Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
А времето безплатно ли ви е?
За мен то е най-ценният ресурс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А горивото нали е по 1,20. Тръгваш с половин и се връщаш с половина срещу 50лв. При цена наполовина - за 100лв и си напред. А то се харчат поне по 500
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
А горивото нали е по 1,20. Тръгваш с половин и се връщаш с половина срещу 50лв. При цена наполовина - за 100лв и си напред. А то се харчат поне по 500
За мен то е най-ценният ресурс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Криза за панелки на пазара
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-pazara-241082
В същото време цените на апартаментите старо строителство се балансират около настоящите нива или растежът им е плавен, докато нивата при новите проекти се прогнозират трудно в резултат от сериозния скок в цените на строителните материали.
доходността от жилище ще продължи да се подобрява спрямо съхранението на банков депозит.Last edited by 13ADROL; 18.12.2021, 21:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
A стига дивотии. То требе да пазаруваш за 1000 лева за да има смисъл и да покриеш и транспортните разходи.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеБългарите изкупихме Одрин.
Сега се връщам от там.Нешо страшно е ,преди съм ходил не беше така..
Тълпи от хора,с автобуси,с коли,напраео щурм.
Цените са като у нас преди 10 години.
Сирене 7 лв.кашкавали пак толкова на кило,баклавата е 4 лв килото,ядките кашу,бадеми,шам фастък, наполовина по 15 лв килото.,зехтина есктра върджин на 7 лв литъра.
Маслини на 4 лв всички видове,каквито се сетите.
Опашките са огромни.
Цвло пиле на грил е 4 лв,дюнерите масово са по 1.50 лева...и още още ниски цени...
За строителните материали не ми се мисли там какво е ...палете колите и отивайте ..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеБългарите изкупихме Одрин.
Сирене 7 лв.кашкавали пак толкова на кило,баклавата е 4 лв килото,ядките кашу,,бадеми,шам фастък,наполовина по 15 лв килото.,зехтина есктра върджин на 7 лв литъра.
Опашките са огромни.
Цвло пиле на грил е 4 лв,дюнерите масово са по 1.50 лева...и още още ниски цени...
За строителните материали не ми се мисли там какво е ...палете колите и отивайте ..Last edited by nradev; 18.12.2021, 21:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Българите изкупихме Одрин.
Сирене 7 лв.кашкавали пак толкова на кило,баклавата е 4 лв килото,ядките кашу,,бадеми,шам фастък,наполовина по 15 лв килото.,зехтина есктра върджин на 7 лв литъра.
Опашките са огромни.
За строителните материали не ми се мисли там какво е ...палете колите и отивайте ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
става, когато клиенти и строител се познават добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
ПП. Много рано с промоцията бре.Last edited by nradev; 18.12.2021, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно така.
и мисля, че не мое да не е регистриран по ддс когато ти продава апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Венко, ако имаш въпроси звънни или пиши мейл, че оспамихме темата.препоръка е
Коментар
Коментар