IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нагласите за потреблението през 2014 година остават негативни, в продължение на тенденциите през миналата година.
    Спад на покупките на облекло и обувки чакат и през 2014 г.
    77% намалили посещенията в ресторанти, сочи проучване в интернет
    Почти половината от анкетираните споделят, че през 2013 година личните им доходи са намалели спрямо 2012 г.
    Общо 67,6% от потребителите заявяват, че разходите им през годината са се увеличили.
    http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/0...-2014-g.212291

Ррррррррррррррръст на дрехите.....
    Рррррррррррррррррррръст на обувките...
    Ррррррррррррррръст на ресторантите...
    Ррррррррррррррррррррръст на намаленията......... на доходите
    Рррррррррррррррррррръст на увеличението на ............... разходите
    Рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррръстове без край

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Бате Пешо как е при животновъдите според теб, Имам приятел който се мъчи, освен това си разширява си дейността с Европари
      Ми различно е всеки както си го направи.Животните не са много и животновъдите също.Но при повечето е добре.Не мога да разбера защо е тоя напън да ни гонят от селата...Аз не мисля да им се връзвам на простотията...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladoo88 Разгледай мнение
        Лесен въпрос - не очаквам Дори и при най-малка причина цените на имотите винаги вървят нагоре, а надолу посоката никак не я обичат търговците. Подобно и при горивата, макар там на власт съвсем да са монополистите. Да сте видели нещо да поевтинее трайно и с цифра ? Най-много малко прах в очите преди пак да се изстреля нагоре цената на бензина.
        Виждам, че си много вещ в тия работи! Дай някакво професионално мнение за цените на имотите и за тоя напълно необясним ценови спад. Кога може да очакваме ръста?...
        Тука има още един мноу нахъсан мъдрец, ама напоследък се умълча нещо......
        Last edited by darkside; 13.01.2014, 17:42.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladoo88 Разгледай мнение
          Лесен въпрос - не очаквам

И не си единствен. Цяла армия от безработни брокери са на същото мнение.

Коментар

• Vladoo88, това 88 годината на раждането ти ли е?

Коментар

• Лесен въпрос - не очаквам Дори и при най-малка причина цените на имотите винаги вървят нагоре, а надолу посоката никак не я обичат търговците. Подобно и при горивата, макар там на власт съвсем да са монополистите. Да сте видели нещо да поевтинее трайно и с цифра ? Най-много малко прах в очите преди пак да се изстреля нагоре цената на бензина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Аз не знам от къде съм но живея на близо.В Плевен е пълна скръб.....
                https://www.google.bg/maps/preview?h...UB5A!2e0&fid=5

Наистина съдейки по броя на колите и състоянието на средата е мега зле. В сравенние с това бургаския Меден Рудник е направо Лас Вегас...

Както се казва... цар лъже, поп лъже, фотограф не лъже...
                Institution: FBI Correctional Facility
                Jurisdiction: Unknown

Коментар

Аз не знам от къде съм но живея на близо.В Плевен е пълна скръб.На тоя не му обръщай внимание лъже като дърта циганка.В банките не са с големи заплати.По случайност видях фишовете на персонала в клон на голяма банка.Шефката е с 1100 чисто главната счетоводителка 900 касиерките 600-700 охраната 500 шофера 450.Те това са големите заплати....Имам приятели фермери и други разни с търговски складове кафенета автомивки магазини.Пълна скръб..Фермерите като че ли имат най много пари....
                  Бате Пешо как е при животновъдите според теб, Имам приятел който се мъчи, освен това си разширява си дейността с Европари

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                    писах , вече. Плевен. кв. Сторгозия.
                    Явно ти е харесало там......аз имам мнение за тоя квартал, ама ще се въздържа. За семейството ми е по-добре долу, в града, а аз така или иначе отсъствам по-голямата част от годината. Казвам така, защото за мен Сторгозия сякаш е друг град, по-различен манталитет и "навици" имат хората....ама мое и да се заблуждавам....
                    Наех преди две години един апартамент близо до място, на което му викат студентския дом, не знам защо, щото няма студентски дом там. Има църква обаче...
                    Ако живеех в Сторгозия, освен неудобството, само пътя до центъра на мен и семейството ми сигурно ще е по-скъп от наема, който плащам....ако погледнем от тоя ъгъл нещата. В Сторгозия ходя да зареждам колата на ОМВ, щото е комън рейл и "харесва" тая нафта макс моушън.
                    Last edited by darkside; 13.01.2014, 14:39.
                    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                      Не бе, явно продава човека апартамент в Сторгозия и никой не му се обаждал да го оглежда. Паникьосъл се е и се опитва да напомпа потенциалните клиенти от форума, ако въобще има клиенти за Сторгозия.
                      Писах му да ми драсне на лични - къде търсят продавачи с 500лв, че имам роднина от 3г. безработен - нищо.
                      Аз съм от Плевен и всеки месец си ходя, та знам каква е хавата там. Има хора с добри заплати, но са малко и ги изритват още преди 40г. възраст (телекоми, банки). По-интересното е, че в голям град-курорт като Варна - положението е същото. Имах гости от там и те ми се оплакаха, което много ме учуди.
                      И ако Варна и Плевен са зле нещата, какво да кажем за Ловеч, Видин, Враца и Монтана
                      Аз не знам от къде съм но живея на близо.В Плевен е пълна скръб.На тоя не му обръщай внимание лъже като дърта циганка.В банките не са с големи заплати.По случайност видях фишовете на персонала в клон на голяма банка.Шефката е с 1100 чисто главната счетоводителка 900 касиерките 600-700 охраната 500 шофера 450.Те това са големите заплати....Имам приятели фермери и други разни с търговски складове кафенета автомивки магазини.Пълна скръб..Фермерите като че ли имат най много пари....

Коментар

Спираш щото лъжеш и то яко.Айде като си юнак да проверим къде и на кого даваш такива заплати.Уверявам те не съм данъчен инспектор.Просто не търпя дребни тарикати и мошеници
                        Не бе, явно продава човека апартамент в Сторгозия и никой не му се обаждал да го оглежда. Паникьосъл се е и се опитва да напомпа потенциалните клиенти от форума, ако въобще има клиенти за Сторгозия.
                        Писах му да ми драсне на лични - къде търсят продавачи с 500лв, че имам роднина от 3г. безработен - нищо.
                        Аз съм от Плевен и всеки месец си ходя, та знам каква е хавата там. Има хора с добри заплати, но са малко и ги изритват още преди 40г. възраст (телекоми, банки). По-интересното е, че в голям град-курорт като Варна - положението е същото. Имах гости от там и те ми се оплакаха, което много ме учуди.
                        И ако Варна и Плевен са зле нещата, какво да кажем за Ловеч, Видин, Враца и Монтана

Коментар

Както кажеш. Очевидно си нямаш никаква идея какво става в Плевен, да не говорим, че очевидно отдавна не си стъпвал в града.
                          Аз спирам точно тук в кореспонденцията си с теб.
                          Спираш щото лъжеш и то яко.Айде като си юнак да проверим къде и на кого даваш такива заплати.Уверявам те не съм данъчен инспектор.Просто не търпя дребни тарикати и мошеници

Коментар

• Както кажеш. Очевидно си нямаш никаква идея какво става в Плевен, да не говорим, че очевидно отдавна не си стъпвал в града.
                            Аз спирам точно тук в кореспонденцията си с теб.

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Това и очаквах.Ти раздаваш такива заплати във форума и наужким.Обикновен тарикат ментраджия при това и лъжец.Именно такива като теб изгониха 100000 човека от областта.

Коментар

Тъкмо мислех да приключвам тук, ама да ти отговоря с инфо за последната година :

Ремонта на пътя към Пелово ? Към 20 млн. за инфраструктурни проекти в Плевен ?
                              Реставрацията на стария мост над р. Вит и всъщност прилежащата туристическа територия? Почистването и модернизацията на Кайлъка ?

Казваш, че познаваш Плевен, но не са ти известни тези факти ?
                              Ремонта на пътя към Пелово беше преди 10 години.Миналото лято асфалтираха 5 км а да не говорим че 10години няма път между Пелово и Кнежа.А за двата навеса и трите бетонни топки до езеротов Кайлъка направо си смешен.Къде ги тия 20 милиона че с два чифта очила не мога да ги видя.Ходил ли си скоро към фирма Инжстрой да видиш ул.Г.М Димитров на какво прилича.Там последния ремонт е отпреди 30 години.За Кирил и Методи над Медицинския също няма да говоря.За кварталните улици е безсмислено също.Ти цивееш в някой друг град явно

Коментар

Метаком т.е. Стоманолеярният - си работи. Стъкларският си работи и си е много добре. Има доста дребни производители............

Иначе , по втората част съм абсолютно съгласен с теб !
                                Да работи ама с 1/100000000000 от това дето е било.Един директор един счетоводител трима работника пет нощни пазачи и три кучета.Заплати 350 лева и то на доказалите се.А миналата година имаше криза и ги уволниха тримата работника

Коментар

Working...
                                X