art-lubitel - безопасни съдове за съхранение на водород от който може да се извлича когато е необходим.В един оловен акумулатор с капацитет 60 ампера за час и напрежение 12 волта се съхраняват едва 720 вата - 0.72 киловата енергия. Няма никакви перпетомобилета , има възтановяеми източници на енергия - светлина , вятър..проблема е съхранението и понеже производството и не е постоянно , фотоволтаиците които проидвеждат ток от светлина през ноща не произвеждат..акумулаторите не са вариант защото имат кратък живот и малък капацитет..дори и най съвременните неоловни литиеви.Просто технологиите дърпат напред и скоро ще има технологичен скок по отношение на енергетиката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнениеСаксии ми, аз в кофа по-малко от мегават не слагам ...
И аз бях боднал една фаза в разсада с доматите, та като го поливах се тресях ....
Еййй, голям веселяк се оказа супера.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеА, хич не е смешен трейдъра , ами си е супер (supertrader).
Виж къв интерес предизвика с едно бегло загатване само.
Бате Пешо, със сигурност не са кофи щото са - 15 х 30 см, по-скоро някакви саксии за разсад (на киловати )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа направо ма разби с този съд.Това ще са някакви поцинковани кофи или туби.Сипваш и 6 киловата от слънцето денем а през нощта изсипваш в мрежата.Мрежата завършва с един голям бидон в който се сипват киловатите.Трейдър смешен си.
Виж къв интерес предизвика с едно бегло загатване само.
Бате Пешо, със сигурност не са кофи щото са - 15 х 30 см, по-скоро някакви саксии за разсад (на киловати )
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПешка мерси за съвета , доволен съм от това което съм си изкарал с труд без да съм бил в БСП..Не знам защо ме пробутващ за комунист , не си падам по селкия живот като тях.Ние гардове наистина нямаме , те са полугета в най добрия им вариант и села нямаме ..е има ли какво да се строи в БГ ? Надявам се да си достроя строителствата , при мен проблем с пари за довършване няма , но няма смисъл да се бърза защото едно е сега да го включа за стотици хиляди към еон , друго е да си купя с тези пари малка централа която от светлина да го захранва. Нямаш си на идея как се развиват технологиите , един българин произвежда съдове в които 6 киловата се съхраняват в съд с размери 15 на 30 см. !!!! и има неограничен брой цикли заряд и разряд и внуците ще го ползват на този който го купи.Цените на тези технологии никой дори не си представя колко драстично ще паднат. В България има един проблем - той се нарича обществен ред и манталитет..ако се промени , което ще означава да си забравиш чантата на гарата някъде и да престои цял ден..да се върнеш и да я намериш където си я оставил - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА !ПРОСТО ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО !
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеSupertrader, какви са тия съдове, дето съхраняват 6 киловата с неограничен брой цикли заряд и разряд - батерии ли са, кво са.
На него не му е ясна разликата между мощност и капацитет.
П.П. Сега видях, че е писал за мощност, а не напрежение. Значи в тази кутия може да има и бръмбари-рогачи, или разни други животинки, които да дават тая мощност.Last edited by anon6706; 17.10.2011, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПешка мерси за съвета , доволен съм от това което съм си изкарал с труд без да съм бил в БСП..Не знам защо ме пробутващ за комунист , не си падам по селкия живот като тях.Ние гардове наистина нямаме , те са полугета в най добрия им вариант и села нямаме ..е има ли какво да се строи в БГ ? Надявам се да си достроя строителствата , при мен проблем с пари за довършване няма , но няма смисъл да се бърза защото едно е сега да го включа за стотици хиляди към еон , друго е да си купя с тези пари малка централа която от светлина да го захранва. Нямаш си на идея как се развиват технологиите , един българин произвежда съдове в които 6 киловата се съхраняват в съд с размери 15 на 30 см. !!!! и има неограничен брой цикли заряд и разряд и внуците ще го ползват на този който го купи.Цените на тези технологии никой дори не си представя колко драстично ще паднат. В България има един проблем - той се нарича обществен ред и манталитет..ако се промени , което ще означава да си забравиш чантата на гарата някъде и да престои цял ден..да се върнеш и да я намериш където си я оставил - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА !ПРОСТО ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО !
Коментар
-
И няма да дойдат само китайци в България , а ще дойдат хора с всякакъв произход , но по важното е че ще са работещи хора с възможности и желание да живеят в уредено и спокойно общество.Но политиците трябва да осигурят това - обществен ред и морал ..това е което ще се котира в бъдеще , където ги има територията ще е икономически развита и богата..където ги няма - бедност , мизерия и глад ще царуват , хората ще живеят като скотове , не като животни дори..да поясня - скотовете са мръсни , недохранени и болни същества подчинени на много богати , кръвожадни същества с техния произход чиято основна обществена функция е тормоз над себеподобните.D.Y.F-091066
Коментар
-
Пешка мерси за съвета , доволен съм от това което съм си изкарал с труд без да съм бил в БСП..Не знам защо ме пробутващ за комунист , не си падам по селкия живот като тях.Ние гардове наистина нямаме , те са полугета в най добрия им вариант и села нямаме ..е има ли какво да се строи в БГ ? Надявам се да си достроя строителствата , при мен проблем с пари за довършване няма , но няма смисъл да се бърза защото едно е сега да го включа за стотици хиляди към еон , друго е да си купя с тези пари малка централа която от светлина да го захранва. Нямаш си на идея как се развиват технологиите , един българин произвежда съдове в които 6 киловата се съхраняват в съд с размери 15 на 30 см. !!!! и има неограничен брой цикли заряд и разряд и внуците ще го ползват на този който го купи.Цените на тези технологии никой дори не си представя колко драстично ще паднат. В България има един проблем - той се нарича обществен ред и манталитет..ако се промени , което ще означава да си забравиш чантата на гарата някъде и да престои цял ден..да се върнеш и да я намериш където си я оставил - БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ НАЙ БОГАТАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА !ПРОСТО ТАМ Е РАЗКОВНИЧЕТО !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАбе Реде кога ги направи 15 000+ поста. Като се ригистрирах я имаше 2-3 000
Вероятно са били около 10К--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСтоката е добра , ще се намери кой да я прилапа ..само погледни навън какво става - лоши климатични условия.. Представи си какво е да живееш някъде където половината година е така , че и повече. Ние не ценим това което имаме , готови сме да го зарежем..има и обективни причини - малка държава и много ни крадат големите държави..просто не сме ориентирани правилно - ние да им прилапаме на тях парите и ресурсите..ето Швейцария как приютяват паричките навсички крадци по света с висок обществен ранг...
Коментар
Коментар