IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
    То май няма нито една цифра, дори и %. Че то и аз мога да я напиша тази статия.
    Една агенция твърди,че = една жена каза
    Да не говирим че пише "купувачите се завръщат на по-реалистични цени" = на по-ниски
    Сори домоуправителю
    Благодаря за титулуването, но не съм домоуправител.
    Ти понеже си от най-опитните, можеш да споделиш какво усещане е да чакаш с десетилетие да паднат цените в големите градове, а те след това когато косите са посивели, а самолета се оказва предател, да се окажат нараснали
    Никога не съм имал подобна емоция, та ще е интересно на публиката да се сподели

Коментар

• orchis

Темата дори вече не представлява никакъв интерес, жалко че дефлацията в цените на трайните стоки - имотите определя и посоката на движение на парите - инвестициите в посока изнасянето им от България.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Само погледнете на коя дата е първият пост по тази тема. Бая поскъпване вудяхме оттогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Възстановяването на жилищния пазар в София започва да се усеща, като през първото тримесечие на годината в районите с концентрация на ново строителство е отчетен и слаб ръст на цените

http://www.investor.bg/bylgariia/451...iviava,172004/

ОЩЕ ОТ СТАТИЯТА:

[BНай-стабилен е жилищният пазар в източните райони на София, които продължават да се развиват активно.][/B]

От началото на 2014 г. сделките в централните райони са двойно повече спрямо същия период на миналата година.!!!!!!!
          То май няма нито една цифра, дори и %. Че то и аз мога да я напиша тази статия.
          Една агенция твърди,че = една жена каза
          Да не говирим че пише "купувачите се завръщат на по-реалистични цени" = на по-ниски
          Сори домоуправителю
          Last edited by master of the seven seas; 11.05.2014, 11:58.

Коментар

• Ето това възстановяване го виждахме само няколко души преди месеци

Възстановяването на жилищния пазар в София започва да се усеща, като през първото тримесечие на годината в районите с концентрация на ново строителство е отчетен и слаб ръст на цените

http://www.investor.bg/bylgariia/451...iviava,172004/

ОЩЕ ОТ СТАТИЯТА:

[BНай-стабилен е жилищният пазар в източните райони на София, които продължават да се развиват активно.][/B]

От началото на 2014 г. сделките в централните райони са двойно повече спрямо същия период на миналата година.!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
              Освен че не вижда, ами и чете само заглавията, ама като за милиционер и това е много...

Богданов: Добрите жилища се продават след втория оглед............Жилищата, които са в добро състояние и на добра цена ( разбирай евтина)
              Милиционер! Човече, ти виждал ли си милиционер живо да се интересува от всякакви инвестиции

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                Освен че не вижда, ами и чете само заглавията, ама като за милиционер и това е много...

Богданов: Добрите жилища се продават след втория оглед............Жилищата, които са в добро състояние и на добра цена ( разбирай евтина)
                Така е, редки са случаите, читавото да е тъничко... затова не се бавят разбралите го...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  http://fakti.bg/imoti/89310-bogdanov...d-vtoria-ogled

Богданов: Добрите жилища се продават след втория оглед

Ти май нищо не разбираш от самореклама. А в очите на усмихнатите, мазни брокерчета най-ликвидна е комисионната.

Коментар

• LANDLORD 31

И без оглед дори, то няма добри жилища на пазара..така че това е лъжа.Пазара е гол като пушка откъм предлагане на нормални жилища, има такива но си живеят в тях и не си ги продават собствениците им.Една брокерка ме убеждава че всички жилища били северни, веднага и показах южни дето се виждат като си стояхме на улицата около нас и тя мън..мън...имаше наоколо много, а тя ми казва - всички жилища в града са северни...
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Виж ти! Те ще се окажат и много ликвидни бря!

http://fakti.bg/imoti/89310-bogdanov...d-vtoria-ogled

Богданов: Добрите жилища се продават след втория оглед

Коментар

• Лайно да е ама без пари да е ... Инчае възстановяване
                        Last edited by X_Y; 25.02.2014, 17:51. Причина: конкурентен сайт
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                          всички лаете: имоти имоти, плоския данък бил еди какво си....

ама никой даже и лорд оф дъ денс нищо не споменава че данъкъ върху имотите в БГ-то е нищожжжееен . Значи аз ще бачкам като луд, ще тичам да плащам по иляда лева осигуровки всеки месец, данъци, ддс-ета, а Лорда ще си стои ще плаща 20 кинта данък на година и ще го дава под наем на неандерталци и ще се кефи как печели на гърба на другите.... Я да му опнат данък като в европа и веднага ша майне ключовете от аватара

и това ще станеее...
                          Всеки печели на гърба на някой друг, така работи съвременната икономика... на твой гръб печели и онзи в хипермаркета дето ти продава вратните пържоли... нямаш причина за негодувание като се замислиш...

Коментар

• всички лаете: имоти имоти, плоския данък бил еди какво си....

ама никой даже и лорд оф дъ денс нищо не споменава че данъкъ върху имотите в БГ-то е нищожжжееен . Значи аз ще бачкам като луд, ще тичам да плащам по иляда лева осигуровки всеки месец, данъци, ддс-ета, а Лорда ще си стои ще плаща 20 кинта данък на година и ще го дава под наем на неандерталци и ще се кефи как печели на гърба на другите.... Я да му опнат данък като в европа и веднага ша майне ключовете от аватара

и това ще станеее...

Коментар

• Ляба и Покрива са основни,... второто дали ще е собствено или под наем все тая, няма как, все някъде ще трябва да се кацне .. Няма какво да се отрича очевадното... на който не му харесва или не му се получава е свободен да си действа там където му се получава ...дал господ, бизнеси,борси, биткоини, пирамиди и т.н...
                              Упорит съм и все се надявам, че тук може и още градивни неща да прочета по темата,... в България ще се дъяни до дупка, така съм си избрал ... инак и децата ще хукнат навън.. какво ще остане,... какво?!

Коментар

• Имотите които си струват са в застой (ценово)...плявата и още да се обезцени, кой го интересува, да се кахърят построилите я. Лошото е, че изкривява(плявата) общото възприятие и създава илюзията за възможност да се купи ЙоФтино без пари, ама и да е Убаво, еми като скокнеш на пазара, Убаво-Йофтино нЕма...това е констатирала моята скромна особа... ако имаше, с радост бих напазарувал отново.. налага се обаче да изчакам щото не съм ги събрал още, не очаквам да стане по Йофтинко... няма как цените да се задържат под себестойност до безкрай...
                                Имотите са от основните ценности, няма как... инак щяхме да сме по пещерите още...

Коментар

Working...
                                X