If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Последни Най-четени Най-коментирани
ar
Две дружества купиха по 9.28% от капитала на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ
ar
Финландия плаши с напускане на еврозоната
ar
Оборотът на търговците скочи с 4,3 млрд.
ar
Акционер продаде целия си дял в Сила холдинг АД
ar
Нов акционер влезе в Северкооп-Гъмза Холдинг АД
Последно от форума
ar
Дянков: Лихвите падат след 2-3 месеца
ar
Юрий Гагарин АД спира да произвежда и продава цигарени гилзи с филтър в България
ar
Централна и Източна Европа устоява на турбуленциите в Еврозоната
ar
Горанов: Бюджетът е с излишък през първите шест месеца
ar
ЕЦБ понижи с 25 базисни пункта водещата си лихва
Анкета
Споделяте ли мнението на Иван Такев, че има инвеститорски интерес към пускането на нов общ индекс на български и румънски акции?
21.99% Да, има.
32.30% Не, няма.
45.70% По-добре ръководството на БФБ да положи усилия в друга посока.
Архив
Брой гласували: 291
Две дружества купиха по 9.28% от капитала на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ
06 Юли 2012 14:38
Дружеството Техноимпортекспорт АД е продало на 28.06.2012 г. 200 000 броя акции, представляващи 18.57% от капитала на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ, съобщиха от фонда. След продажбата Техноимпортекспорт АД притежава 47 149 броя акции, представляващи 4.37% от капитала на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ.
От своя страна Бизнес Център Загора ЕООД е купило 100 000 акции, представляващи 9.28% от капитала на фонда. Покупката е станала на 28.06.2012 г. Преди покупката дружеството не е притежавало акции на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ.
Също и Зем Инвест ЕООД е купило на 28.06.2012 г. 100 000 акции, представляващи 9.28% от капитала на фонда. Преди покупката дружеството не е притежавало акции на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ.
ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ инвестира набраните средства в недвижими имоти. Капиталът на фонда е 1 077 193 лв., разпределен в същия брой акции с номинал 1 лев.
Най-голям дял в дружеството държе ЦКБ Груп АД, което притежава 44% от капитала.
Последната сделка с акциите на дружеството е от 5.07.2012 г. на цена 70 лв. за брой. Това прави пазарна капитализация за компанията от над 75 млн. лв. В момента няма търсене и предлагане на тези акции.
Абе що се занимавате с луди хора? Още като видях, че му се привижда мафия между ИП, ПФ и ДФ, която манипулира хората и им лъска ските ли, как беше лафа, и ми стана ясно, че момчето е яло много бой и му трябват виновни. В тая т.нар. мафия толкова се ненавиждат и си подливат вода, и какво ли не още, че нещо не си ги представям да свършат каквото и да било заедно.
Интересна дискусия- добре де Панев и БСЕ са много пристрастни и не оценяват прекрасните акции на ТИМ, а чуждите инвеститори които ги разпродадоха до тези нива толкова ли са некадърни че не можаха да ги оценят А хората, които протестират във Варна срещу ТИМ и те ли са от партията на Панев- ха-ха
няма как акция на Хима да струва 1/2 от акция на Атера - няма как просто, понеже това е подменен пазар - манипулиран и поддръжаван от Мафия, на която и ти и БСЕ традър и Владо, сте говорители
Та ти казвам пак, ските тук са ви намазани, първи чек поинт е когато поне се изравнят акция Хим и акция Атера
По-голям от пазара няма, дали нещо е било добра инвестиция можеш да коментираш само след като дадения период вече е минал. За мен Атера е добра инвестиция, докато Химимпорт поне в тия реалности не е, може да бъркам, може и да не бъркам, времето ще покаже.
Аз говорител на никого не съм, нито пък слагам етикети, а иначе по лично мое субективно мнение ако атера не е син чип за нашия пазар не знам кое е. Бърза справка за 3 месеца назад ми показва че това е дружеството с най-голям брой сделки на пазара, трето по оборот и второто по тегло във водещия индекс на БФБ - Софикс. Ако това не се води син чип, значи на пазара може да кажеш че няма сини чипове. Може и така да е, това все пак си е някаква имищльотина с която субективно се описват топ компаниите.
Добре дошъл сред простите и прекараните. Не си сгрешил.
Няма да ти каже, 2 пъти ти отклонява въпроса.
Дай му само общи лафове да приказва срещу мафията по принцип.
Страх го е да не се издаде, ама вече е дегизиран
Стила не може да се сбърка.
Геко, преди да ме набеждаваш за драскач на някой си Владо ( кво ли ти е направил тоя чиляк ) поразгледай мненията ми назад в темата.
Въпреки че съм дългосрочен и имам доста винаги съм поствал когато съм смятал че я набалончват акцията спековците, както и когато не харесвам дадена политика на мажовците тука.
А те в сравнение с тези от игнор списъка (където са и твоите любимци) са си направо цвете за мирисане.
пипбел,
твоите мнения, както и на Владо - са ясни
От сега мога да ти кажа, какво ще каже Владо в Понеделник за сесията на БФБ
Въпросът, е, че такива като него и теб, нямате право да подменяте пазара на БФБ!
Владо пенсионирва сини чипове и дамгосва други да са такива (с 1-2 млн. лв. на неликвиден пазар не е много трудно пазара да се подменя)
Аз, на тебе пипбел ти го казах още в първия си пост - няма как акция на Хима да струва 1/2 от акция на Атера - няма как просто, понеже това е подменен пазар - манипулиран и поддръжаван от Мафия, на която и ти и БСЕ традър и Владо, сте говорители
Та ти казвам пак, ските тук са ви намазани, първи чек поинт е когато поне се изравнят акция Хим и акция Атера
Приятно спускане! Вие си го направихте слалома
Добрата новина, е че мафията си отива лека полека - Стандарт, гледам много ДФ вече си крият постигнатите резултати вече за 2012 - работата е ясна, Монбат му изчезнаха котировките...
Айде и аз влязох тука с няколкостотин бройки. В понеделник пак. Тук поне виждам да има обороти. Ако БСЕ Пароди ми каже според него коя е най-добрата акция на пазара, ще си купя и от нея. После ще имам интерес да следя дали той е бил прав или феновете на АТЕРА.
Добре дошъл сред простите и прекараните. Не си сгрешил.
Няма да ти каже, 2 пъти ти отклонява въпроса.
Дай му само общи лафове да приказва срещу мафията по принцип.
Страх го е да не се издаде, ама вече е дегизиран
Стила не може да се сбърка.
Геко, преди да ме набеждаваш за драскач на някой си Владо ( кво ли ти е направил тоя чиляк ) поразгледай мненията ми назад в темата.
Въпреки че съм дългосрочен и имам доста винаги съм поствал когато съм смятал че я набалончват акцията спековците, както и когато не харесвам дадена политика на мажовците тука.
А те в сравнение с тези от игнор списъка (където са и твоите любимци) са си направо цвете за мирисане.
Браво, май често улучваш момента. Ако го беше казала 1 ден по-късно, щях да се усъмня че си част от маскарада Както казваше генералът - интересно е мнението на лалка А сега, докъде я виждаш тази корекцийка ?
Като казахаме "здравословна", тук за такава корекция имахме предвид до 1,40. Ако подмине под 1,40 вече няма да е здравословна, корекцията
Не е препоръка
Айде и аз влязох тука с няколкостотин бройки. В понеделник пак. Тук поне виждам да има обороти. Ако БСЕ Пароди ми каже според него коя е най-добрата акция на пазара, ще си купя и от нея. После ще имам интерес да следя дали той е бил прав или феновете на АТЕРА.
На БФБ има и компании които са сериозни, които на корпоративно ниво са доста стабилни, които ще надживеят и БФБ и Правителство и т.н. са се доказали с времето - перспектива за ананлиз да е не 6 месеца или следващото ОСА, а 5, 10, 20 г. период напред и назад
Естествено, трябва да се купува само избирателно и с голям дисконт - определени индустрии трябва и да се избягват
Гранции за син чип е само самата компания, а не представянето и на неликвиден пазар като БФБ
Няма нужда казвам кое е син чип или не
Само казвам, че Атера не е син чип и не става за син чип - камоли Монбат!
Коментар