IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мнение

Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    Щото във Варна купона е по-друг. http://www.youtube.com/watch?v=MpLbCCGC_Jc
    не знам какъв е купона във Варна ... познавам този в Бургас и ми е кеф...разходки до Варна си правя често но не съм купонясвал .. не е имало случай ...

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
      ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...
      Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Що няма такава песен и за Одесос?
        http://vbox7.com/play:c27f42a3
        Щото във Варна купона е по-друг. http://www.youtube.com/watch?v=cNh_8...eature=related

Коментар

• жокер

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Не знам. Действително се чудя къде да се разложа за 5-6 дни. Синеморец и Силистар не е лош вариант. Освен ако за 3-4 години не се е променило
          ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...

Коментар

• аи наздраве...

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            аи наздраве : ) ....................

Коментар

• НАИВHИК

Албена....
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Сл. Бряг трябва да стане Лас Вегас за париите, а Зл. пясъци- в по-високия сегмент.
                Извън тези две локации- пълна забрана на хазарта. Ще се отпуши пазарът на търговски площи от раз, а и ще е извърши добро общонародно дело.
                + банско, пампорово и боровец (много е близо до софето, че може и без него)

хем ще засили туризма хем ще предпази много хора да си изиграват надниците по ротативки
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                  Нема да се боядиса,...чърен ще си остане...ама пак ще е кеф... повервай ми .... и наистина, сънито не...СОЗОПОЛ и надолу ... което си е хубаво ,... ХУБАВО СИ Е ...
                  Не знам. Действително се чудя къде да се разложа за 5-6 дни. Синеморец и Силистар не е лош вариант. Освен ако за 3-4 години не се е променило

Коментар

• бургаски вечери......

Коментар

• Ей така ви харесвам пичове и пич--и. Ланда да ви чете с удоволствие и да реши къде да инвестира в тули / в цаца и бира според маринбг/ Да сте ми живи и здрави. Стана ил морски разбойник, ще ви черпя сите!

Коментар

• Сл. Бряг трябва да стане Лас Вегас за париите, а Зл. пясъци- в по-високия сегмент.
                        Извън тези две локации- пълна забрана на хазарта. Ще се отпуши пазарът на търговски площи от раз, а и ще е извърши добро общонародно дело.

Коментар

• дет се вика да кажа и аз нещо след няколко напитки ...

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          OK, ама нещо съм дрът вече за Сънито. Ще потърся нещо в Синеморец Ще видя и Бургас. Да сте боядисали пясъка бЕл до другата седмица
                          Нема да се боядиса,...чърен ще си остане...ама пак ще е кеф... повервай ми .... и наистина, сънито не...СОЗОПОЛ и надолу ... което си е хубаво ,... ХУБАВО СИ Е ...

Коментар

• На мнението съм на трейдърапо отношение на Бъргас, Сл. Бряг, тънковски и несебърски бизнесмени. Размах- но по селски и ефектът е гротеска, а не модерна урбанистична среда.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              В Слънчев Бряг така се застрои от другата страна на вътрешния път , там където върнаха ниви, че безобразието е на макс. Бургас е калпав и зле управляван град и това не може да се промени, защото парите там са в хора които разсъждават грандомански, но по селски..Трудно е да се обясни този феномен.Знаеш ли, че собствениците на хотелите в стария комплекс - Сл.бряг се радваха, на гадното застрояване от другата страна на пътя. То се случи защото главите на хората мислят по този начин, ти погледни колко похабени пари са наляти там.Сега някакви проекти пак хвърчила , а никак не е трудно да се обърне внимание на съществуващата инфраструктура и тя да се поднови и да добие приличен вид.
                              Супер си е слънчака..Балканската Ибица
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• LANDLORD 31

В Слънчев Бряг така се застрои от другата страна на вътрешния път , там където върнаха ниви, че безобразието е на макс. Бургас е калпав и зле управляван град и това не може да се промени, защото парите там са в хора които разсъждават грандомански, но по селски..Трудно е да се обясни този феномен.Знаеш ли, че собствениците на хотелите в стария комплекс - Сл.бряг се радваха, на гадното застрояване от другата страна на пътя. То се случи защото главите на хората мислят по този начин, ти погледни колко похабени пари са наляти там.Сега някакви проекти пак хвърчила , а никак не е трудно да се обърне внимание на съществуващата инфраструктура и тя да се поднови и да добие приличен вид.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X