IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    http://www.investor.bg/novini/122/a/...2016-g,136589/

Ми то и тука така. Ма то си е световна тенденция.
    Нищо ново, не е балон земята. Поне засега. Защото е по-ценна от пендарите на Форексов.

Да видим обаче тука на следващия отчет дали най после са се ориентирали и да купуват. Тенденцията от предните месеци не беше много правилна.
    Макар че на тези дето само дивидента ги интересува сигурно им харесва.

ПС Импе - влизай сега , да не стане после да влизаш на 2.20...
    Ти пък излизай сега.... да не стане нужда после да бягаш на 1.38, с надеждата да се върнеш на 1.19....

Мисля, че ще падне туканка - или на зима со замирането на търговийката (или по-скоро естественото психологическо изместване на фокусът от земеделието), или заради общ спад на борсата.
    Ако пък качи - здраве да е - има много други сгодни за пазаруване акции.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
      лихвите ще падат и навън и тук в БГ.
      Е колко да паднат лихвите навън? Ако не си разбрал, те вече са около 0. Очакваш да станат отрицателни в близко време ли? А в Бг, я камилата, я камиларя.

Коментар

2,20 е при цена на земята от 2011, ако се вдига с по 100 лева годишно, а рентата с по 15-20%, то акциите на Адванс, до година - две би трябвало да са доста над 3 лева. Единственото време когато цената на земята е падала, е било по времето на Рейгън, като вдига лихвата до небето. Сега това няма да се случи, лихвите ще падат и навън и тук в БГ.
        Не съм съгласен с подчертаното.
        Видиш ли цена 3 лева до 2 години означава 1 - спекулантите са я направили балон.
        Голям като дирижабъл.
        Стронг сел в такъв случай се препоръчва.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/novini/122/a/...2016-g,136589/

Нищо ново, не е балон земята. Поне засега. Защото е по-ценна от пендарите на Форексов.

Да видим обаче тука на следващия отчет дали най после са се ориентирали и да купуват. Тенденцията от предните месеци не беше много правилна.

2,20 е при цена на земята от 2011, ако се вдига с по 100 лева годишно, а рентата с по 15-20%, то акциите на Адванс, до година - две би трябвало да са доста над 3 лева. Единственото време когато цената на земята е падала, е било по времето на Рейгън, като вдига лихвата до небето. Сега това няма да се случи, лихвите ще падат и навън и тук в БГ.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini/122/a/...2016-g,136589/

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Избягал, но имах само няколко - и не избягал на толкоз ниско.

Избягал на високото.

А ако не се спихнат - хепидже маслахат - ще си зема нещо друго. Ама мисля, че ще поспихнат.
              Абе до 1, 20 - 30 /както искаме/ нема да спихват за мен! А ако искаш другаде - имам честна игра - на 0, 27 и "кусур" без дивидента , но само лятото - есента вдигам

Коментар

И кво, продали сте си акциите на 1.40-1.50 и сега ви се иска да слезнат, а?
                Избягал, но имах само няколко - и не избягал на толкоз ниско.

Избягал на високото.

А ако не се спихнат - хепидже маслахат - ще си зема нещо друго. Ама мисля, че ще поспихнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Ако е към мен - не, тук не продавам рано ми е на тези ценички, по-скоро вкарвам обратно дивидента в акции на Атера
                  И аз така !

Коментар

Баш така направих
                    После псувах, псувах и си ги откупих пак , ама на 1, 72. Взех дивидент и сега се чудя на къде да хвана! То от най-консервативната акция се превърна в най-спекулативната
                    Абе луда работа..............

Коментар

Ако е към мен - не, тук не продавам рано ми е на тези ценички, по-скоро вкарвам обратно дивидента в акции на Атера

Коментар

• Ако нещо със сигурност ще падне, е цената на парите! Може да хванем бас дори

Коментар

• И кво, продали сте си акциите на 1.40-1.50 и сега ви се иска да слезнат, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            и аз като SEBULBA
                            Дивидента за следващата година...Мечтиииииии
                            А най-вероятно има предвид една-две сделки минали на извън регулиран пазар на цена около 0,70лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                              0.69
                              и аз като SEBULBA

Коментар

Импе, ко се правиш на луд, много добре знаеш, че и сега е евтино. Математически, под 2.30-40 си е разпродажба.
                                То математическата ного други неща са евтини, нали, ама пазар - не само математика.

Пипбелов - в Ревлювци ли? Ок, нямаш проблем - Ревлювци - Ревлювци.

1000 бройки за 13 Ревлювеца - ок?

Коментар

Working...
                                X