Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не се занимай с глупости!
И на мен последната оферта за кредит ми беше при 2.1% (преди 1 г.), но при променлива лихва. Нали се сещаш колко рибоци са клъвнали на такава лихва, но утре когато банката им актуализира лихвата и/или работодателя им актуализира дохода (надолу) какво ще се случи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Добре де нека покаже договора. Какво има да крие, маха имена, адреси, всичко. Интересува ни само лихвата.
И на мен последната оферта за кредит ми беше при 2.1% (преди 1 г.), но при променлива лихва. Нали се сещаш колко рибоци са клъвнали на такава лихва, но утре когато банката им актуализира лихвата и/или работодателя им актуализира дохода (надолу) какво ще се случи?
Коментар
-
Според мен лъже. Няма как да са такива лихвите, защото банкстерите не са будали.
Скоро ситуацията няма да е толкова розова за кредитоискателите и за всички по веригата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение
Смятам, че не лъже, принопределени условия все още има подобни лихви , дори и по-ниски, но дали ще е подобно положението и за напред…
Коментар
-
Според мен лъже. Няма как да са такива лихвите, защото банкстерите не са будали.
Коментар
-
Колега, би ли споделил коя е банката?
Аз пък получих следния мейл:
"Като Ваш финансов консултант, Ви информирам за изключителна възможност, която КВС предлага на клиенти с натрупани свободни средства. Това е програма „ЕвроХоризонт 4 с фиксирана минимална възвръщаемост в размер 8 % и с възможност до 60 % .
Това е алтернатива на банков депозит, мярка срещу обезценяване на натрупани пари, възможност за диверсификация на финансите и е със срок на предлагане до 08.12.2023 г.
Допълнително програмата включва застрахователна защита на живота при злополука равна на 3 пъти внесената сума.
Парите не могат да се запорират и не са обект на делба на обща собственост.
Минимална премия е 2 500 евро."
Коментар
-
Колега, за съжаление vikhunter не лъже! Днес лихвите по ипотеките са такива, но за клиенти, които отговарят на определени условия.
Утре ситуацията едва ли ще е такава и не знам какво ще се случи с променливите лихви по ипотеките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Натискат ги да вдигат лихвите и отвън и като цяло.Вдигнат ли по депозити пренасят и по ипотечни кредити .
Интересното за мен , е че лихвеният бюлетин е 0% и на сайтът им поне аз не намирам оферта с лихва помдепозит различен от 0% , но са измислили не официална фиксирана добавка т.е за момента ако се интересува някой лихвата по депозит е 0%, но реално вече не е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ееее. За мен е толкоз - 2,7% За други може и да е по-ниска.
Явно не ми вярваш.
Първия ми ИК взех на 7,8% с всичките му застраховки, предоговаряне, такси и всичко. Лихвата му преди години падна на 4,5. И сега плащам толкова и явно на толкова ще го приключа след 16 месеца.
За този вярваш ли ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеИнтересен мейл получих днес от една от големите банки в страната.
специална оферта до края на 2023г.
Стандартен срочен депозит в BGN/EUR годишен лихвен % 1.6 според лихвения бюлетин на банката в размер на 0% и фиксирана надбавка в размер от 1.6%
Стандартен депозит в USD годишен лихвен процент 4.30% според лихвения бюлетин на банката лихва 0% и фиксирана надбавка в размер на 4.30%.
До сега само по-малките банки пускаха оферти за лихви по депозитите, за мен беше изненада, че една от най-големите банки също предлагат вече лихви помстандартни депозити.
Аз пък получих следния мейл:
"Като Ваш финансов консултант, Ви информирам за изключителна възможност, която КВС предлага на клиенти с натрупани свободни средства. Това е програма „ЕвроХоризонт 4 с фиксирана минимална възвръщаемост в размер 8 % и с възможност до 60 % .
Това е алтернатива на банков депозит, мярка срещу обезценяване на натрупани пари, възможност за диверсификация на финансите и е със срок на предлагане до 08.12.2023 г.
Допълнително програмата включва застрахователна защита на живота при злополука равна на 3 пъти внесената сума.
Парите не могат да се запорират и не са обект на делба на обща собственост.
Минимална премия е 2 500 евро."
Коментар
-
Объркал си се нещо:
[ATTACH=CONFIG]n4131903[/ATTACH]
Утре ситуацията едва ли ще е такава и не знам какво ще се случи с променливите лихви по ипотеките?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеИнтересен мейл получих днес от една от големите банки в страната.
специална оферта до края на 2023г.
Стандартен срочен депозит в BGN/EUR годишен лихвен % 1.6 според лихвения бюлетин на банката в размер на 0% и фиксирана надбавка в размер от 1.6%
Стандартен депозит в USD годишен лихвен процент 4.30% според лихвения бюлетин на банката лихва 0% и фиксирана надбавка в размер на 4.30%.
До сега само по-малките банки пускаха оферти за лихви по депозитите, за мен беше изненада, че една от най-големите банки също предлагат вече лихви помстандартни депозити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
иди при радев, ще пиете по едно и ще ти покаже как да сметнеш гпр-то,
така, че да го изкараш 8-9%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Моят потребителски е на 4,2% ГПР, не лихва, ,ГПР, с нулеви такси по договор за всичко, уточнявам, за да не прави внушения негодяят, а пък няма да има ипотечни на под 3. И да уточним, когато негодника споменава банкороби, тоя алтав тип има предвид кредитополучателите на най-ниски лихви в целия ЕС.
така, че да го изкараш 8-9%препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар