IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Ще трябва да се охранява с техника - може, не е невъзможно защото има такива неща които ако се приложат и циганите ще забравят да нападат и разбиват.Проблема е че за българския стандарт това вече е скъпо - имота 10-15 000 евро и инвестирани само в техниката още толкова, затова не се прави - имотите нямат стойност.Ето на такава къщичка в Австрия като и се натовари цената с още 15-20 хиляди евро нищо не е.Забрави че ще ти отмъкнат соларните панели, ако се монтира охранителна система - по скоро ще влязат в психиатрията.
    тука няма кой да ти разбие жилището, но от как пуснаха братята роми от БГ и Румъния правят бая мизерии, но хванат ли ги deportivo ... мама им гадна циганска ... само визи и граничен контрол е оправията от наща инвазия. Виж ако бяхме в Щатите там само оръжие ми тряя и мангала се трепе на място ако ти е в къщата тогава няма съд няма нищо, да не е влизал в чужда собственост ..
    Last edited by michaelis; 24.02.2014, 14:10.

Коментар

• michaelis

Ще трябва да се охранява с техника - може, не е невъзможно защото има такива неща които ако се приложат и циганите ще забравят да нападат и разбиват.Проблема е че за българския стандарт това вече е скъпо - имота 10-15 000 евро и инвестирани само в техниката още толкова, затова не се прави - имотите нямат стойност.Ето на такава къщичка в Австрия като и се натовари цената с още 15-20 хиляди евро нищо не е.Забрави че ще ти отмъкнат соларните панели, ако се монтира охранителна система - по скоро ще влязат в психиатрията.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

извинявай объркал съм се, купил съм го преди 4 год. на 5К м² не съм видял .... така е да в София са евтини даже сега е момента да се инвестира там, точно така, прав си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          Аз съм си купил във Виена там жилищата са с почти същите цени като в София, само с тънката разлика, че Виена е най добриат град за живеене в цял свят 4 та година подред, има инфраструктура, условия за отглеждане на семейство, здравно осигуряване, работа, транспорт, не се паркира по площадките на децата, а само там където трябва и т.н и т.н. ...оправяйте се взимайте лихви, връщайте ги 3 йно купувайте си апартаменти на 1000€ м² ....
          това съм го казвал и ще повторя, златен клас вирей, прос народ живей ...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            И въпреки това държат Лольо, не мисУиш ли?хахахах, нещастни лузъри!
            Лорде, победителю...държат, ама положението е като на германците при Сталинград. Виртуални са поне 90% от офертите. Даже вече не е въпрос на каквато и да е цена. Просто нямат продаване в голямата си част.
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Има смисъл да се купи и ремонтира и препродаде, при такива цени 150к. евро ремонта е просто някаква символична стойност..вземаш си българи да го направят.Какво ще им изплащаш на ултраскъпите им имоти с това се хвани по добре. Такава къща може да я направиш със собствено ел. захранване, отопление на соларни панели и термопомпи и направо ще кърти като цена спрямо местните боклуци.
              да, но на мен не ми се занимава с препродажби и ремонти на имоти и разправии, по добре да си цъкам на борсата културно. Иначе за собствена къща може да се направи с геотермално отопление, солар, вятър и квото има още там почти независим само с водата не знам как ще стане номера. Младежите в по долните коментари казват ей ти имот за 8000лв. ми хубаво и правиш го ти, мръднеш за месец някъде и като се върнеш циганите изнесли и солари и тухли и прозорци, само къщата на кучето остайли ... аре нема нужда ...

Коментар

• michaelis

Има смисъл да се купи и ремонтира и препродаде, при такива цени 150к. евро ремонта е просто някаква символична стойност..вземаш си българи да го направят.Какво ще им изплащаш на ултраскъпите им имоти с това се хвани по добре. Такава къща може да я направиш със собствено ел. захранване, отопление на соларни панели и термопомпи и направо ще кърти като цена спрямо местните боклуци.
                D.Y.F-091066

Коментар

Да това което е на линка е много скъпо, на цена 3 апартамента в България в голям град, а то е някаква вила и наистина с тези пари ще купиш в България 15-20 такива имота.Но такова нещо въобще не ме интересува освен ако не е много евтино да се ремонтира и продаде с печалба, но като гледам то точно това е направено с тази вила и ремонта не е направен напълно.
                  не знам, както и да е, аз вече съм купил преди 4 год и го изплащам, в България имам панел в София, който и 10 като него да имам все тая, трагедия отвсякъде дори и тухлен да е .....за мен е пропаднала история, като вземем средната заплата в България не казвам София, като вземем кредита с лихвата, дали има детски градини или здравни застраховки, които ти поемат всичко дори и с висока заплата каквато е в моя бранш и колко такива взимат такива заплати, някой беше постнал около 50 хил. в България получават над 2К месечно, дали е вярно или не не знам ... още хиляда фактора и т.н.
                  Last edited by michaelis; 24.02.2014, 09:52.

Коментар

• viktornfs

Качват се вече цените с тези промоционални кредити, хората които ги вземат са много прости. Просто нямам думи, изключително загубен народ сме.
                    - Лихвите по кредитите могат да паднат до 3-3.5%, ако няма интерес да теглят на 5%, те зависят само от това дали се намират желаещи да вземат кредити на такава лихва. Банките са адски притиснати да почнат да кредитират, както никога до сега но е пълно с идиоти и цените вече се вдигат защото с кредити ще ми купуват с една дума - кретени.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• michaelis

Да това което е на линка е много скъпо, на цена 3 апартамента в България в голям град, а то е някаква вила и наистина с тези пари ще купиш в България 15-20 такива имота.Но такова нещо въобще не ме интересува освен ако не е много евтино да се ремонтира и продаде с печалба, но като гледам то точно това е направено с тази вила и ремонта не е направен напълно.
                      Last edited by supertrader; 24.02.2014, 08:28.
                      D.Y.F-091066

Коментар

също не искам и да споменавам цените какви бяха през 2007 и 2008 (по това време даже бях срещал и по скъпи жилища от тука, което беше абсурд на абсурдите) добре че стана малко криза та да им налее мозък в главите на олигофрените и да ги приземят. И може да съм смежко да може и така да е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          С тези изказвания, че пазара на недвижими имоти е жив, се опитват да държат и оправдават високите си цени. Няма как да има очеваден демографски срив и имотите да държат цена.

Коментар

• С тези изказвания, че пазара на недвижими имоти е жив, се опитват да държат и оправдават високите си цени. Няма как да има очеваден демографски срив и имотите да държат цена.
                            домоуправител

Коментар

Хахахахахахахххххххххххх
                              Това е на 50км. от Грац и доста далеч от Виена!!!!!! Да не говорим, че е накрай селото дето няма жив съсед наоколо!!!!! Ти си пълен смешко. Подобни къщи в България се продават за не повече от 4000 лева.
                              мисля че казах къщите в Австрия, явно не внимаваш в картинката и казах също че цените варират между толкова и толкова, и също така мисля, че казах още че прекратявам спора и ви желая успех с покупките в Обеля и Люлин или Стара Загора и т.н.

Коментар

Ето една почти същата на подобна локация. Можеш да свалиш офертната наполовина:

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...129&f1=details
                                Лорде, същата е....даже е по-хубава! А локацията е несравнима! Давам 1200 лева за нея, но трябва да помисля малко......
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X