Цената на адванса отново изостава спрямо текущото положение на пазара за земя и ренти. Засега поне цените на зърното нова реколта ще стартират много добре спрямо предходния години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПредстои някакво ииихууу тъдява...,- за има няма ден се изпокриха ордерите продава, та чак 2,60-лъснаКато не купуваха на 1,60 да купуват на 2,60
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
мечти ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
мечти ...
Да видим колко са мечти. До 2035 г. сме паднали с 1 млн. От оставащите 6 млн. може да посмятаме колко са българите и другите етноси. Това не са мечти, а кошмари
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
Там не след 50г., а още след 15-20г. ще се усети тежката демографска катастрофа. Елементарен закон за търсене и предлагане. Като едните намалеят драстично, знаем какво става. Не е случайно, че цените последните 2-3 г. се задържат, тоест виждаме максимума у нас.
Отделно, ефектите от короната тепърва ще се катализират - поне 50% от софиянци са офисджии. Демек що да живеят у кочината, като същата работа я вършат от град като Враца да речем, без да плащат надбавката за цената на живот в големия град. Време и качество на въздух даже не могат да се калкулират в уравнението. Що да не правиш този арбитраж - заплата за София, разходи като за Враца, повече време със семейството, живееш почти сигурно в къща с двор, не пътуваш и т.н.
Виж за земеделската земя нещата са доста по-различни.
мечти ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
По интересния въпрос е, какви цени ни чакат(и добра инвестиция ли е) на бетоните кочини в СФ,ПЛД и другите 2-3 големи града след 50г .Като се има в предвид ,че страната е с най-лошия ествествен прираст в света и след 50г ще сме останали само 3-4 млн,от който поне 50% с цигански произход.А легловата база даже и в момента е за 10млн.
Огромен,с ниско качество излишък, при крайно свит пазар и неплатежоспособни купувачи..2+2 = ?
Отделно, ефектите от короната тепърва ще се катализират - поне 50% от софиянци са офисджии. Демек що да живеят у кочината, като същата работа я вършат от град като Враца да речем, без да плащат надбавката за цената на живот в големия град. Време и качество на въздух даже не могат да се калкулират в уравнението. Що да не правиш този арбитраж - заплата за София, разходи като за Враца, повече време със семейството, живееш почти сигурно в къща с двор, не пътуваш и т.н.
Виж за земеделската земя нещата са доста по-различни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zap Разгледай мнениекакво ли ни чака в следващите 50 г. ?
https://agronovinite.com/bil-gates-e...zemya-v-sasht/
По интересния въпрос е, какви цени ни чакат(и добра инвестиция ли е) на бетоните кочини в СФ,ПЛД и другите 2-3 големи града след 50г .Като се има в предвид ,че страната е с най-лошия ествествен прираст в света и след 50г ще сме останали само 3-4 млн,от който поне 50% с цигански произход.А легловата база даже и в момента е за 10млн.
Огромен,с ниско качество излишък, при крайно свит пазар и неплатежоспособни купувачи..2+2 = ?
Last edited by petrg5s; 03.04.2021, 07:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това беше добро, хареса ми, ма на яхтата няма да се кача. Веднъж съм се качвал на яхта на едно парвеню, заради една разпоретина, та се правих на рибар - втори път едва ли ще се качаУспехи тук - въпреки ръководството, акцията си е супер
Ако се беше качил на някоя от яхтите в Росенец сега можеше да си адвокат я на Пеевски, я директно на Падишаха !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Вярно ли звънкат, на мен що не са ми звънкали, утре ще им вдигна един скандал, да не съм паднал извън бордаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Идвай Груец, на яхтата има място и за теб !И не се цепи от колектива, че иначе колектива ще ти го .......
Шегичка !Успехи тук - въпреки ръководството, акцията си е супер
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
хапцелютно - ма вече обмислям да взема да стана клиент на яхтата, че да ми звънкат по телефона, като на професионален инвеститор къде и какво се очаква да се надува, за да се включвам ин адванс (стана каламбур) То за чий ми е да смятам и да се пъна да търся инфо, като един телефон върши същата работа, пък и познати в яхтата все ще се намерят...
Коментар
-
хапцелютно - ма вече обмислям да взема да стана клиент на яхтата, че да ми звънкат по телефона, като на професионален инвеститор къде и какво се очаква да се надува, за да се включвам ин адванс (стана каламбур) То за чий ми е да смятам и да се пъна да търся инфо, като един телефон върши същата работа, пък и познати в яхтата все ще се намерят...
И не се цепи от колектива, че иначе колектива ще ти го .......
Шегичка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Кво да слуша, нали всеки вижда, че вътрешарите вече го играха) То за чий ми е да смятам и да се пъна да търся инфо, като един телефон върши същата работа, пък и познати в яхтата все ще се намерят...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар