Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
тъй като за мен асен василев е най голямото зло,което е сполетяло някога бг през хилядолетната й история,би следвало,че
врагът,на най големия враг на българия.....е съюзник на бг,нали така?
дааа,митак,тук май ше трябва да удариме едно рамо на косьо... определено го е заслужил....
ако го срещнеш,кажи му ако обичаш, да не си губи времето да се вре в бюджетния баланс.....не за друго,а защото там нищо няма да намери.......
хиртините са скрити по много фин метод и са на много по друуууууго място....
напоследък виждам някво необичайно пробуждане в бг икономическия "елит" .....по добре късно,отколкото никога...
УНССовците са забелязали дупката в дълг/бюджетен дефицит и си мислят,че са открили топлата вода....бил ги василев изхарчил и сега лъже в бюджетния баланс.....абе то може,ама по скоро надали....
и ще ти кажа защо не може:
паричната маса с реално велосити,която влиае по съществено на БВП в бг, е между 20 и 30 милиарда....
имаш ли си представа кво ше се случи в бг,ако адаша изхарчи 12.5 милиярда за една година през бюджета?тук говориме за едни поне 40 % ръст в парична маса с реално велосити......
ами вие ше полудеете,бе митак.....ква почивка в гърция?цяла българия вече да се изнесла по карибските острови.....
БВПто ше рипне в небесата... поне 8-10 % ръст,да не кажа и повече....
на всеки ъгъл ще никне нов ресторант,а между ъглите по няколко нови бара,кафета и дискотеки.......
парите бече са изпърдяни.....ама не и през държавния бюджет.....
тая теория,кръжаща напоследък из "икономическите" среди е толкова нелепа, че е възможно да бъде родена единствено от мозък на УНССовца, на който успешно са му изболи и двете очи за 5 години деградиране в УНСС.....
ама тук говориме за адаша.....той е от друго тесто....той е възпитаник на харварт..... на него са му изболи само едното око....
мнооого подценявате адаша,не мислиш ли?
ми все пак той е едноокия в царството на слепите.....
обаче ,,,, недей се притесниява.....вие си имате /макар и за кратко/ пиколото от вегас....
ииии ако съм пропуснал да спомена:
за вас асен василев може да е хитър петър,но за асен1975 василев е нищо повече от поредния бай ганьовец.....
та...кажи му на косьо,че копа къде не требва.... една от аксиомите в асеномиката е :
кога копаш на грешно място.....колкото и да копаш....нищо няма да намериш....
аз бих му препоръчал на косьо, да покопа малко в ДЦКтата ,емитирани в лева......
Коментар