IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Емммм, по долу им постнах к'во става в "Марково Бевърли хилс" ....
    Това е много далеч от представите им, няма да го асимилират. Те мечтаят за имоти по 50-60К€.
    Да не им казвам къщи около Созопол сега когато миналата седмица ходих с каката и даже ти споделих, пък и в Балчик, които отдавна се продадоха на 400-480К€. Няколко са, на прибрежната алея с поглед към залива чак до Кранево, демек Юг.
    Last edited by bulgarian lev; 17.12.2024, 23:08.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не момко! На 26то до 1 во число плащам. Защото съм влязъл на 25ти Март. И такъв ми е договора. Тук е всичко прозрачно и нема шън мън. Какво да счупя, чаша ли? Или стол? Ти добре ли си? У вас мама не чупи ли понякога без да иска. Или тати? Те чашите са си мои, споко
      Не си трови нервите с помощник-асистента...

нЕма сми...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Е, така де, "AMG- проекти"...

На рисунки и картинки, снимки, и с варела на морето на палатка...
        Такива са само клошари ровещи по кофите на испански острови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Охх, ама и твоята не е лесна.... да гониш 1-во число с наема... да пазиш да не счупиш нещо чуждо... не си е работа!

Еле ако си изтеглил късата клечка и си дежурен на 01.01 в темата - съвсем !
          Не момко! На 26то до 1 во число плащам. Защото съм влязъл на 25ти Март. И такъв ми е договора. Тук е всичко прозрачно и нема шън мън. Какво да счупя, чаша ли? Или стол? Ти добре ли си? У вас мама не чупи ли понякога без да иска. Или тати? Те чашите са си мои, споко

Коментар

Аз намерих грък хазаин, от години е във Филибето и човека отдава три апартчета из града. Говори добре вече български и моето е две стаи - хол бокс, спалня, но голяма, със спалня легло и още едно. 580 лв се договорихме, искаше 600 лв, но профи домоуправителя е 17 лв, така че му казах давай с него да е 600 чисто и си стиснахме ръцете. Но да ти кажа, наемите в моя район са по 600 до 800 лева, че и повече за някои жилища. Смирненски е предпочитана ареа за наем. Аз мога да си намеря и за 1000 лв щото изкарвам доста кинти вече но не ми трябва. Чудя се дали да не потърся да захлупя, но искам определени микрорайони и с гараж, а това усложнява търсенето, а и цените са соленички.
            Емммм, по долу им постнах к'во става в "Марково Бевърли хилс" ....

Коментар

Аз намерих грък хазаин, от години е във Филибето и човека отдава три апартчета из града. Говори добре вече български и моето е две стаи - хол бокс, спалня, но голяма, със спалня легло и още едно. 580 лв се договорихме, искаше 600 лв, но профи домоуправителя е 17 лв, така че му казах давай с него да е 600 чисто и си стиснахме ръцете. Но да ти кажа, наемите в моя район са по 600 до 800 лева, че и повече за някои жилища. Смирненски е предпочитана ареа за наем. Аз мога да си намеря и за 1000 лв щото изкарвам доста кинти вече но не ми трябва. Чудя се дали да не потърся да захлупя, но искам определени микрорайони и с гараж, а това усложнява търсенето, а и цените са соленички.
              Охх, ама и твоята не е лесна.... да гониш 1-во число с наема... да пазиш да не счупиш нещо чуждо... не си е работа!

Еле ако си изтеглил късата клечка и си дежурен на 01.01 в темата - съвсем !

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти колко наем плащаш във филибето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Учените конкретизират, не хвърлят къчове в космоса
                  Е, да де - учените им го казват, ама то тук пълно катъри и магарета...

Коментар

Па те и под наем не мое да припарят там, кви ти Коледни намаления!
                    Е, така де, "AMG- проекти"...

На рисунки и картинки, снимки, и с варела на морето на палатка...

Коментар

Да ти кажа ли кой да питаш? Гъст е с Инвестора, модераторите и премийните са му ясни.
                      Разбрах, ама скоро ще му се случи да изгуби това лоби

Коментар

• Учените конкретизират, не хвърлят къчове в космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ам' по-добре ли е да те назначат наряд - да даваш нощни дежурства и да буташ в тема във форум с предварително разпределени роли, да не си пречите един друг!?

По Коледа и Нова година как сте се разпределили - ти, таралежа, кърлежа, бабката, дедкото.......

Премийни има ли за работа в офиц. празници? двойна ставка... ?
                          Да ти кажа ли кой да питаш? Гъст е с Инвестора, модераторите и премийните са му ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

шенген е по-скоро фактор да има кисели по нашето черноморие идното лято и толкоз

еврозоната е фактор, но тя все още е проект.
                            Мииии, не съм на това мнение.

Казах ти, че в Гърция съм от много години.

Няма да казвам какво правя, но ще се изгради една успешна стратегия за туризъм в България.

Коментар

Джулката го понижавам, не мое да е професор, нема такъв даже и от преписвачите плагиати, ще му казвам Асистентчето...явно е още "по-начетен" от на Радев студентките.
                              Ама, поне да определи, кой кой е, а не така да хвърля тъчове във въздуха!!!

Коментар

Па те и под наем не мое да припарят там, кви ти Коледни намаления!
                                ти колко наем плащаш във филибето?
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X