонал заради Credit Suisse
                    UBS, чиято комбинирана работна сила скочи до около 120 000 души при приключване на сделката, заяви, че цели да спести около $6 милиарда от разходи за персонал през следващите години.

От банката всъщност планират да намалят общия брой на персонала с около 30%, или с 35 000 души. И това е в съответствие с общото намаление от около 30 000 души, изчислено от анализатори в Redburn в доклад за UBS по-рано този месец.

https://blitz.bg/ikonomika/trite-krg...ews961899.html
                    Масови? Това нищо не е! До 2-3 год очаквам, пълни, пак казвам пълни съкращения т.е повече от 99% съкратени в банковия сектор, заради ИИ и CBDC.
                    Следващите ще са счетоводителите! В държавните структури - също. Милиони ще останат без работа.
                    Last edited by better; 01.07.2023, 21:19.

Коментар

Айде и газетата се включи. Пак да предупредя:
                      Който държи кешовица, може да се окаже, че държи някви ненужни хАртийки, и то съвсем скоро. Аргументът за дигитално евро е повече от убедителен

То би било допълнение към парите в брой, а не заместител

https://www.investor.bg/a/541-kripto...hh-u6Ed5Q7bC7U
                      Убедителни са на Нейков центовете.

BIS Plan For A GLOBAL CBDC Was Just Released

https://www.youtube.com/watch?v=l6vc...l=GeorgeGammon

Коментар

• Айде и газетата се включи. Пак да предупредя:
                        Който държи кешовица, може да се окаже, че държи някви ненужни хАртийки, и то съвсем скоро. Аргументът за дигитално евро е повече от убедителен

То би било допълнение към парите в брой, а не заместител

https://www.investor.bg/a/541-kripto...hh-u6Ed5Q7bC7U

Коментар

Интересно, защо точно спихвачите са толкова нажежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
                          някои от тях бутат цените от 2012-та
                          други са по пресни, едва от 2015-та и дори от 2017-та
                          но нервната система не издържа
                          години загубени в чакане по децки стаи и кашони
                          и все чакане, чакане и за разнообразие по някое жабе
                          препоръка е

Коментар

Интересно, защо точно спихвачите са толкова нанежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
                            Не искам да ти нарушавам
                            " портфолиото". Знам че всички сте безкористни и това дали Кавръков е купил имот или не ви е една от главните грижи в живота, както и кой от непознатите от форума е "изпуснал влака" и кой живее в детската

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

първо до бай цинго опря, но явно му е отказал...
                              Интересно, защо точно спихвачите са толкова нажежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
                              Last edited by Bailor; 01.07.2023, 21:01.

Коментар

Не разбира се, тук никой не е брокер. Ти ако имаш примерно 20 кила злато ще пишеш ли всеки ден как златото ще е все нагоре и който не е купил злато е глупак и т.н.-не, ще ти е все едно кой е купил и кой не. Но от друга страна ако продаваш злато срещу комисионна има резон да буташ темата нагоре с едни и същи постове
                                Щом си толкова убеден в това, дай да сключим облог с теб, че нито един от тримата пишещи повишители в момента, включая аз, не сме брокери. Навит ли си? Формата и размера на облога, чакам да определиш точно ти за твое удобство.

Коментар

Working...
                                X