Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХайде - туканка - СПИХ !!!
(Не е препоръка)
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕдна здравословна корекцийка ще ви дойде екстра
Не е препоръка
Коментар
-
Хайде - туканка - СПИХ !!!
Форексов - аз наблягам на нумизматическото злато. И когато златцето падне (макар и временно) до 1548 кинта и ти трескаво потиш в 4 часът през нощта, аз съм спокоен и си гледам умрялата борса, на която пръгавите хора могат да си осигурят 12-18% годишна доходност, без да си дават при това ного зор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКойто си е заредил добре просто чопли семки и гледа мачаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеЪпърчетата нещо глътнаха вода
Туканка ще се нареждам на опашката кат наближи 1,5
Тоя дето натиска тука и на ФПП-то може и да панира няколко спековци, ако се надява на това. Тия дето сме дългосрочно - ма хич не ни пука за някакви временни спадове или набалончвания. Който си е заредил добре просто чопли семки и гледа мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеКак ги изкара толкова много (еларг имам предвид)
ПП Не съм сигурен дали от тях не трябва да се извади дивидента, който дават за 2011 г., но не ми се проверява сега.
Все пак перспективата да ти капе дивидент (задължителен) доста години напред е по-добра от това след 5-6 месеца да вземеш едни пари и да се чудиш какво да ги правиш и на каква цена да купуваш атерките
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпоред мен е нормално АТЕРА да е по-скъпа от ЕЛАРГ. Последните дават 2.30 - 2.40 лв. и Чао.
А Атерата има гарантиран приход от ренти поне за 4-5 години напред, който ще избие инвестицията в земята, купена на доста по-ниски цени от текущите.
Така че дори след това да си продадат парцелите цялата сметка ще е поне двойна на тази на ЕЛАРГ!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Според мен е нормално АТЕРА да е по-скъпа от ЕЛАРГ. Последните дават 2.30 - 2.40 лв. и Чао.
А Атерата има гарантиран приход от ренти поне за 4-5 години напред, който ще избие инвестицията в земята, купена на доста по-ниски цени от текущите.
Така че дори след това да си продадат парцелите цялата сметка ще е поне двойна на тази на ЕЛАРГ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеКато гледам балансите, Терата трябва да е поне 40-50 стотинки над Еларга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХаа, Еларга по евтин от Атерата...интересно.
Както върви ще я набалончат над 2 лева още лятото.
Много са нещастни днес май купувачите по някои позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕдна здравословна корекцийка ще ви дойде екстра
Не е препоръка
Коментар
Коментар