Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Ееееех, bse parody, знам трудни години са, мъка много, хората нямат пари, озлобление цари, ама айде стига с глупостите ей. Зле е борсата няма спор, ама простотиите за да си изкараш напрежението върху някого едва ли е най-удачното
Като във всеки бизнес някои работят - успяват, вадят някакви пари, другите дето не могат или си изгубят парите обясняват че стоката не струвала, конкуренцията била мафия или че луната много силно му светила в очите. Ами като не ти харесва намери си друга работа някаква
Релакс и успехи в новите начинания!
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнениеА ти какви акции би купувал на БФБ? Питам те защото и аз се чудя? Или да отписваме БФБ и да бягаме, колкото ни държат краката?
На БФБ има и компании които са сериозни, които на корпоративно ниво са доста стабилни, които ще надживеят и БФБ и Правителство и т.н. са се доказали с времето - перспектива за ананлиз да е не 6 месеца или следващото ОСА, а 5, 10, 20 г. период напред и назад
Естествено, трябва да се купува само избирателно и с голям дисконт - определени индустрии трябва и да се избягват
Гранции за син чип е само самата компания, а не представянето и на неликвиден пазар като БФБ
Няма нужда казвам кое е син чип или не
Само казвам, че Атера не е син чип и не става за син чип - камоли Монбат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнениеСин чип се доказва с времето и с резултатите - 5, 10, 20 г.
Син чип не се набядява - справка Монбат, Атера и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнениеДобре де, кажи кое е син чип. Едно време специалисти ми казваха, че ОЦК и Биовет са такива. Какво е твоето мнение?
Син чип не се набедява - справка Монбат, Атера и т.н.
Син чип не се става и като показваш отчети всеки месец и пускаш розово по новините - справка Монбат
Син чип не се става и като дадеш една година рекорден дивидент - справка Атера
Кой им дава правото да казват кое е син чип и кое не е ? Справка Владо Панев, който пенсионира Хима, да каже, че БГРЕЙТ са сините чипове
СмешнициLast edited by bse parody; 06.07.2012, 12:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеТука яко разпродават понеже им се ходи на море ......
Лично мнение без препоръки !!
Владо Панев ви го казва няколко седмици подред всеки понеделник в коментарите си за Инвестор - поводи за оптимизъм не липсват
Това, което не казва, е че за пореден път (да се надяваме и за последен) БФБ мафията от ДФ, ПФ, ИП ви спретна поредната пързалка...гледай Монбат, гледай Атера, сещай и се за Бреф и т.н. други шитове
Така пазар не се прави , нито фондова индустрия!
Тоя път слаломът е именно за тях самите, понеже те сами си го направиха!
Колкото и пипбел, БСЕтрадер да ни пишат по форумите и за да залъгват - щяло на 2 лв. да ходи и подобнибалъци вече няма да им се връзват!
Атера не е син чип и няма как бъде. Това е пародия, същата като при Монбат.
Сърбайте си попарата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнениеИмпе, не ме разбирай погрешно
Ти си свестен, затова те споменавам за пример
Знаеме, че не си част от Мафията, ама не им се води по акъла
Гледаим сеира само
Все някой ден ще излязат от Софикс и БГРЕИТ ще е в историята - понеже е пародия, БФБ е пред продажба и тогава си купи като спихнеДотогава ДФ тип Стандард ще са повече - поне 3-4 мисля трябва да има - Няма как иначе!
Долу ДФ мафията!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнениеИмпе, не ме разбирай погрешно
Гледаим сеира само
Все някой ден ще излязат от Софикс и БГРЕИТ ще е в историята - понеже е пародия, БФБ е пред продажба и тогава си купи като спихнеДотогава ДФ тип Стандард ще са повече - поне 3-4 мисля трябва да има - Няма как иначе!
Долу ДФ мафията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБльъ-бльъ-бльъ - Импът,
бльъ-бльъ-бльъ - Импът.
Се аз - в устата, все аз - за пример - писна ми.
Не ме ядосвай, пародийо - щото вместо 99, ще си зема 999... или 9999.
(8 318 204 оплезени човеченца)
Гледаим сеира само
Долу ДФ мафията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнениеТочно така Бобан
Долу ДФ мафията!
В момента ДФ управляват сигурно към 10-50 лв. - агресивните, и си мислят, че с тези пари са Богове и великите Мажовци
Че те казват кое е син чип и кое не е (между другото си продадоха вече всички истински сини чипове)
Само дето тук с 85 млн акции всички са си купили (както пипбел) по 2/3 от портфейлите - надуха балона, вкараха всичко свежо кеш и вече се вижда как са се ушили здравата и колкото и да показват минали движения на индекса - няма кого да впечатлят - освен Импето, ама като като него става да се пипа - по 88-99 бр. - не повече
Майтапа настрана, мирише отвсякъде
С мафиотски способи борса и пазар не се движат!
Долу мафията ! СКИТЕ СА НАМАЗАНИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЛАЛОМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse parody Разгледай мнениеТочно така Бобан
Долу ДФ мафията!
В момента ДФ управляват сигурно към 10-50 лв. - агресивните, и си мислят, че с тези пари са Богове и великите Мажовци
Че те казват кое е син чип и кое не е (между другото си продадоха вече всички истински сини чипове)
Само дето тук с 85 млн акции всички са си купили (както пипбел) по 2/3 от портфейлите - надуха балона, вкараха всичко свежо кеш и вече се вижда как са се ушили здравата и колкото и да показват минали движения на индекса - няма кого да впечатлят - освен Импето, ама като като него става да се пипа - по 88-99 бр. - не повече
Коментар
-
Точно така Бобан
Долу ДФ мафията!
Коментар
Коментар