Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти даже не разбираш
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздраве
може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
отказа се от имотиту
опари се в акциите
какво го очаква в бъдеше?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБерти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздравеLast edited by bertram; 10.01.2025, 22:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
Коментар
-
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
- 1 like
Коментар
-
викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
това ли е да си добре?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.
това ли е да си добре?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
в основата на пирамидата знаеш кои са ... също и кой е строил пирамидите (като изключим конспирациите с извънземните)
...та богатството е нагоре..
Коментар
-
Изводът ти е лек нонсенс. Защото тази пирамида не би могла да съществува, ако основата й е от загубеняци, дето мъкнат тухли натам насам. Това е пирамида на богатството на един бранш и чисто математически тя не би могла да съществува без своята основа. Просто в основата печалбата е по-ниска и нараства към върха.)
...та богатството е нагоре..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
да производителите на НИ жънат яко спор няма - хайпа директно техните джобчета пълни + скачените към тях сектори.
както казваш дребните животинки кътат и купуват, но това именно прави тези на върха на пирамидата толкова богати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИзминалата година обаче донесе и невиждано отдавна явление - закриване на заводи. След като в средата на 2024 г. германската "Леони" обяви, че прекратява производството на автомобилни кабели в Плевен, подобна новина дойде и от японската "СЕ Борднетце - България". От тази година спира производството на кабели в Мездра, а заводът в Карнобат ограничава капацитета си. След голям пожар в завода в Стамболийски британският производител на хартия "Монди" също реши да не възстановява мощностите и да прекрати производството в страната.
https://www.capital.bg/biznes/promis...k_se_promenia/
И кухият балонизирант лев ще трябва да бъде префиксиран към други стойности.
А за всички ипотекари има неприятната клауза по договорите им за автоматично превалутиране на размера на кредита спрямо обезценяване на курса на лева....( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Изминалата година обаче донесе и невиждано отдавна явление - закриване на заводи. След като в средата на 2024 г. германската "Леони" обяви, че прекратява производството на автомобилни кабели в Плевен, подобна новина дойде и от японската "СЕ Борднетце - България". От тази година спира производството на кабели в Мездра, а заводът в Карнобат ограничава капацитета си. След голям пожар в завода в Стамболийски британският производител на хартия "Монди" също реши да не възстановява мощностите и да прекрати производството в страната.
https://www.capital.bg/biznes/promis...k_se_promenia/Last edited by unimog; 10.01.2025, 16:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако погледнеш структурата на СБП /световен брутен продукт/, ще видиш, че 30% от него е от строителния сектор. Или както казват вещи хора от бранша - имотният сектор е вечен. Най-многобройните богаташи в световен мащаб са строителни предприемачи. Така че по вертикалата надолу към дребните животинки все нещо се отцежда и за тези, дето купуват и по две-три тухли.
както казваш дребните животинки кътат и купуват, но това именно прави тези на върха на пирамидата толкова богати.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
по-добре да не идва
аз не съм спирал да си движа проекти. Просто предпочитам да правя нещо вместо да дам една торба пари за имоти, които да ми носят смешна доходност. Момента за инвестиране в имоти беше до края на 2015 с компромис 2016-та - това ми е лично мнение.
а че хора като тебе дето бачкате по чужбината, по корабите и къде ли не - като съберете някой лев бухате в имоти - разбирам ви.. за съжаление от кораба бизнес не може да правиш, а останалите алтернативи не са ок защото има мног измамнци и тн и тн.
- 1 like
Коментар
Коментар