Първоначално изпратено от bota156
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Човекът има бизнес с 10тина служители, има имоти и градски и селски, а тези 150к кинта му дойдоха сух кеш от сделка и иска да ги диверсифицира в нещо различно. Признавам си изненада ме с идеята си, но колкото повече я мисля толкова повече ме кефи. Понеже нямам 150К свободен кеш да направя същото ( имам да строя покрай земеделието едни работи, че да правя преработки) ми щукна нещо друго, което се допълва с неговата идея като услуга добавяща стойност. Ще видим. Всичко още ми е сурово в главата и може да премисля и да се откажа - та нямам какво да ви казвам предвид, че е само проект в глават ми.
Иначе да - за инфлацията мисля да я боря с купуване на машини за преработка и добавяне на стойност.
Last edited by X_Y; 19.12.2021, 21:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Къде зареди за да стигнеш до Едирне? И на каква цена?
Бота 156 не познава цените на горивата, той не кара кола и не пътува до Атина, жалка история!!!
https://m.fuelo.net/m/city/228208
Има и локациите,някой от групата в Одрин беше намерил още по ниски на някакъв Лукойл.
Влез в одринските групи във фейса,там има всичко като инфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taralejaТака си е. Визионерски поглед е нужен извън рамката и стадото. Там където е решил да купува МЯУ не се ли предвижда?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахахаха, ИЗЛИШНИТЕ пари за стоки от първа необходимост. И ти както винаги ги разтягаш едни.....никой не съм го виждал да се прибира от Османия с чували със злато. Само прах за пране, цигарки, зехтин, юргани, дрехи и подобни..
Полови литър сок от нар 2 лева.Изцеждат го пред теб.Ходи се и на разхдока като се комбинира с шопинг,2,3 човека с една кола като се съберете и избивате разходите
Иди виж и тогава приказвай
Имаше един търговец продаваше грил печени пилета,от Сърбия ги докарва,едно пиле беше 4 лева ,готово,печено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеОнзи ден с един познат коментирахме,че се чуди къде да вложи 75К евро в нещо по възможност НИ. Сподели ми една идея, която няма да си кривя душата след няколко минутки премисъл ми се стори много удачна....супер по-удачна от инвестиция в Слънчака, Банско, че и Младост(София) даже . Говорим за жилишни НИ, а не ниви (и той има ниви, но му се иска нещо различно).
Та - варианти винаги има и човек трябва да мисли извън рамката и стадото. Няма да споделя какво иска да купи, за да не му мине котка път, но според мен ще има доста по-дорба доходност по-горе цитираните алтернативи.
Знаеш как е..
Коментар
-
Онзи ден с един познат коментирахме,че се чуди къде да вложи 75К евро в нещо по възможност НИ. Сподели ми една идея, която няма да си кривя душата след няколко минутки премисъл ми се стори много удачна....супер по-удачна от инвестиция в Слънчака, Банско, че и Младост(София) даже . Говорим за жилишни НИ, а не ниви (и той има ниви, но му се иска нещо различно).
Та - варианти винаги има и човек трябва да мисли извън рамката и стадото. Няма да споделя какво иска да купи, за да не му мине котка път, но според мен ще има доста по-дорба доходност по-горе цитираните алтернативи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Това е за бедняци. Хора защо не си цените времето! За времето за което ще отида до там и ще се върна изкарвам тройно повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Завалията требваха ти два дена да намериш и алинея втора
Факт че явно не се спазва и можеш да продадеш или купиш право на строеж и преди акт 14
Също така това не задължава инвеститора да е регистриран по ДДСLast edited by nradev; 19.12.2021, 15:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнениеСофия разреши строежа на цял нов квартал - Столица.bg (stolica.bg)
Цела нова махала ще се строи у кочината. Ашколсун, увеличавайте тъмните прозорци.
ти гледай тама у банско да не почнат нови махали да правят, че и без това на кенеф го мяза
на 1 завършена сграда има 3 на колони и арматура.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
София разреши строежа на цял нов квартал - Столица.bg (stolica.bg)
Цела нова махала ще се строи у кочината. Ашколсун, увеличавайте тъмните прозорци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение
Попа, кмета и бота решават съдбините на селото. Те колят - те бесят.
значи фактически ботчо взима окончателните решения а кмета, попа и даскала са му съветниципрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
ти, спри да се луташ и се ориентирай направо към индийско гражданство.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар