If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една здравословна корекцийка ще ви дойде екстра
Не е препоръка
Браво, май често улучваш момента. Ако го беше казала 1 ден по-късно, щях да се усъмня че си част от маскарада Както казваше генералът - интересно е мнението на лалка А сега, докъде я виждаш тази корекцийка ?
Я, днес не бях на линия и съм се сдобил тук на малко под 1.76. Добре че темата е напред, че нямаше и да разбера. Какво се е случило, да не чете някой отчета преди нас?
Тези дето надуват тука от няколко дена, дали им е тъпо днес като им наляха с черпака? Както се бяха юрнали все едно ще свършат утре акциите. Успокойте се бре, нали видяхте, има за всички.
Форексов - аз наблягам на нумизматическото злато. И когато златцето падне (макар и временно) до 1548 кинта и ти трескаво потиш в 4 часът през нощта, аз съм спокоен и си гледам умрялата борса, на която пръгавите хора могат да си осигурят 12-18% годишна доходност, без да си дават при това ного зор.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Който си е заредил добре просто чопли семки и гледа мача
Аз си заредих с физическо инвестиционно злато и ще пия шампанско и ям черен хайвер, а ви с хартишките без покритие ще си чоплите семки и след 10 години....
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ъпърчетата нещо глътнаха вода
Туканка ще се нареждам на опашката кат наближи 1,5
Стига да стигне до там. Надали, ама дано та да хванат последния вагон тези дето са изпуснали 1-та класа на влака.
Тоя дето натиска тука и на ФПП-то може и да панира няколко спековци, ако се надява на това. Тия дето сме дългосрочно - ма хич не ни пука за някакви временни спадове или набалончвания. Който си е заредил добре просто чопли семки и гледа мача
Аз? Ликвидатора си ги "изкара", а на мен не ми се спори, щото в темата за ЕЛАРГ-а даже им се виждат малко тези хипотетични 2.40 ликвидационна стойност!
ПП Не съм сигурен дали от тях не трябва да се извади дивидента, който дават за 2011 г., но не ми се проверява сега.
Все пак перспективата да ти капе дивидент (задължителен) доста години напред е по-добра от това след 5-6 месеца да вземеш едни пари и да се чудиш какво да ги правиш и на каква цена да купуваш атерките
Според мен е нормално АТЕРА да е по-скъпа от ЕЛАРГ. Последните дават 2.30 - 2.40 лв. и Чао.
А Атерата има гарантиран приход от ренти поне за 4-5 години напред, който ще избие инвестицията в земята, купена на доста по-ниски цени от текущите.
Така че дори след това да си продадат парцелите цялата сметка ще е поне двойна на тази на ЕЛАРГ!
Как ги изкара толкова много (еларг имам предвид)
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Според мен е нормално АТЕРА да е по-скъпа от ЕЛАРГ. Последните дават 2.30 - 2.40 лв. и Чао.
А Атерата има гарантиран приход от ренти поне за 4-5 години напред, който ще избие инвестицията в земята, купена на доста по-ниски цени от текущите.
Така че дори след това да си продадат парцелите цялата сметка ще е поне двойна на тази на ЕЛАРГ!
Коментар