IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
    Кой направи педерастията накрая?
    Една здравословна корекцийка ще ви дойде екстра
    Не е препоръка

Коментар

Кой направи педерастията накрая?
      Да бе, тъкмо само преди 1/2 час гледах портмонето днес че е над 2 % плюс и баммм - сега на - 0.2%
      Големи кюфтаци пак минаха.

Коментар

• Кой направи педерастията накрая?

Коментар

• Хаа, Еларга по евтин от Атерата...интересно.
          Както върви ще я набалончат над 2 лева още лятото.

Много са нещастни днес май купувачите по някои позиции

Коментар

• http://www.farmsinromania.co.uk/
            http://blackseaagriculture.com/chart...ml#chart-three

Нещо подобно.Но да е борсово търгуемо.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Някой да се интересувал в Румъния да се търгува подобен адсиц като Атерата ?
              Или в Балтийските страни ?

Чичо Гугъл не ми дава баш това което ме интересува...

Коментар

• Някой да се интересувал в Румъния да се търгува подобен адсиц като Атерата ?
                Или в Балтийските страни ?

Чичо Гугъл не ми дава баш това което ме интересува...

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                  QE1 .. QE2 .... и т.н. Q.E.- та, свалят лихвата и под нула ... ако ти пък не си разбрал. А че времето на Рейгън няма да дойде с 15-20% лихви, няма дори какво да се коментира. Виж си лихвите по депозитите, за 3-4 месеца слезнаха двойно, а ще слезнат и още.
                  Мъчат се да свалят реалните лихви коригирани с инфлацията отрицателни и в голяма степен успяват. ОК. Ама това важи за тъговските банки, които имат достъп до ЦБ. Тебе това к'во те топли?! За кредитополучателите от реалната икономика лихвата никога няма да бъде такава.
                  А с това, че лихвите по депозитите били слезнали двойно за няколко месеца...ами как да ти кажа?...В грешка си.

Цък: http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ez-mai,136689/

И това е напълно нормално. Лихвата е измерител на риска. А в Бг, той все още е считан, и с право, за висок. Кой идиот ще си държи парите в българска банка, ако тя не предлага задоволителна компенсация за риска?!

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Нищо - бъдещето ще покаже накъде ще поеме. А има и други акции на тънкана.
                  Импе, те на Софката май голяма част от акциите са на промоция.

Коментар

Атерата кърти!!! Много ме кефи тая акция, а и ми е 40% от портфейла
                    Мдам - засега се прецаках по тая позиция като излязох, а може би трябваше да влизам, вместо да излизам.

Нищо - бъдещето ще покаже накъде ще поеме. А има и други акции на тънкана.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      пак да го кажа за хитрата лисица с двата крака......
                      Каквото и лошо да става след 17 в Гърция , земята ще бъде успишно инвестиционно решение и за най консервативният портфеил. каквото и да е добро да са решили ЕС първо ще се почне от акциите скривалища.....Това е типично за нашата борса.
                      Иначе инвеститорите в някоя позиция ще получат 21 милиона кеш и ще ги хвърлят по Оловото ,ТИМ и Патките .... а няма да покриват същата позиция ...
                      Ставаш смешен ,много смешен.
                      Еларг ,БРЕФ и Атерата ,Ланд ще бъдат манията / скривалищата /на следващите три месеца защото няма къде другаде да влезнат безопастно....

Затвори очите и къде би дал сега 10 К в акции......
                      Това бе пост към Иезуйта преди месец и маркета ме подкрепи ,но не бих бил сега толкова сигурен за останалите два месеца да бъдат вложени 10 К в АДСИЦ в този момент ...
                      Само на международните пазари може да има светлина в тунела ...... с риск да е насрещен влак.

Коментар

Атерата кърти!!! Много ме кефи тая акция, а и ми е 40% от портфейла
                        Наистина е номер 1.
                        Бравос на тебе. Аз съм още по голям селянин, над 60% съм в земи.
                        Главно тука де, ма не само.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Определено за мен най-доброто в момента на пазара ни!

Кофти ми е вкуса в устата за съжаление като гледам как държавата ни взе да се разправя с добре работещия бизнес в БГ, Фазерчето оставаше без дървесина за сефте от 35 години заради държавни безумия, сега Гагарина му затварят едно производство със закон, щото някой иска да печели повече за сметка на тях или по-скоро иска да ги купи евтино ... Медийни империи правят всичко възможно да съсипят бизнеса на добре работещи компании като тези на Софарма и Каолин ...тези действия със съдействие на най-високо държавно ниво съсипват целия бизнес климат в страната.

Ами всичко това май опира все до интересите на ДПС и разни структури от едно време.

Извинявам се за офф топика де, айде атерката да ходи на 2та лева както бях казвал преди доста време
                          Интересите на ГЕРБ и ДПС стават все по неразличими едни от други. Очевидно въртят едни и същи обръчи.

И като се имат в предвид интересите на ДПС в земеделието нищо чудно и до тук да стигнат лобистките закони.

Коментар

• Определено за мен най-доброто в момента на пазара ни!

Кофти ми е вкуса в устата за съжаление като гледам как държавата ни взе да се разправя с добре работещия бизнес в БГ, Фазерчето оставаше без дървесина за сефте от 35 години заради държавни безумия, сега Гагарина му затварят едно производство със закон, щото някой иска да печели повече за сметка на тях или по-скоро иска да ги купи евтино ... Медийни империи правят всичко възможно да съсипят бизнеса на добре работещи компании като тези на Софарма и Каолин ...тези действия със съдействие на най-високо държавно ниво съсипват целия бизнес климат в страната.

Ами всичко това май опира все до интересите на ДПС и разни структури от едно време.

Извинявам се за офф топика де, айде атерката да ходи на 2та лева както бях казвал преди доста време

Коментар

• Атерата кърти!!! Много ме кефи тая акция, а и ми е 40% от портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                                Е колко да паднат лихвите навън? Ако не си разбрал, те вече са около 0. Очакваш да станат отрицателни в близко време ли? А в Бг, я камилата, я камиларя.
                                QE1 .. QE2 .... и т.н. Q.E.- та, свалят лихвата и под нула ... ако ти пък не си разбрал. А че времето на Рейгън няма да дойде с 15-20% лихви, няма дори какво да се коментира. Виж си лихвите по депозитите, за 3-4 месеца слезнаха двойно, а ще слезнат и още.

Коментар

Working...
                                X