IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Интересно, защо точно спихвачите са толкова нанежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
    Не искам да ти нарушавам
    " портфолиото". Знам че всички сте безкористни и това дали Кавръков е купил имот или не ви е една от главните грижи в живота, както и кой от непознатите от форума е "изпуснал влака" и кой живее в детската

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

първо до бай цинго опря, но явно му е отказал...
      Интересно, защо точно спихвачите са толкова нажежено изнервени в темата, ако вярват в това, което се случва на пазара на НИ, а ние сме спокойно и за пореден път им гледаме сеира от напразни надежди и несбъднати мечти
      Last edited by Bailor; 01.07.2023, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Не разбира се, тук никой не е брокер. Ти ако имаш примерно 20 кила злато ще пишеш ли всеки ден как златото ще е все нагоре и който не е купил злато е глупак и т.н.-не, ще ти е все едно кой е купил и кой не. Но от друга страна ако продаваш злато срещу комисионна има резон да буташ темата нагоре с едни и същи постове
        Щом си толкова убеден в това, дай да сключим облог с теб, че нито един от тримата пишещи повишители в момента, включая аз, не сме брокери. Навит ли си? Формата и размера на облога, чакам да определиш точно ти за твое удобство.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

До бабите ли опря, петрогъзчо? И коя моя прогноза е сбъркана, ДАЙ ЕДНА! Щото аз имам много 10-ки - от тази през 2018 за падането на лихвите, после в началото на ковид през 2020 че ще има голям скок, януари 2021 прогнозирах ръст породен от купуващи гастари, януари 2022 прогнозирах 16% ръст за годината и т.н.
          първо до бай цинго опря, но явно му е отказал...
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Kaka ти брокерица ли си?
            Не разбира се, тук никой не е брокер. Ти ако имаш примерно 20 кила злато ще пишеш ли всеки ден как златото ще е все нагоре и който не е купил злато е глупак и т.н.-не, ще ти е все едно кой е купил и кой не. Но от друга страна ако продаваш злато срещу комисионна има резон да буташ темата нагоре с едни и същи постове

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s

На баба ти фърчилото чакаме
              От къде идва това объркване,че нещо чакаме ???

А оборите са вече -10% с пазърлък отиват и на -30% и това е само началото
              Така че и да сме чакали нещо,то е вече факт.

Вашите прогнози обаче хич ги няма.Една не е излезнала досега ! Що така бонче-слонче?
              До бабите ли опря, петрогъзчо? И коя моя прогноза е сбъркана, ДАЙ ЕДНА! Щото аз имам много 10-ки - от тази през 2018 за падането на лихвите, после в началото на ковид през 2020 че ще има голям скок, януари 2021 прогнозирах ръст породен от купуващи гастари, януари 2022 прогнозирах 16% ръст за годината и т.н.

Коментар

• и плана с летящите в небето лихви ли се провали?
                и сега, на кого да разчитаме да гътне цените
                до момента, който сме призовали на помощ и горещо сме приветвтвали с велком ковид
                все в обратната посока е бутнал цената
                аман, бе! няма ли вече на кого да разчитаме да ни извади от децките и кашоните
                Last edited by ratten; 01.07.2023, 20:48.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Кризата (ако има такава) е нещо полезно за бизнеса. Гнилите круши ще изпадат, който знае какво прави ще излезе още по-силен.
                  от тая криза , никой няма да излиза ...

Коментар

Затуй умните хора отиват навреме, "тарикатите" чЕкат. ЧЕкат цените, чЕкат лихвите, чЕкат криза, чЕкат война, чЕкат земетресение, чЕкат Годо...
                    Kaka ти брокерица ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тежък удар за дънарите..
                      https://www.24chasa.bg/biznes/article/14811724
                      Още чо тежък за хората с ипотеки.БАКБ е една плюнка в банковия сектор.Банката на Цветелина не е фактор на пазара и никога не е била.
                      Инфлацията пада НО инфлацията удря с 20% тепърва в вноските по един кредит от да кажем 1000 лева както казва и Левонката щв стане 1200 лева 20 %РЪСТ за някой с ипотека

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

Съга бай Цинго ли шъ чекате? Първо чекахте Бойко да падне, после локдаун чекахте, после Курнела министър да стане, после Киро да падне, накрая бай Цинго!
                        Спихвачите винаги нещо чакат

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                          В съобщение на страницата на БАКБ1 е обявено, че банката няма да повишава лихвените проценти по кредитите.

1. БАКБ
                          Тежък удар за дънарите..

Коментар

Оправдания всякакви. Откак си тук заплатите скочиха 60-70%, а вноските с 0%, ако си рефинасирал даже са намалели. И какъв е проблемът да си погасяват хората кредитите? То се вижда по отчетите в БНБ - НИКАКЪВ. Лошите ипотеки бяха 10%, сега са 2!

Па ти си чЕкай
                            Първо, не говорим за мен, а принципно. И второ, не схвана какво имам предвид. Няма голямо значение дали миналата година някой е изтеглил кредит за 20 години на ниска лихва, ако след пет години не може да го погасява заради по-лоши условия, високи лихви и по-висока вноска. А ако аз трябва да изтегля дългосрочен кредит в понеделник, най-малкото което ще ме интересува е моментната лихва. Защото предварително ще съм си направил погасителен план при по-лош сценарий и по-различен от този, който биха ми предложили. На това едни му викат хеджиране, други му викат пропуснати ползи. Всеки си управлява личните финанси, както намери за добре.

Коментар

Оправдания всякакви. Откак си тук заплатите скочиха 60-70%, а вноските с 0%, ако си рефинасирал даже са намалели. И какъв е проблемът да си погасяват хората кредитите? То се вижда по отчетите в БНБ - НИКАКЪВ. Лошите ипотеки бяха 10%, сега са 2!
                              Па ти си чЕкай
                              Без никакво значение са тея глупости
                              Важно е икономиката на Европа !
                              Даже само заради това ,че бай Цинго ще се върне от Германия и ще смуче тук помощи
                              И че бай Цинго ще спре да инвестира пари от чужбина в БГ

Двигателя Германия вече е в рецесия,оттам вълната залива навсякъде,а в перфиерията ще е мазало.
                              Шок и Ужас за все брокераз и пишман повдигач

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

При дългосрочен кредит важното е да прецениш какви са ти възможностите да го връщаш в различни условия на средата. А не кога си го изтеглил.

Па ти си чЕкай

Коментар

Working...
                                X