корнерчо, мама, а познай къде ще идат тия спестявания ако случайно някоя банка затвори "временно"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хубаво е ,че започваш да осмисляш какво се случва с пазара на НИ
вземи да го осмислиш това
и капацитета може да е 3-4 милиона - но едва ли ще живеят повече от 1 милион нормални
Коментар
-
Отново ще ти го напиша пък дано го разбереш. Не е задължително всеки да притежава имот в София. При това строителство не се ли замисляш ,че възможностите на хората не са колкото твойте ? Пазара никога не се е изравнявал с ниските възможности, това го запомни от кака !!!
хората с възможности бяха целенасочено използвани като гориво за икономиката посредством имотния пазар
въпросът е когато вече ги няма , или не искат да бъдат манипулираниLast edited by corner; 16.12.2023, 13:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
няма да спрат !
какво ще кажеш за 100- те милиарда депозити на 0% лихви
още ли мислиш че ше стоят спокойно и няма да участват в презастрояването на София
София може и 3 -4 милиона да побере
- 1 like
Коментар
-
Отново ще ти го напиша пък дано го разбереш. Не е задължително всеки да притежава имот в София. При това строителство не се ли замисляш ,че възможностите на хората не са колкото твойте ? Пазара никога не се е изравнявал с ниските възможности, това го запомни от кака !!!препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Явно има търсене щом строят , ако няма ще спрат. На мен също не ми харесва това строителство.
какво ще кажеш за 100- те милиарда депозити на 0% лихви
още ли мислиш че ше стоят спокойно и няма да участват в презастрояването на София
София може и 3 -4 милиона да побере
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
идва момент , когато пазара се изравнява с възможностите на хората
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
строителите обаче строят така сякаш всички хора със що годе добър стандарт, ценз и тн ще се съберат в София и строят ли строят...
- 1 like
Коментар
-
строителите обаче строят така сякаш всички хора със що годе добър стандарт, ценз и тн ще се съберат в София и строят ли строят...
от активните му обекти са останали гаражи и паркоместа. тук там някой голям или северен апартамент
не познавам целия пазар и затова той ми е ориентирпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
с данъците нещо тепърва ще се случва.
събираемостта е ниска, а оценките на сума имоти са смешни и въпреки това е ниска събираемостта
в България е пълно с многоимотни сиромаси, които не могат или не искат да си плащат данъците, но не искат и да продават(въпреки, че живеят значително под средно веропейския стандарт, а се имат за милионери). Тук е мястото на държавата - да не дере само тези, които могат да плащат, а да започне да си събира данъците (малки или големи) от всички по адекватен начин.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, за такса теглене от каса на банка, ме одрусаха почти колкото дневна карта. И то за 5к. Таксичките гонят 1%. Сакън човек да не изтегли малко кеш за празниците, че да има за раздаване и харчлък...Нема евтино никъде вече.
теглиш си 2 пъти през банкомата и им оставяш 4 лв да се радватпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
с данъците нещо тепърва ще се случва.
събираемостта е ниска, а оценките на сума имоти са смешни и въпреки това е ниска събираемостта
в България е пълно с многоимотни сиромаси, които не могат или не искат да си плащат данъците, но не искат и да продават(въпреки, че живеят значително под средно веропейския стандарт, а се имат за милионери). Тук е мястото на държавата - да не дере само тези, които могат да плащат, а да започне да си събира данъците (малки или големи) от всички по адекватен начин.
Коментар
-
Не е задължително всеки да притежава имот в София, не мислиш ли ? Цените не ги определяш ти спрямо твойте възможности или аз спрямо мойте ,а пазара. Лошото при теб е ,че при голям спад в цената веднага ще започнеш да се конкурираш с такива като мен ,а повярвай това няма да ти хареса повече от по-високите цени
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е задължително всеки да притежава имот в София, не мислиш ли ? Цените не ги определяш ти спрямо твойте възможности или аз спрямо мойте ,а пазара. Лошото при теб е ,че при голям спад в цената веднага ще започнеш да се конкурираш с такива като мен ,а повярвай това няма да ти хареса повече от по-високите ценитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, за такса теглене от каса на банка, ме одрусаха почти колкото дневна карта. И то за 5к. Таксичките гонят 1%. Сакън човек да не изтегли малко кеш за празниците, че да има за раздаване и харчлък...Нема евтино никъде вече.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар