IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Babbitt

Банките с техните 7-8% лихва са си живи финансови трупове , такава лихва не могат да я изплащат ако ще да ги бият с пачки от небето.То всъщност ги бият будалите , които са наловили с лихви по депозитите..Това до кога , ще продължи ? Няма да откарат надалече и 20 години са смешен период, защото самите банки няма да ги има след толкова. Те ако устискат още 2 години , ще е чудо и такова почистване на пазара от банки предстои съвсем скоро, че ще се освободят много офиси на централни места.Където хората са по будни и по умни, ще се спасят много пари ако ги вложат сега в имоти , стоки, суровини..простия народ ще бъде обран и той пари няма да има и банки няма да му трябват.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Аха ..Ланда се е клонирал в Бибит и е отдал западната половина на района а той в източната..

Ама Ланде и в двете зони НИ са едно и също дръво
      На тебе жена ти понякога дава ли ти да я е--ш?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Що пич? Само щото си оттам ли? Давай с други аргументи. Ето аз казвам Варна ми се явява в Северна Европа щото е над Балкана.
        У Бургас песъка е черен бре

Коментар

• Аха ..Ланда се е клонирал в Бибит и е отдал западната половина на района а той в източната..

Ама Ланде и в двете зони НИ са едно и също дръво
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Варна с двете ръце
            Що пич? Само щото си оттам ли? Давай с други аргументи. Ето аз казвам Варна ми се явява в Северна Европа щото е над Балкана.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Мислиш ли, че има време за големи проекти ? Пари откъде , за тях ? След няколко месеца разходите за такива проекти, ще трябва да се умножат по 10..а толкова пари няма откъде да се вземат.
              По принцип си прав бил винаги и аз много те чета. Това ми бяха голямите опасения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                Забравих, че си неук и да постна линка:
                http://www.fibank.bg/bg/page/2728/%D...B5%D0%BC%D0%B5
                Значи казваш плащат ти 7,75 по депозит за 3г и ти го дават на 7,8
                http://www.fibank.bg/uploads/Docs_do...ulletin_1_.pdf

Докато има балъци, ще има и рибари

Коментар

• LANDLORD 31

Мислиш ли, че има време за големи проекти ? Пари откъде , за тях ? След няколко месеца разходите за такива проекти, ще трябва да се умножат по 10..а толкова пари няма откъде да се вземат.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Нямам намерение да ти се обяснявам. На 7,8 ще намериш на Уткина стрижба
                    Забравих, че си неук и да постна линка:
                    http://www.fibank.bg/bg/page/2728/%D...B5%D0%BC%D0%B5

Коментар

Я ми кажи ти като варналийка, как са следните квартали: Гръцката, център, траката, бриз, чайка? За двустаен /не ЕПК/. Само панел или тухла. И каква е надморската височина на тези квартали, щото арктика много обезспокояващо се топи?
                      Гръцка махала- тих квартал, с дух и много кражби. Трудно се паркира. Има наличие на термални извори, което вероятно е причина за специфичния дъх в някои кооперации. В края на лятото и на чалото на есента, когато жълти листа се стелят по улиците и мирише на сладко от смокини и печен пипер, кварталът се завръща към онзи позагубен чар поради който някои броят 4 цифрени суми за кв.м. В близост е до училища и е на практика- Център.

Център- синя зона, трафик, шум до късни доби- особено ако спалнята ти е към улица.
                      Всъщност, Центърът е доста сегментиран. Има карета- оазиси и такива, в които трябва да си с антифони. И в архитектурно отношение нещата не са еднозначни. Има монолитно строени блокове- с онази- здравата мазилка със слюдата, има и разкапващи се кооперации.

Чайка е ОК. В панелните блокове край 5 ЕГ и МГ живеят предимно върастни хора, но въпреки това, някои от входовете са изключително добре поддържани.

Бриз е широко понятие. Ако е около обръщача- от където тръгват почти всички автобуси в града е ОК. На баира- НЕ.

Коментар

Говорете за Варна и Бургас да ви се не види!
                        Варна с двете ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Дали няма ? БЛП +2,71 пункта
                          ГПР-то по този кредит е 7,8 а лихвата много по-надоли. Сам си я сметни! След това погледни надолу към ходилата си за да видиш колко си бос
                          Нямам намерение да ти се обяснявам. На 7,8 ще намериш на Уткина стрижба

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Да не смени мечтата за гаража в Люлин, който да направиш на кръчма в която вече може и да спиш със цаца-бира на Бургас
                            Ти откъде изпълзя? И кога съм имал нещо общо с Люлин? Пр...цль..о инвестирам само в източна и южна София. Ду ю ъндерстенд ми?!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Ленде, погледни какви проекти е имало за Варна преди 7-8 години. Това може да ти подскаже доколко са реалистични тези за Бургас.
                              Я ми кажи ти като варналийка, как са следните квартали: Гръцката, център, траката, бриз, чайка? За двустаен /не ЕПК/. Само панел или тухла. И каква е надморската височина на тези квартали, щото арктика много обезспокояващо се топи?

Коментар

• Ленде, погледни какви проекти е имало за Варна преди 7-8 години. Това може да ти подскаже доколко са реалистични тези за Бургас.

Коментар

Working...
                                X