IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Намери ми такива, ще ти давам по 8000лв
    Ето една почти същата на подобна локация. Можеш да свалиш офертната наполовина:

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...129&f1=details

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Хахахахахахахххххххххххх
      Това е на 50км. от Грац и доста далеч от Виена!!!!!! Да не говорим, че е накрай селото дето няма жив съсед наоколо!!!!! Ти си пълен смешко. Подобни къщи в България се продават за не повече от 4000 лева.
      Намери ми такива, ще ти давам по 8000лв

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        добрем ето един пример за къщите

http://www.willhaben.at/iad/immobili...adId=59891057&
        Хахахахахахахххххххххххх
        Това е на 50км. от Грац и доста далеч от Виена!!!!!! Да не говорим, че е накрай селото дето няма жив съсед наоколо!!!!! Ти си пълен смешко. Подобни къщи в България се продават за не повече от 4000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Познат ?!
          Във Виена ?!
          Мили Боже,продължаваш да пишеш дивотии,до кога ?!
          И не поствай,ако обичаш кретенизми,че прекали !
          Поздрави
          може и така да е да, живи и здрави ...

Коментар

много зависи къде търсиш с познат или не и т.н.
            Познат ?!
            Във Виена ?!
            Мили Боже,продължаваш да пишеш дивотии,до кога ?!
            И не поствай,ако обичаш кретенизми,че прекали !
            Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Продавал съм на виенчани скъпо жилище в България, за тези пари там нищо не можеха да си купят и се радваха страхотно че имат собствено жилище, бяха сравнително млади пенсионери.
              много зависи къде търсиш с познат или не и т.н.
              и мисля да прекратя спора и да се оттегля, може и да греша и това което изплащам трябва да го погледна още веднъж какво плащам да не е случайно 5К m²...
              Тук има жилища субсидирани от държавата, общински жилища и на свободния пазар и още много вариаций ....
              Last edited by michaelis; 23.02.2014, 22:12.

Коментар

Пич, пролича си , че си доста лъжлив га/е/й!
                Първа приятелка на семейството живее повече от 20 години във Виена. Взе и пенсия от Австрия. Е, не може да си позволи да купи дори боксониера! Цени от централните части на града между 7 и 10 х. евра са добра сделка. Да не говорим, че жилищата в България са най-евтините в Европа , дори от Косово!!!!!! Кого заблуждаваш
                добрем ето един пример за къщите

http://www.willhaben.at/iad/immobili...adId=59891057&

Коментар

• LANDLORD 31

Продавал съм на виенчани скъпо жилище в България, за тези пари там нищо не можеха да си купят и се радваха страхотно че имат собствено жилище, бяха сравнително млади пенсионери.
                  И съм спасявал българи автоджамбази влезли по грешка във Виена от автобана, да успеят да напуснат града - бяха много намахани иначе, в онези години когато си караха колите на собствен ход.
                  Last edited by supertrader; 23.02.2014, 22:05.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Аз съм си купил във Виена там жилищата са с почти същите цени като в София, само с тънката разлика, че Виена е най добриат град за живеене в цял свят 4 та година подред, има инфраструктура, условия за отглеждане на семейство, здравно осигуряване, работа, транспорт, не се паркира по площадките на децата, а само там където трябва и т.н и т.н. ...оправяйте се взимайте лихви, връщайте ги 3 йно купувайте си апартаменти на 1000€ м² ....
                    това съм го казвал и ще повторя, златен клас вирей, прос народ живей ...
                    Пич, пролича си , че си доста лъжлив га/е/й!
                    Първа приятелка на семейството живее повече от 20 години във Виена. Взе и пенсия от Австрия. Е, не може да си позволи да купи дори боксониера! Цени от централните части на града между 7 и 10 х. евра са добра сделка. Да не говорим, че жилищата в България са най-евтините в Европа , дори от Косово!!!!!! Кого заблуждаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Наистина се изложи яко, Виена на цената на София по 1000 евро за квадратен метър ? Какъв е смисъла да се напише подобна глупост..
                      не знам дали съм се изложил, правилно си прочел точно толкова на квадратен метър, може да се намери и по евтино но вече има други критерии Altbau(старо строителство), за реновиране и т.н. цените варират от 700 до 35 000 на квадратен метър. ... къщите в Австрия варират от 100 000 до няколко милиона .... и това е със мястото както искаш го разбирай
                      Смисъла на подобната глупост беше, че дори и да инвестираш в такова жилище навън, наемите не са като в София и даването под наем малко или много има възвращаемост от инвестицията, докато в Младост или Обеля не знам как с даване под наем дадено жилище, ще си възвърне инвестицията
                      Също така и много жилища се предлагат вместо хотели, а това навлиза все повече и повече и хората предпочитат да си наемат цял апартамент за 50€ на ден,отколкото хотел защото там няма ограничение за колко лица са и т.н.
                      И за мен лично това дава 1000 кратен Return of Investment от колкото панел в която и част на България да е
                      Last edited by michaelis; 23.02.2014, 21:57.

Коментар

• michaelis

Наистина се изложи яко, Виена на цената на София по 1000 евро за квадратен метър ? Какъв е смисъла да се напише подобна глупост..
                        D.Y.F-091066

Коментар

мене ме боли к*ра бе, да купуват, купувай си и ти аз съм там кадето съм и няма да инвестирам в някви си жилища в държава където няма нищо повтарям нищо ....
                          Изумявам се и винаги ще се изумявам,как лошото възпитание и ниската култура,шетат във взаимоотношенията на хората.
                          В този форум просто бликат.
                          Не знам,не ме интересуват бизнес начинанията ти,но много внимавай с Простотийте, който пишеш,излагаш се !
                          Колкото до Държавата БГ,надявам се,че все още има Българи,а не само псевдо мъже !
                          Поздрави

Коментар

Разбира к..а ми. Колкото и ДарксайдЪ. Това са празни мечтатели , които лаят много години вече, но нищо не купиха познай защо. Чакат цените да им се натаманят така да се каже към празен джоб, НЯМА КАК!
                            Аз съм си купил във Виена там жилищата са с почти същите цени като в София, само с тънката разлика, че Виена е най добриат град за живеене в цял свят 4 та година подред, има инфраструктура, условия за отглеждане на семейство, здравно осигуряване, работа, транспорт, не се паркира по площадките на децата, а само там където трябва и т.н и т.н. ...оправяйте се взимайте лихви, връщайте ги 3 йно купувайте си апартаменти на 1000€ м² ....
                            това съм го казвал и ще повторя, златен клас вирей, прос народ живей ...

Коментар

Хъм,човек трябва да има много високо мнение за себе си,че да напише горното.
                              Личи си,че нямаш никаква представа от бизнес с НИ и да не си помислиш,че се заяждам,ни най-малко,пиша факт.
                              При сегашните цени от 750 евро на кв.м. и тези 13 пъти по-скъпо,ами смях си е,друго не мога да отбележа.
                              Добре е това,че много хора имащи намерение да се занимават и занимаващи се с НИ,веднага го смятат това,усмихват се под мустак и повече не си задават въпроса,този човек разбира или не разбира от НИ
                              Поздрави
                              Разбира к..а ми. Колкото и ДарксайдЪ. Това са празни мечтатели , които лаят много години вече, но нищо не купиха познай защо. Чакат цените да им се натаманят така да се каже към празен джоб, НЯМА КАК!

Коментар

Хъм,човек трябва да има много високо мнение за себе си,че да напише горното.
                                Личи си,че нямаш никаква представа от бизнес с НИ и да не си помислиш,че се заяждам,ни най-малко,пиша факт.
                                При сегашните цени от 750 евро на кв.м. и тези 13 пъти по-скъпо,ами смях си е,друго не мога да отбележа.
                                Добре е това,че много хора имащи намерение да се занимават и занимаващи се с НИ,веднага го смятат това,усмихват се под мустак и повече не си задават въпроса,този човек разбира или не разбира от НИ
                                Поздрави
                                мене ме боли к*ра бе, да купуват, купувай си и ти аз съм там кадето съм и няма да инвестирам в някви си жилища в държава където няма нищо повтарям нищо ....
                                Last edited by michaelis; 23.02.2014, 21:27.

Коментар

Working...
                                X