Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
от кауфланд трябва да покрадва домати
а иначе да обикаля женския пазар за най-ниска цена.
имаше тука и по-интересни опоненти, но в тая суша трябва с накавръка да се задоволяваме
и то на битово екзистенциално ниво, кой какво ял и от къде ходел да пазарува.
Това е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А ти откри ли сметка?
От Карол имаха някаква кампания,даже миналата седмица видях че имам пропуснато от една мадама ,която тогава говорихме с нея.
Тогава предлагаха,знаеш фондовете им,попитах за ETF,те явно търсят хора с които да работят срещу комисионни,което е логично,едва ли печелят много от тези които сами се оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Радев добре че беше ти да гии светнеш ,реваха и се правеха на интересни ако си спомняш,но после тихомълком са открили по някоя и друга сметка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
От Кауфланда ли трябва да ги пазарува та да се води че е от хай лайфа
а иначе да обикаля женския пазар за най-ниска цена.
имаше тука и по-интересни опоненти, но в тая суша трябва с накавръка да се задоволяваме
и то на битово екзистенциално ниво, кой какво ял и от къде ходел да пазарува.Last edited by ratten; 16.01.2022, 11:32.препоръка е
Коментар
-
Ти на Берти вервай далече ще отидеш
Преди известно време обясняваше как ако му се получели нещата от земите щял да изкарва 10% на година
Което не е лошо но той твърди че е инвестирал 300 000лв значи се надява на 30к на година като го разделиш на 12 месеца и им платиш данъци остават зорлем 2000лв на месец
Сега ми обясни семейство с 2000лв на месец колко често яде такива стекове по заведенията с вино от по 100лв бутилката
А що се отнася до Песито не съм чел да се изхвърля като БертиСтига се излага.Ти от наеми колко изкараваш та 2500лв на месец ти малеят.Ай сиктир тука сте все мЕлЕонери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Ти наистина си слаб в главата! Имота е взет за лично ползване и не се продава на никаква цена, защото кеф цена няма. Отдава се под наем на познати, когато не го ползвам. Тези неща на теб не са ти ясни. Много си зелен още за да ги схванеш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не ,би следвало да си купува поне стекове Блек Ангъс както правят Берти и Песимиста .
Преди известно време обясняваше как ако му се получели нещата от земите щял да изкарва 10% на година
Което не е лошо но той твърди че е инвестирал 300 000лв значи се надява на 30к на година като го разделиш на 12 месеца и им платиш данъци остават зорлем 2000лв на месец
Сега ми обясни семейство с 2000лв на месец колко често яде такива стекове по заведенията с вино от по 100лв бутилката
А що се отнася до Песито не съм чел да се изхвърля като Берти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Комплексче бедно. Имот се купува, когато никой не го иска!
Мога да продам утре с 50% печалба, но го наричам хипотетично щото не съм го продал.
Имам 15% чиста печалба от вложените пари, което значи тъпчо, че го избивам за 6,7 години.
Ферщейн?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Никаква оферта нямаш,ако си имал нямаше и да пишеш ами да си продал и забравилSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
То и добре че не ползваш кредити щото четох че тия с бързите кредити взимали по 50% лихва на година
Коментар
-
Глупака във форума си ти. Имам оферта и затова го написах.Имота го взех за мен и нямам намерение да го продавам. То не е лесно да държиш пишка в ръце и да се изказваш непотготвен по всички теми..
Коментар
-
От Кауфланда ли трябва да ги пазарува та да се води че е от хай лайфа
Коментар
-
Стига си писал глупости ,можел да продаде ,такива неща дори не ги споменавай защото е смешно.
Айде продай го с 50 % печалба де ?
Ти изобщо усещаш ли се какво говориш?
Значи можеш да продадеш с 50 % печалба апартамент който си пул преди има няма и една година ,ама ей така само си говориш
Нали сам осъзнаваш че ако наистина това е възможно отдавна да си го продал ,но да си правиш вятър на устата е просто смешноSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
И си прави пици с кренвирши и готови блатове от Лидъла
- 1 like
Коментар
Коментар