Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Когато набарах студиото срещу ВМА и аз бутнах 100 евра на брокера който го предлагаше. Нямаше как. Имаше ръгане с лакти. И на 3тия час откакто видях обявата бях го захлупил елеминирайки конкуренцията които останаха да чакат на тротоара пред входа да ги извикат на оглед.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз щях да наддам повече от тези 1000 Евро. И щеше да вземе още повече. Но не ми вдигаше телефона 1 седмица. После ме излъга, че бил вече "продаден", а са ги мотали 3 месеца от банката на купувачите, докато одобрят сумата. Също така е скрила от продавача, че има и друг кандидат с готова сума кеш. Той ми каза, че ако е знаел, никога нямало да се занимава с тези с кредита и е щял да настоява сделката да е с мен, дори да вземе накрая 1000 Евро по-малко (а аз щях да му ги дам+горница).
Та с какво точно е заслужила? Освен, че е прецакала две страни. От страх, да не би да загуби 3% от 1000 Евро, това са 60 лева. Като гледам не работи вече в Явлена, може пък и писменото ми оплакване лично до Страхил е дало резултат, не съм се интересувал, не съм и получавал отговор от него.
Коментар
� -
Има една руса кифла от вашата агенция, която ме прецака за един имот преди 4 години. За 100 лева повече комисионна не ми отговори 1 седмица. Аз бях с готови пари (300к Евра кеш) и исках да давам капаро, тя намери някакви прошляци с кредит, които дали с 1000 Евро отгоре и забави сделката, за да може да дадат те капарото. После говорих с предишния собственик, човекът каза че са го мотали 3 месеца от банката, докато му преведат парите. А с мен сделката щеше да стане за 2-3 дни.Last edited by два_таралежа; 21.08.2023, 20:20.
Коментар
� -
Ами да, виж какви неща се предлагат на цената на 1 ставащ за живеене апартамент в София. На самата швейцарска граница с 800 квадрата двор. За 30 минути си в Цюрих оттам.
https://www.immobilienscout24.de/exp...ype=district#/
- 1 like
Коментар
� -
Било каквото било. И на мен една продавачка дойде на сделка при нотариуса за да обяви, че се отказва от сделката. (при платено стоп капаро)
Такъв е живота, гледай напред и пробвай да захлупиш некое къще в швабско. Зарежи имотите в БГ и не гледай обявите, че цените ще ти тровят живота все повече.
https://www.immobilienscout24.de/exp...ype=district#/
- 2 Харесвания
Коментар
� -
бота е специалист по имотите в Атина, той да каже.
Иначе малко скъпичко ми идва - къде 1000€ са май цените. Скоро не съм гледал де .... - добре е ...
Ето най-ниския наем дето видях.
Home for rent 52 sq.m., Athens, €400 (xe.gr)Last edited by bota156; 21.08.2023, 15:09.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеИнтересно какъв наем може да се взима за това апартаментче в Атина? Тук за тия пари маломерен панеляк не може да се купи в момента
https://m.imot.bg/details/1b126329947689077
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеИнтересно какъв наем може да се взима за това апартаментче в Атина? Тук за тия пари маломерен панеляк не може да се купи в момента
Коментар
� -
Аз щях да наддам повече от тези 1000 Евро. И щеше да вземе още повече. Но не ми вдигаше телефона 1 седмица. После ме излъга, че бил вече "продаден", а са ги мотали 3 месеца от банката на купувачите, докато одобрят сумата. Също така е скрила от продавача, че има и друг кандидат с готова сума кеш. Той ми каза, че ако е знаел, никога нямало да се занимава с тези с кредита и е щял да настоява сделката да е с мен, дори да вземе накрая 1000 Евро по-малко (а аз щях да му ги дам+горница).
Та с какво точно е заслужила? Освен, че е прецакала две страни. От страх, да не би да загуби 3% от 1000 Евро, това са 60 лева. Като гледам не работи вече в Явлена, може пък и писменото ми оплакване лично до Страхил е дало резултат, не съм се интересувал, не съм и получавал отговор от него.
Такъв е живота, гледай напред и пробвай да захлупиш некое къще в швабско. Зарежи имотите в БГ и не гледай обявите, че цените ще ти тровят живота все повече.
- 1 like
Коментар
� -
Интересно какъв наем може да се взима за това апартаментче в Атина? Тук за тия пари маломерен панеляк не може да се купи в момента
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКолежката си е заслужила парите. Браво на нея. А имота вероятно са го купили читави хора.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Като удар с мокър парцал ще им дойде на повечето тук
Кажи какво ще правиш ако на хазяина ти му вдигнат лихвата и той на свой ред пък вземе че ти вдигне наема?Last edited by два_таралежа; 21.08.2023, 14:24.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИотечните лихви вече минават 3%. ТОва са нефиксиранте. Фиксираните е леко безсмислено да е бсъждат, защото са "фиксирани" за период от до 3 години вече. След година, ще гледаме лихви от рода на 5 до 7%. Не звучи, нали, каот голяма разлика, ама да ви го кажа така. На лихва от 0.5, за 300 000 лева, щеше, за 30 години, да върнеш 330 хил.лв. Сега с 3% връщаш 460 хил.лв. На 5% са 587 хил.лв. На 7% - 726 лв или по 2000 лева на месец. Къде са 900, къде са 2000, нали?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеИма една руса кифла от вашата агенция, която ме прецака за един имот преди 4 години. За 100 лева повече комисионна не ми отговори 1 седмица. Аз бях с готови пари (300к Евра кеш) и исках да давам капаро, тя намери някакви прошляци с кредит, които дали с 1000 Евро отгоре и забави сделката, за да може да дадат те капарото. После говорих с предишния собственик, човекът каза че са го мотали 3 месеца от банката, докато му преведат парите. А с мен сделката щеше да стане за 2-3 дни.
- 1 like
Коментар
�
Коментар