Първоначално изпратено от bbzz24
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
погледнахте ли това:
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=21...2&a3=2234#cont
331лв среден месечен доход на лице от домакинството през декември 2009, 289лв през януари-март 2011 или 12.7% номинален спад, като се добави и инфлацията говорим за над 20% реален спад в доходите.
мрат от глад, но не си продават имотките самите те, децата и внучетата им ще го правят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСпоко - се'а при кризата е много по-лесно ,щото имаш оправдание за всичко ( затуй да е жива и здрава кризата , че поне да навъртя повечко стаж без да правя нищо )
Преди беше по-трудно , защото трябваше да имитираме подем , па възторг , че и патос ....А сега всичко си тече от само себе си към дъното и усилия хич не трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... За съжаление е въпрос на врем да ни усетят (вече 5 години сме на този ритъм) ...
Преди беше по-трудно , защото трябваше да имитираме подем , па възторг , че и патос ....А сега всичко си тече от само себе си към дъното и усилия хич не трябватДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеИма сайтове,където търсят хора за работа по проекти. Един от тях е freelancer.com трябва да знаеш английски и там предлагат различни работи за различни пари. Има и проекти със срок 3 дни а и с 1 месец. Поне можеш с нещо да си запълваш 'работното време'
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе и ние имаме схеми - пишем едни комадировки и ходим да си садим доматито по родните места. Всеки ден поне по двама идват само за чек на картите. Ходим на дълги обяди. Но е трудно, защото шефката ни е пълна овца. Много тежък характер, стара мома и нямаме никава комуникация. За съжаление е въпрос на врем да ни усетят (вече 5 години сме на този ритъм) и да ни изпоуволнят, ама когато дойде. Не го и мисля... Ама си е дърво на 40 години хората са банкови директори, ние по цял ден четем вестници и спамим с по 5 ника инвестора и още 20 форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТрудно е при вас ...Ние сме на принципа на Хвърковатата Чета - имаме си позивна и при тревога , до 30 мин . сме по местата ...
Иначе сутрин се вясваме до към 10-10:30 ,колкото да ни перфорират картите и после по " задачи " ..Се'а например съм на тиферич в южния парк и си пия рахат-аперативчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЧе имал ли си трудови навици някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение... Разбрали сме се до 5 да стои само един човек ....
Иначе сутрин се вясваме до към 10-10:30 ,колкото да ни перфорират картите и после по " задачи " ..Се'а например съм на тиферич в южния парк и си пия рахат-аперативчетоДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМани , голяма скука - че имам и много до пенсия ...Обаче да ти кажа министърът ни е един путьо - добряк е инак , но по цял ден се обзалагаме с колегите че ще го уволнят до 1 октомври и се чудим кой ли ще е следващия
позна , кой ще е следващия министър !!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДнес колегите си тръгнаха към 2 часа. Разбрали сме се до 5 да стои само един човек от 6. Такова нещо не е било - днес чистата работа която съм свършил не надхвърля 5 минути. И ме е страх че после много трудно ще си възстановя трудовите навици... Моята шефка е една истеричка, ама в момента я няма. Всъщност от няколко дни никой не я знае къде се намира, само от мейла и идва едно пълно с грешки съобщение Out of office. Ще полудеем мама му да е....--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМани , голяма скука - че имам и много до пенсия ...Обаче да ти кажа министърът ни е един путьо - добряк е инак , но по цял ден се обзалагаме с колегите че ще го уволнят до 1 октомври и се чудим кой ли ще е следващия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение.. Иначе в министерството ... Дремеш по цял ден в нета. Време не минава. ... И така - Странно се развива кариерата на редовият служител в банка, министерство или компания.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
да не се отклоняваме за армията да говорим темата е за имотите
армията ни е 42 000 и си е даже си е предостъчно... френския чусдестранен легион е само 7500 човека и смятам че ще ги спукат нашите...
на на с ни е достатъчна малка и високо професионална мобилна сухопътна армия с размера на чуждесранния легион (и по добре платена като се запази бюджета и се разпредели за по малко професионалисти) + адекватна флота която да пращаме на мисии в рамките на нато (като най-безболезнен вариянт за обществото) + локални военовъздушни сили за охрана на границата и важни стратегически обекти + част от европеиския противоракетен щит (с което ще си гарантираме че поне поради политически грешки на няма да решът да ни изхвърлят от съюза)
Коментар
Коментар