Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първи сигурен сигнал, че лихвите по ипотеките у нас скоро ще нараснат
https://fakti.bg/imoti/654521-parvi-...-shte-narasnat
Да ви е честито. Скоро 6% лихва по ипотеките, 3% по ДЦК и 40% срив на имотите. Безплатният обяд свърши. Да видим безценните ви тухли колко струват срещу 3% доходност от немски ДЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не знам как си го представяш този отлив на капитали, те после изчезват ли? Или просто ще стои огромен кеш в банките на нулеви лихви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
В имотния регистър не пише ли? https://www.dnsk.mrrb.government.bg/...erPermits.aspxпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
За това почерненото - точно така е редно да се прави, цитирам:
"Правилният начин е първо да се излее стоманобетонната конструкция и впоследствие да се запълнят отворите със зидарията. Странично зидарията се привързва към конструкцията с шишове (арматура) през метър, а в горния край на зидарията се оставя фуга 2см към конструкцията (греди и плочи), която се запълва впоследствие с полиуретанова пяна. Фугата гарантира, че при нормалното естествено слягане на конструкцията няма да натисне и напука стените. Шишовете служат, за да привържат зидарията към конструкцията с цел при хоризонтално движение на сградата (земетресение) да не се отворят вертикали фуги."
Източник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Що се косиш а не се забавляваш.Такъв циркаджия къде ще гледаш безплатно...Язък че живее близо до ВМА и МА
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На вас трябва да Ви се збрани да влизате в София ,там в Плевен си стойте и не идвайте да мърсите града ни
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Няма да разбере.не става за един живот от цървул баровец
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аман!
изчакайте поне още неко маломерка да купя, па тогава давайте тия новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениея някой да ме светне как мога да проверя една сграда в несебър, дали е въведена в експлоатацияLast edited by pepe1234; 18.02.2022, 15:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеnkavrakov1982, Абе пролетариат, кога ще разбереш, къде ти е мястото в обществото. Колкото и да се напъваш все там. Омръзна ми да те чета, защото някой те е цитирал. Години наред вещаеш, спадове кризи, преврати, национализации, масов мор от ковид и какво ли не. Модове моля, бан за цялостен принос в творчеството...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Селската клюкарка пак почна да анализира кой какъв е, да определя жилищните ми нужди и да коментира позицията ми все едно е шеф на Голдман. Събрали сте се тук няколко брокера и секретарки на строителни фирми и опитвате да доказвате, че светът се върти около вас. Хайде ходи да береш гъби някъде, ние по-образованите и по-умните от теб нямаме нужда нито от мнението, нито от съветите ти.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар